Ben küçükken çok komik dans ediyormuşum ya annemler kaydetmiş o görüntüleri izlerken yer yarılsa demekten kendimi alamıyorum.Neyse o kaset kayboldu herhalde...
valla ben küçücükken bakmışlar bunun yaşı gelmiş geçiyo ama bu ne emekliyo ne yürüyo oturmuş bi köşede sabahtan akşama kadar "baba baba" dio tutmuşlar ortaya koymuşlar iki el hareketine bir uçtan bir uca koşuyorum.sonra durdur durdurabilirsen... eminim çok pişman olmuşlardır bir daha sokaktan toplayamamışlar
Ben küçükken bi ayıcığım varmış,yanımdan hiç ayırmazmışım.Ben nereye ayıcığım oraya..tatilde bile yanımda taşırmışım.bi gün tatilde bi komşunun evinde onu unutmuşum.İstanbula dönerken yolda farketmişiz ama çok geçç.annemler dönmemiş.ne oldu nerde şimdi ayıcığım???
İlginç. ama benimkisi de az çok biliyorsunuzdur. Ailenin tek erkek çocuğu olunca galiba durum böyle oldu ben çocukken "göster amcana koçum" demekten ve bunu uygulamaya koymaktan nefret ederdim.
ya galiba ben hala küçüğüm. mumları eritip oluşan şekilleri izlemek ve saklamak çok hoşuma gidiyor. hatta bazen ben kendm şekil veriyorum. bence seiz de deney,n. özellikle akşamları ...
ben küçükken çok inatçıymışım (hala anlata anlata bitiremezler hikayeleri..) bir de deli kuvveti varmış bende.. 8 kişilik yemek masasını her sabah tek başıma odanın bir ucundan diğer ucuna iteklerdim vitrinin üstündekileri kurcalayıp, kırıp dökmek için )