aldatan kişinin kendine göre sebepleri muhakkak vardır ve de bunların onu tamamen haklı gösterdiğine inanmaktadır, yanılgıdadır
aldatmak.. yapmam diyen kişinin bile yeri geldiğinde yapabilecek potansiteyele sahip olduğu ( kaçış ) yöntemi. aldatan bişeyden kaçıyodur, korkaktır, hatta acizdir..
sunni_teneffus....madem erkekleri tatmin edemiyoruz neden terkedip gitmiyorlar da gözleri fıldır fılldır başka yerlere kayıyo... artık gururu felan bi kenara bıraktık da zamanımızı almayın bariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Arkadaslar Aldatmak Bence Karekter Meselesı Bunu Erkek yada Kadın Dıye Sınıflandırmak Yanlıs Olur. Gunumuzde Aldatan Erkek Var Ama Bır o Kadar da Aldatan Bayan Var. Aldatmak Insanın Kendı Karekterıne Ve Partnerının Tutumuna Baglıdır Diye Dusunuyorum...
bu ülkede aldatan erkeklere hala çapkın denio,ama aldatan kadınlarn adı kötüye çıkıyo,bence nedenlerden biri bu özgür olmaları hala toplumumuzda ayrımcılığın olması..ikincisi en saçma neden,bazı istekleri olurmuşmuşmuş,de get ya ne isteği ya,saygı nerde böle iş olmaz..allah korusun,aldatlmadım,umarımda yaşamam,,,kesinlikle seviyesizlik aldatmak,başta insanın kendine olan saygısızlığı....bu konular beni hep sinirlendirir,bak yine sinirlendimm
scalon yazdı:tutumluluk değil de, sitede kullanıcılar arasında polemik veya tartışma veya atışma yaratacak mesajlar engelleniyor. olay bundan ibaret...
arkadaşlar bence erkekler bunu tamamen normal hatta mutlaka yapılması gereken bir aktivite gibi görüyorlar ki bu kadar karıştırıyorlar hayatlarımızı ve akıllarımızı
aldatman kelime karşılıgı nedir acaba ...mesala 80 kuşagı ve68 li filimlerde çok raslamışımdır bu tabir hiç geçmiyor..acaba 1945 1920 li yıllarda aldatmak cümlesi yerine ne kullanılıyordu..ne oldu ise 1990lıı yıllarda oldu ..