nerden bakarsanız bakın bi başakala anlaşabilmek bence kolay değildir hatta bazen bi ömür törpüsü bile olabiliyolar sanıyorum biraz fazla bilmiş oluyolar sözüm kimseye değil meclisten dışarı ama benim tanıdığım başakların çoğu böyle Allah başakların hiddetine maruz kalanlara sabır ihsan eylesin
bende başak burcuyum ama memnun olmadığım bazı yönlerim var.ama yine de bence başak burçları nadide insanlardır,değişkendirler birbirlerine benzemezler ,yani benim tanıdığım insanlar kadarıyla.ben başaklarla anlaşamam fazla ama boğalarla ve oğlaklarla iyi anlaşırım.
sevgili ablam başak ve evet gerçekten çok alıngan oluyorlar hiç olmayacak şeylere alınıyorlar o yüzden ablamla çok dikkatli konuşurum ayrıca çokta
titizler ama genelde iyidirler
yaa başak burçları bana kızmasın ama hayatımda 3 büyük kavgam oldu üçü de başak burcuydu bilmiyorum sorun nerde ama başak burcu bir insanla aynı havayı 10 dakikadan fazla soluyamıyorum.Herşeyi ben bilirim aman ben şöyle güzelim şöyle nadideyim vs. vs. hep aynı laflar,aynı enaniyet.hiç bana göre değil
hele aslan burcu kızlarına benden tavsiye sakın başak erkeğiyle bişey denemeye kalkmayın en fazla 2 gün tahammül ediyorum..görmeyince iyi ama
iki üç gün daha bekleyip terazi olsaydınız ya..
Adventureman yazdı:Başak Burçlu Arkadaşlarda mı Sorun Vardı Yoksa Sendemi Birde Kendi Özeleştirini Yaparsan Daha Mutlu Olursun Bence ...
cidden ben de düşündüm ben de mi sorun var diye ama o kadar insanla değilde başaklarla anlaşamamın sebebinin sadece kendimde olduğunu düşünmüyorum.dediğim gibi hayatımda 3 insanla büyük kavgam oldu onlar da başak burcu uzun lafın kısası ben başakları sevmem onlar da beni
dipnoisti yazdı:ben başak burcuyum ve gerçekten memnunum...hani memnun olmasam da kurtulma fırsatım yok hani..
sadece ayrıntılara fazla takılmak gibi bir sorunum var...aşırı ayrıntı koması.düşünsenize.
yay burcuyum..
ve başak burcu biriyle birlikteyim..
hepinizden daha mutluyum:)
olmazmış..
anladım..
En son pene tarafından Salı, Haziran 12, 2007 18:40 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.