ben küçükken ilaç içemezdim içiyorum diye kandırırdım bizimkileri.ilaçları mutfak tezgahının altına atardım.taki annem temizlik yapıp onları bulana kadar
ben küçükken basbakan diyemezmişim baspatan dermişim beni gören herkes bunu söylüyo bide bi kere durup duruken bir ağlamaya baslamısım beni hastaneye götürmüşler
Hayata o kadar hızlı başlamışım ki daha 2,5 yaşımdayken 1 kutu hap içip(haplarada apti dermişim ) "anne apti içti ben" diyincede direk hastaneye midemi yıkatmaya götürmüşler, o gün bugün bida intihara teşebbüsüm yok
bozcaadali yazdı:Hayata o kadar hızlı başlamışım ki daha 2,5 yaşımdayken 1 kutu hap içip(haplarada apti dermişim ) "anne apti içti ben" diyincede direk hastaneye midemi yıkatmaya götürmüşler, o gün bugün bida intihara teşebbüsüm yok
bozcaadali yazdı:Hayata o kadar hızlı başlamışım ki daha 2,5 yaşımdayken 1 kutu hap içip(haplarada apti dermişim ) "anne apti içti ben" diyincede direk hastaneye midemi yıkatmaya götürmüşler, o gün bugün bida intihara teşebbüsüm yok
gerçekten çok güldüm ''apti mi içtin sen ''aman dikkat et arkadaşım yaa..o yasta bıde acıların çocuğu bozcaadalı şakaşaka ya kızma hemen
civcivimin kafasını bacaklarının arasından geçirmiştim, onun ölümünü gören diğer civicivim de depresyona girerek (yani benim tahminim) kendini ikinci kattan aşağıya atmıştı!
psikopatlığım o zamandan beliymiş yani...
okyanus_derin yazdı:civcivimin kafasını bacaklarının arasından geçirmiştim, onun ölümünü gören diğer civicivim de depresyona girerek (yani benim tahminim) kendini ikinci kattan aşağıya atmıştı!
psikopatlığım o zamandan beliymiş yani...
muhahahaha ne güldüm yaa
düşünsenize civcivin o an kafasından geçenleri:
- allahım, artık o yok mu yani?
o yoksa benim de yaşamamın bi anlamı yok
intihar etmeliyim..
ne yapsam
dur şu binanın ikinci katına bi çıkayım
heh geldik...
allahım sen taksiratımı affet...
hieeeeyyyyyyytttt
pığğğğkkk...
Olmasın da zaten,sen bize lazımsın dostum yaa...
Küçükkendi o gitmeye niyetim yok zaten artık Emrahcım bi kere denemişim olmamış hem bida gerenk yok
gerçekten çok güldüm ''apti mi içtin sen ''aman dikkat et arkadaşım yaa..o yasta bıde acıların çocuğu bozcaadalı şakaşaka ya kızma hemen