demek istediğim:"sevip, o klibi izlemeyi istemek başka..kasedini veya cdsini almak başka" ..bilmem anlatabiliyor muyum ??.melissa__ yazdı:ali bey bizim sıralama da gökten zembille inmiyor yani,en çok istek alma ve oylama kriterlerine mutaakiben belirleniyorhseven359 yazdı:tabi o sitedeki sıralamanın hangi kriterlere göre hazırlandığına göre değişir.dream 10 de 1.,ritim 10 da da 2. ritimdek,i seyirci oylarına göre belirleniyor.
bir devam filmi / siyah beyaz türkçe dublaj
-
- Üye
- İsim: ali
-
- Yeni Üye
kesinlikle yürüdüm şarkısı we ağlamıyorum kusursuz ah bide aşk çok uzak...ben kesinlikle korsan almadım...fd beni bukadar mutlu ediyor we ağlatabiliorsa şarkılarıyla derinliğe sokabiliyorsa helali hoş olsun.öğrenciyim ama asla fd nin albümünü internetten indirmem.we zamanında kuzenimle yayınlayan siteleride hacklemişdik...ama artık yüzlerce site war...bence emeğe saygı göstermek gerekli...
-
- Üye
- İsim: ali
düslerimbiterken yazdı:kesinlikle yürüdüm şarkısı we ağlamıyorum kusursuz ah bide aşk çok uzak...ben kesinlikle korsan almadım...fd beni bukadar mutlu ediyor we ağlatabiliorsa şarkılarıyla derinliğe sokabiliyorsa helali hoş olsun.öğrenciyim ama asla fd nin albümünü internetten indirmem.we zamanında kuzenimle yayınlayan siteleride hacklemişdik...ama artık yüzlerce site war...bence emeğe saygı göstermek gerekli...
doğru ..hangi birini hackleyeceksin. ...linkleri birbirlerinden çalıp ekliyorlar...
-
- Üye
FERİDUN DÜZAĞAÇ'IN BÜTÜN ALBÜMLERİ GİBİ BU ALBÜM DA MUHTEŞEM OLMUŞ.ESERLERİN HEPSİ BİR HARİKA HER GÜN MUHAKKAK DİNLİYORUM.BENİ UNUTMA,AŞK ÇOK UZAK VE YÜRÜDÜM PARÇALARI BENİ ÇOK ETKİLEDİ.BİLEMİYORUM AMA DİNLERKEN SANKİ BENDEN BİRŞEYLER BAHSEDİYOR GİBİ...BEN HİÇ KİMSEYİ DİNLERKEN BÖYLE YAKIN DUYGULAR YAŞAMADIM DAHA ÖNCE.AMA BU ALBÜMDE SANKİ BİRAZ ÖFKE SEZİNLEDİM.BİRAZ DAHA SERT OLMUŞ.PARÇALAR HAFİFTEN SAKİN BAŞLIYOR AMA SONRADAN HİDDETLENİYOR GİBİ..ASLINDA BU ALBÜM ÇIKMADAN ÖNCE BENİM BİR HAYALİM VARDI ACABA ÖNCEKİ TARZINDAN FARKLI OLARAK BİRAZ SERT BİR ALBÜM YAPSA NASIL OLUR DİYE DÜŞÜNMÜŞTÜM AMA SONRADAN ONU İLK TANIDIĞIM GİBİ HATIRLAMAK İSTERİM BENCE HEP BÖYLE KALSIN..BU ALBÜMDE BİR DÜET VEYA BAŞKA BİR SANATÇININ PARÇASINI YORUMLAMASINI BEKLİYORDUM MA OLMADI BELKİ DİĞER ALBÜMLERDE OLABİLİR...OLSUN O BİR TANE........HER ZAMAN TAKİPÇİSİYİM..TA Kİ BU DÜNYADAN ÜMİDİMİ KESİP GİDENE KADAR..........
-
- Üye
-
- Üye
-
- Üye
- Konum: Bir uçurumun kenarındayım...O kadar yokum ki; görmüyorlar...
albüm çıkar çıkmaz koşup almıştım albümü
herzamanki gibi mükemmel tabii birgün ölürsem ve sokaklarda evcil'i kaç bin kez dinledim bilmiyorum hatta bu albümden sonra kendi kendime dedimki 'kızım kaç senedir sadece feridun dinliyorsun anadilinde,artık bak bakalım bi fan sitesi falan var mı' diye sonra lavinya.net'i görünce hemen atladım zaten
herzamanki gibi mükemmel tabii birgün ölürsem ve sokaklarda evcil'i kaç bin kez dinledim bilmiyorum hatta bu albümden sonra kendi kendime dedimki 'kızım kaç senedir sadece feridun dinliyorsun anadilinde,artık bak bakalım bi fan sitesi falan var mı' diye sonra lavinya.net'i görünce hemen atladım zaten
-
- Üye
-
- Yeni Üye
-
- Üye
- İsim: FARAKLİT
-
- Üye