bi soru
-
- Site Admin
- İsim: Murat
-
- Görevli
- İsim: Burcu
-
- Üye
- İsim: Sercan
-
- Takımdan
- İsim: Haldun
İnsanlar maymun iştahlı yaratıklardır. Hiçbir zaman elindekiyle yetinmesini beceremezler. Nefis meselesine derinlemesine girmek istemem ama herşeyin temeli bu nefis meselesine dayanıyor. Kendinizi boşuna yormayın, ben bir meleğim diye düşünen bir insanın bile bir nefis sınırı vardır. Onun için bu tartışmalar ne yazık ki sonucu değiştirmiyor. Kendimizi kendimizden çıkarsak sıfır kalmıyor...
-
- Üye
dünyanın kanunu mu??pardon acaba bu kanunu kim ne sebeple koymuş öğrenebilir miyim?????dedetor yazdı:insan doyumsuz bir varlıktır.şu an neden zevk alıosa ya da ne yapıosa,daha da fazlasını arzular.zevkler ve ihtiyaçlar değiştiği için de artık ben bunu dünya nın kanunu olarak kabullenmeye başladım.Üzgünüm ama bu böle..
-
- Takımdan
- İsim: Sukru
-
- Üye
- Konum: Bir uçurumun kenarındayım...O kadar yokum ki; görmüyorlar...
şunu söylemeliyim kadınlar aldatır(bence aldatıyorsa iki sebep vardır ya sevdiğine acı çektirmek istiyodur ki bu arada kendi de acı çeker ya da gerçekten insaniyetten çok uzaktır)yani gerekçeler ortada ancak bir erkek kızlar yani hepiniz bilirsiniz erkeklerin monotonu bu! beni deli ediyorlar bu nedenle!hiç mi düşünmezler başkalarını?
ayrıca empeti kurabilen bir insan asla böyle birşey yapmaz,yapamaz...
tabi feridun düzağaç da o sayılı insanlardan...(insan gibi insan!)
ayrıca empeti kurabilen bir insan asla böyle birşey yapmaz,yapamaz...
tabi feridun düzağaç da o sayılı insanlardan...(insan gibi insan!)
-
- Üye
- İsim: Sercan
Bu soruyu aldatanlara sorsan daha ii cevap alırsın!!ben sadece insanın doyumsuz olmasını bir kural olarak kabul ettim ve bu da doğanın kanunu..aldatmak da bu kurallardan sadece biri bana göre..melissa__ yazdı:dünyanın kanunu mu??pardon acaba bu kanunu kim ne sebeple koymuş öğrenebilir miyim?????dedetor yazdı:insan doyumsuz bir varlıktır.şu an neden zevk alıosa ya da ne yapıosa,daha da fazlasını arzular.zevkler ve ihtiyaçlar değiştiği için de artık ben bunu dünya nın kanunu olarak kabullenmeye başladım.Üzgünüm ama bu böle..
-
- Üye