Babam Ve Oğlum
-
- Görevli
- İsim: güLşah
Babam Ve Oğlum
bu başlığı açmayı ne zamandır düşünüyordum, ancak fırsatım oldu.
yazılı ve sözlü basından filmle ilgili yorumları okumuşsunuz veya duymuşsunuzdur eminim. gittim, gördüm, çok ama çok beğendim, bir o kadar da etkilendim. babası ile iletişiminde pürüzler yaşayan birisi olarak beni fazlaca sorgulamaya itti.. mutlaka görün bu filmi diyorum..
sevdiklerinizin kıymetini bilin, sevgiyle kalın..
yazılı ve sözlü basından filmle ilgili yorumları okumuşsunuz veya duymuşsunuzdur eminim. gittim, gördüm, çok ama çok beğendim, bir o kadar da etkilendim. babası ile iletişiminde pürüzler yaşayan birisi olarak beni fazlaca sorgulamaya itti.. mutlaka görün bu filmi diyorum..
sevdiklerinizin kıymetini bilin, sevgiyle kalın..
-
- Admin
- İsim: Serkan
-
- Üye
-
- Admin
- İsim: Ersin
-
- Görevli
- İsim: Burcu
filmi bende seyretmedim ama herkes gibi aynı olumlu eleştirileri bende duydum okudum ve her seferinde daha da çok gitmek istiyorum. geçenlerde filmde ki küçük çocukla yapılmış olan bir röportajı dinledim. Film çıkışı kız soruyor: Oyunculuğunu beğendin mi? Ufaklığın verdiği cevap ise şu: Önemli olan benim değil seyircinin beğenmesi. Kendi düşüncesi mi, birilerinden mi duydu yoksa bunları söyle diye tembihlediler mi bilmiyorum ama çok sevimliydi.
bende izledim filmi süperdi ,sonuçta bir Çağan Irmak yapımı nası kötü olabilir ,film gerçekten çok kaliteli + gitmeniz için tavsiye edilebilir bir türden bu film.çok ama çok şey anlatıyo arkadaşlar oyuncuları anlatmaya hiç gerek yok mükemmelin ötesindeler bize böyle güzel bir duygusal an yaşattıkları için tüm ekibe tşk. etmek isterim bideee giderseniz filme mendil götürün arkidişler yanınızda
-
- Üye
-
- Üye
tek üzüldügüm. fikret kuşkan oldu..."GENÇLERDEN" TRTDEN. HATIRLIYORUM OZAMAN keşfetmiştim onu.orada ..bu çoçuk iyi bir yere gelecek demiştim...nitekim oynadıgı filiimler ortada.. .ziye kürküt ilerlerdi. gitti şanstopu falan..yarışmalar..oktay kaynarca.ÇAKIR .oldu..bişeyler...bizim fikret SANAT DİYE tutturmuş...iyide etmiş dogrusu.teşekürler
herkes filmi; ağlatan,duygusal,dramatik bir film olarak eleştirmiş..biraz da asıl işlenen konuya odaklansak,darbe günlerinde yaşananlar,parçalanan aileler, düşünceler uğruna verilen mücadeleler ve bu mücadeleler sonunda kaybedilenler..ve en sonunda yapılanların aslında kimsenin umrunda olmaması ve bunun sonunda yaşanan pişmanlık.. asıl işlenen bu değilmiydi? bunu bir aile dramına indirgemek filme haksızlık olmaz mı?
evet kesinlikle çok güzel.ağladım ama sıktım kendimi .film biti tuvalete geçtim hüngür hüngür ağladım.tabi elim yüzüm şiş.oradaki çalışanlarda alışmış babam ve oğlum filminden çıkanların direk suratlarına bakıyolar.hııımmm bakalım kaç kişi ağlamışşş hımmm....bütün gün kızarık ve şiş gözlerle istiklalde dolaştım