ben akrep burcuyum ve tüm özelliklerini taşıyorum biraz tehlikeli bir burçtur akrep kıskanç ve kincidir beni en çok yıpratan özelliği bu kincilik.. öyle olmasın diye çok çabalıyorum ama yenik düşüyorum hep. intikam duyguları da var akrebin bana zarar vereni mahvetmaden duramam onun diz çökmesini izlemekten acı çekenlerdan zek alıyorum
Allah'ım yoksa içimde şeytandan bi parçamı var
fala inanma falsız da kalma
ben gaayet memnunum burcumdan...
eğlenceye ve zevke düşkün olan aslan burcu, alkole bağlı kilo alabilir adamlar daha ne yapsın yaa beni özetlemişler hahaha
Şahsen bizzat ikizlerim bişey demek istiyorum. İkizler cidden çift karakterlidir onu yazmayı unutmuşsunuz artı gerçekten çok da eğlenceli tiplerdir. Ama çenesi çekilmez hakkatten tıpkı benimki gibi ))))))
akrep burcuyum bende fazlasıyla taşıyorum özelliklerini eşim başak burç uyumlarına göre akrep ve başak iyi bi eş olmaz derlerdi ama birbirimiz için yaratılmışız sanki bir başak erkeği tavsiye edrim iyi bi koca oluyorlar
İlk dostum bir balıktı, son dostum yine bir balık. En nihai ama en gerçek dostum, 29 şubat'ta doğmuş ve belki de dünyayla uyumsuz duyarlılıklarını, nedretini daha doğarken göstere göstere gelmiş bir balık. En kıymetlim...
Yengeç en sevdiğim yazar. Tek bir kötü söz söyleyemem üstüne.