Bu sitedeki lavinya.net forum/panolar sayfası bölümü 22 yıl önce yani 2002 yılında kurulmuş, 11 yıl önce 2013 yılında ise aktif kullanımı durmuştur. Güncel/yeni paylaşım yoktur. Yalnızca arşiv/nostalji için yayına açıktır.

Babam Ve Oğlum

Kültür-Sanat yazılar, makaleler, incelemeler, kültür sanat haberleri..
scalon
Görevli
Görevli
Mesajlar: 509
Kayıt: Çarşamba, Eylül 15, 2004 14:58
İsim: güLşah
Konum: İstanbul

Babam Ve Oğlum

Mesaj gönderen scalon »

bu başlığı açmayı ne zamandır düşünüyordum, ancak fırsatım oldu.
yazılı ve sözlü basından filmle ilgili yorumları okumuşsunuz veya duymuşsunuzdur eminim. gittim, gördüm, çok ama çok beğendim, bir o kadar da etkilendim. babası ile iletişiminde pürüzler yaşayan birisi olarak beni fazlaca sorgulamaya itti.. mutlaka görün bu filmi diyorum..
sevdiklerinizin kıymetini bilin, sevgiyle kalın..
bigmerLin

Mesaj gönderen bigmerLin »

KesinLikLe Herkesin Görmesi Gereken bir fiLm oLduğunu Düşünüyorum Ben de.. Tek KeLimeyLe Muhteşemm... Aynı Kanıdayım.. Diecek Başka bşey yok... :)
Kullanıcı avatarı
sehrikalp
Admin
Admin
Mesajlar: 786
Kayıt: Pazar, Eylül 18, 2005 22:22
İsim: Serkan
Konum: İstanbul

Mesaj gönderen sehrikalp »

Çok uzun zamandır bütün insancıl duygularımı ayağa kaldıran böyle bir film izlememiştim. İnsanları ağlattığı söylenen bu film bundan daha fazlasını yapıyor. İzlemezseniz çok şey kaybedersiniz.
melissa
Üye
Üye
Mesajlar: 311
Kayıt: Pazar, Aralık 11, 2005 00:37
Konum: Ankara

Mesaj gönderen melissa »

en kısa zamanda :wink:
Kullanıcı avatarı
Adventureman
Admin
Admin
Mesajlar: 2107
Kayıt: Perşembe, Haziran 3, 2004 21:31
İsim: Ersin
Konum: Giresun
İletişim:

Mesaj gönderen Adventureman »

Filmi Henuz Seyretmedım Ama Evet Bu Film Hakkında Hep Olumlun Elestiriler Duyuyorum Hıcbır Olumsuz Elestırı Ile Karsılasmadım Fragmanını Izlemıstım Cok Duygusal Bır Fılme Benzıyor...
Kullanıcı avatarı
lonely
Görevli
Görevli
Mesajlar: 926
Kayıt: Salı, Ağustos 30, 2005 10:55
İsim: Burcu
Konum: İstanbul

Mesaj gönderen lonely »

filmi bende seyretmedim ama herkes gibi aynı olumlu eleştirileri bende duydum okudum ve her seferinde daha da çok gitmek istiyorum. geçenlerde filmde ki küçük çocukla yapılmış olan bir röportajı dinledim. Film çıkışı kız soruyor: Oyunculuğunu beğendin mi? Ufaklığın verdiği cevap ise şu: Önemli olan benim değil seyircinin beğenmesi. Kendi düşüncesi mi, birilerinden mi duydu yoksa bunları söyle diye tembihlediler mi bilmiyorum ama çok sevimliydi.
buket

