Babam Ve Oğlum
-
- Üye
- İsim: nalan
-
- Üye
- İsim: aysel
-
- Takımdan
- İsim: yaprak
-
- Takımdan
- İsim: Ebru
-
- Site Admin
- İsim: Murat
-
- Üye
- İsim: nalan
-
- Banlanmış Üye
-
- Üye
- İsim: Melek
Re: Babam Ve Oğlum
O FİLMDEN NEFRET EDİYORUM! RESMEN SOLCULUĞU KULLANMIŞ...
-
- Admin
- İsim: Sinan
-
- Üye
- İsim: Melek
BAŞKA ALINCAK BİŞEY YOK. OYUNCULUK İYİ, FİLM İYİ. AMA NEDEN DEVRİM İÇİN ÖLEN İNSANLARI KULLANIYOLAR? İNSANLARIN DUYGULARI VE DEĞERLERİ ÜZERİNDEN PARA KAZANDILAR. AMAÇLARNADA ULAŞTILAR SANIRIM. AYNI ÇEMBERİMDE GÜL OYA'DA OLDUĞU GİBİ.
-
- Admin
- İsim: Sinan
ölüm, yaşam, mutluluk, hüzün vs... yani hayatın tümü. bunda solculuk olur sağcılık olur, aşk olur, tutku olur, nefret olur, umut olur..
sanat eserleri genelde gerçek hayattan alır kaynağını. mesela ileride sen de sanat üzerinde çalışsan, şuan bulunduğun dönemin etkisinde kalarak yaşadığın o zorlukları, mutlulukları, umudu, sana verilmeye çalışılan umudu yansıtırsın bence
alınmıyorum, sadece eleştirmek için genel olarak ele almak gerek.. o dönemin duygularıydı bunlar. sağcılığı da konu edinen birçok film yapılmıştır yapılmaya devam ediyor. aynı yaşanılan aşk hikayelerinin sanat eserlerine bi şekilde aktarıldığı gibi..
sanat eserleri genelde gerçek hayattan alır kaynağını. mesela ileride sen de sanat üzerinde çalışsan, şuan bulunduğun dönemin etkisinde kalarak yaşadığın o zorlukları, mutlulukları, umudu, sana verilmeye çalışılan umudu yansıtırsın bence
alınmıyorum, sadece eleştirmek için genel olarak ele almak gerek.. o dönemin duygularıydı bunlar. sağcılığı da konu edinen birçok film yapılmıştır yapılmaya devam ediyor. aynı yaşanılan aşk hikayelerinin sanat eserlerine bi şekilde aktarıldığı gibi..
~
ansızın gelecek gibisin..
ansızın gelecek gibisin..
ve yönetmenler olayı istedikleri pencereden aktarabilmelidir. sanatı kısıtlayamayız, çerçevelere sokamayız. istediği malzemeyi kullanır sanatçı, biz sadece beğeniriz ya da beğenmeyiz.
ben çemberimde gül oya gibi bir dizi daha izlemedim..
ben çemberimde gül oya gibi bir dizi daha izlemedim..
hala derinlemesine etkiliyor beni ve ÇOK AĞLAMIŞTIM..
Hatta şunu da paylaşmak istiyorum sizinle : sinemadayız, herkez deli gibi ağlamış zaten!neyse bitti film çıkıyoruz , bir kadın birde çocuğu 9-10 yaşlarında bişey çıkışın önünde duruyorlar.Benmde yanımda arkadaşım var bir elimizde mendiler,gözler kıpkırmızı bir vaziyet tabi..Çocuk annesini çekiştirdi ' Anne bak bunlarda babam ve oğlumdan çıkmış zırlıyorlar ehe ' demişti bu film böyle bir etki sağlamış.AĞLAMAK , BABAM VE OĞLUM'u çağrıştırıyor..
Hatta şunu da paylaşmak istiyorum sizinle : sinemadayız, herkez deli gibi ağlamış zaten!neyse bitti film çıkıyoruz , bir kadın birde çocuğu 9-10 yaşlarında bişey çıkışın önünde duruyorlar.Benmde yanımda arkadaşım var bir elimizde mendiler,gözler kıpkırmızı bir vaziyet tabi..Çocuk annesini çekiştirdi ' Anne bak bunlarda babam ve oğlumdan çıkmış zırlıyorlar ehe ' demişti bu film böyle bir etki sağlamış.AĞLAMAK , BABAM VE OĞLUM'u çağrıştırıyor..
En son blackpearl tarafından Çarşamba, Kasım 29, 2006 23:06 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
-
- Üye
çok güzel bi film di gerçekten 2 defa gittim ikisindede ağladım güldümde tabi bizimkiler sinemada çok iyi değiller ama bu film çok güzel olmuş kadro süper, oyuncuların yönetmenin ve emeği geçen herkesin yüreğine sağlık bugün izlesem ilk tadını gene alırım
-
- Takımdan
- İsim: yaprak
doğruyu söylemek gerekirse ağlatmamıştı beni.yani cinema ortamı farklıdır tabii ben vcd de izledim.ama belki de bu filmin ana temasını alamamamdan kaynaklı birşeydir.gözlerimin yaşardığı bir sahne oldu fakat gözlerimi kızartacak kadar ağlatmadı beni