Başak burçları buradan...
scream olayı fazla abartmayalım anladığın kadar reaksiyon göstermedimm sadece takılma babındaydı,şaka olayını da anladım heralde zaten şu sitede ben de olmasam çatlardın heralde herneyse ama şimdi ciddyim,senin yazdığın şeyler karşılaştığın insanların özellikleri olması sakın,herşeyi de burca mal etmek doğru olmasa gerek!ben bu kadar vahim olduğumuzu sanmıyorum,sen gene nerde ne kadar yanlış insan varsa onu bulmuşsun heralde
evet sanırım haklısın meliss nerde abuk subuk insan var nerden yanlış insan var gidip buluyorum şansa bakki çoğu başak burcu oluyor neyse dediğin gibi sen olmasan burada ben gerçekten çatlarım herhalde iyiki varsın ama dipnoisti nin yazdığı yorumada sonuna kadar katılmadan yapamıyorum kendimi
zaten bayanların çoğu çekilmez oluyor.ve bu sadece bir ilişki içinde oluyor.yani bir bayanla sosyal arkadaş ve dost olabilirsiniz.ve bu bayan bir başak kadınıysa çok iyi bir sırdaş olabilir
ama gerçekten bu durumyani bir bayanla çok güzel arkadaş olunabiliyor ve benim çok güzel sosyal anlamda kız arkadaşlarım var ama iş sosyalden çıkıp fizik dersine dönüyor
zaten bayanların çoğu çekilmez oluyor.ve bu sadece bir ilişki içinde oluyor.yani bir bayanla sosyal arkadaş ve dost olabilirsiniz.ve bu bayan bir başak kadınıysa çok iyi bir sırdaş olabilir
ama gerçekten bu durumyani bir bayanla çok güzel arkadaş olunabiliyor ve benim çok güzel sosyal anlamda kız arkadaşlarım var ama iş sosyalden çıkıp fizik dersine dönüyor
herkese selam
ben de sizlerden biri yani yani burç olarak başak olmaktan son derece memnunum ve en sevdiğim özelliğim de kararlılığım titizliğim ve azmim
-
- Site Admin
- İsim: Murat
-
- Admin
- İsim: Ersin
-
- Üye