Mesaj gönderen buket »

bende izledim filmi süperdi ,sonuçta bir Çağan Irmak yapımı nası kötü olabilir ,film gerçekten çok kaliteli + gitmeniz için tavsiye edilebilir bir türden bu film.çok ama çok şey anlatıyo arkadaşlar oyuncuları anlatmaya hiç gerek yok mükemmelin ötesindeler bize böyle güzel bir duygusal an yaşattıkları için tüm ekibe tşk. etmek isterim bideee giderseniz filme mendil götürün arkidişler yanınızda :D :D
bliss

Mesaj gönderen bliss »

çok güzel bir filmdi...hayatında en az bir kayıp yaşamış birinin bu filmi izlemesi pek sağlıklı olmayablir diye düşünüyorum.....çünkü bence ilk önce ölümün nasıl acı verdiğini hissettiriyor film :?
kitiara

Mesaj gönderen kitiara »

kesinlikle mükemmel bi flim..konusu cazip gelmiyosa bile(olur ya bazı arkadaşlarımıza konusu sıkıcı gelebilir falan..) o oyuncuları izlemeye mutlaka gitmelisiniz..türkiyenin en iyi oyuncu kadrosu,kesinlikle harika...
karadsin
Üye
Üye
Mesajlar: 38
Kayıt: Çarşamba, Ocak 4, 2006 01:28
Konum: istanbul

Mesaj gönderen karadsin »

Çağan IRMAK = perfect
Çağan IRMAK+Fikret KUŞKAN+Çetin TEKİNDOR+HÜMEYRA+Özge ÖZBERK+Şerif SEZER+Ege TANMAN========MÜKEMMEL ÖTESİ
HEPSİNE AMA BU FİLMDE EMEĞİ GEÇEN HERKESE SONSUZ TEŞEKKÜRLER...
SAĞOLUN
youngbns

Mesaj gönderen youngbns »

hayatımda izlediğim en gzl film harika o kçük çocuk bile süper oynuo ben kısacası bayıldım ağladımda herkes gitsin gidemeyen cd assın izlesin waaaal değer billaa değer süperrrrrrrrrrrrrrrrrrr : :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
ama çok üzücü haberiniz ossun
BURCUUUU

Mesaj gönderen BURCUUUU »

mükemmeliyet ötesi bir film benceee
sensensen
Üye
Üye
Mesajlar: 36
Kayıt: Perşembe, Eylül 15, 2005 19:24
Konum: istanbul

Mesaj gönderen sensensen »

tek üzüldügüm. fikret kuşkan oldu..."GENÇLERDEN" TRTDEN. HATIRLIYORUM OZAMAN keşfetmiştim onu.orada ..bu çoçuk iyi bir yere gelecek demiştim...nitekim oynadıgı filiimler ortada.. .ziye kürküt ilerlerdi. gitti şanstopu falan..yarışmalar..oktay kaynarca.ÇAKIR .oldu..bişeyler...bizim fikret SANAT DİYE tutturmuş...iyide etmiş dogrusu.teşekürler
odysseia

Mesaj gönderen odysseia »

herkes filmi; ağlatan,duygusal,dramatik bir film olarak eleştirmiş..biraz da asıl işlenen konuya odaklansak,darbe günlerinde yaşananlar,parçalanan aileler, düşünceler uğruna verilen mücadeleler ve bu mücadeleler sonunda kaybedilenler..ve en sonunda yapılanların aslında kimsenin umrunda olmaması ve bunun sonunda yaşanan pişmanlık.. asıl işlenen bu değilmiydi? bunu bir aile dramına indirgemek filme haksızlık olmaz mı?
tarlaçiçeği

Mesaj gönderen tarlaçiçeği »

evet kesinlikle çok güzel.ağladım ama sıktım kendimi .film biti tuvalete geçtim hüngür hüngür ağladım.tabi elim yüzüm şiş.oradaki çalışanlarda alışmış babam ve oğlum filminden çıkanların direk suratlarına bakıyolar.hııımmm bakalım kaç kişi ağlamışşş hımmm....bütün gün kızarık ve şiş gözlerle istiklalde dolaştım
Cevapla