aşık olunca herzaman mutlu mu oluyosun sen merak ettim,ben her defasında hayatımı cehenneme çeviririm de...
demekki aşık olunca mutsuz da olunabiliyomuş
belki de aşkın tam olarak ne manaya geldiğini bilmiosundur, belki de aşık olacak kadar sevemiosundur, belki de ben bu yüzden aşkta mutluluk buluyorumdur!!..
mutluluğun tarifini bende bilemiyordum ama az önce gördüğüm görüntüler bana gerçek mutluluğun tarifini verdi bir resim gördüm çok amatörce ama keşke gösterebilsem bir arkadaşımın doğum günüydü ve kızı ona bir şiir yazmıştı sadece bu şiiri paylaşabileceğim sizlerle
''NERGİSTEN LALEDEN GÜLDEN
DAHA GÜZEL BABACIM
PEMBE LEYLAKTAN SÜMBÜLDEN
DAHA GÜZEL BABACIM
SENİ GÖRMEDİĞİM ZAMAN
DAMARIMDA DONUYOR KAN
SENDEN BAŞKA BENİ CANDAN
SEVEN BİRİ YOK BABACIM''
bu şiiri alan arkadaşımın yerinde olsaydım çok mutlu olabilirdim herşeyin başlangıcı sevgi arkadaşlar eğer yüreğimizi açıp sevebiliyorsak sevilebiliyorsak hayatta bundan daha büyük bi mutluluk yok illaki karşı bi cinse aşık olmak gerekmiyor sevgi sadece sevgi herşeyin ilacı o
Arkadaşlar aşk = mutlu olmaktır acısıyla tatlısıyla aşk herzaaman mutluluktur
aşk = mutluluğun resmi denkleminden yola çıkarsak çok bilinmeyenli bi yerlere doğru gider
Abi bu soruyu atlasak olmaz mı yaaa
Gittikçe içinden çıkılmaz bi hale geliyo
insan hiçbir zaman tam anlamıyla mutlu olamıyor bence çünkü herkesin içinde 'daha daha'diyen bi canavar var ve insan çok istediği bişeyi elde edip hı şimdi mutluyum artık deyi
nce o canavar faaliyete geçip insanı mutlu olamadan yeni şeylere yöneltiyo.bu yüzden insancıklar asla kendilerini kontrol edip tam olarak mutlu olamıyolar ki tamı yapılsın.yaa malesef insanlar kendi kendilerini mutluluğunu engelliyo bence hiçbirşeyden tam anlamıyla hoşnut olmadığı için.ama çok küçük bi an yaşadıysam da sürekli insanın içinden sırtamak geldiği bi an dı galiba.ama dedimya çok minicik bi an...
bir ara başkasıydı mutluluk ama benim şimdi mutluluk. yolculuğum çoktan bitti barıştım yanlızlığımla ve seviyorum aynada aksimi uyurken ruhumu. mutluluk benim.....
Mutluluk kısa süreli yaşanan bir histir.o yüzdende küçük ayrıntılarda gizlidir insan sürekli mutlu olamaz ki.bir bebeğin annesini emmesini görürsün veya sabahın o serin yeli yüzüne vurur veya annenin kahkahasını duyarsın vs mutlu olursun.çok güzel bir histir.bence herkes mutluluğu tadıyordur.Zaten mutluluk bir dönem değildirki.