bir devam filmi / siyah beyaz türkçe dublaj
-
- Üye
- İsim: gökhan
-
- Üye
-
- Üye
-
- Üye
-
- Üye
- İsim: Mine
alev alevciler diye bir tabir mi var ?? albüm tutulmasın zaten feridun Düzağaçda albüm tutulsun diye yapmadı..paylaşmak adına yaptı...zaten bir söyleyişindede bunu belirtiyor..
bir-devam-filmi-ile-kaybettigi-dinleyic ... t2067.html
böyle tabir kullanmayın nolur
bir-devam-filmi-ile-kaybettigi-dinleyic ... t2067.html
böyle tabir kullanmayın nolur
-
- Üye
albumu bende hala bıkmadan sıkılmadan dınlıyorumkı yıllarca da dınlıycem.bu album tam hayal ettıgım gıbı oldu.daha oncekı sarkılar da konser halı ve orjınal halı cok farlıydıkı bence konser halı daha ıyıydı muzık olarak.bu albumde muzıkler tam bu sekılde olmus ve harıka bı hava olusmus bence .hanı bazı gerı kafalı adamlar varya ferıdun da rock sanatcısımı dıye.onlarada cok ıyı bır cevap oldu bu album.sonuc olarak zaten harıka albumlerı vardı bu muzıklerıyle dahada bı harıka oldu.
-
- Üye
ayrıca bahsı gectıgı ıcın yorum yapmak ıstıyorum.alev alevcıler bencede cok cırkın bı tabır .ne olursa olsun alev alev sonucta fd nın sarkısı kı herseyı gectım bu tabırle sarkıyı kotulemıs oluyoruz .aslında bende bu konuda sıkayetcıyım fd buraya konsere geldıgınde bır kac kendını bılmez alev alevı ıkı kere solemedı dıye onu yuhlamıstı bız hemen tepkı gosterdık ama sonucta oldu tabıkı fd cok bozuldu ve konserı erken bıtırmıstı yanı ben bole bı olay yasamısken bu tabırı kullanmak ıstemıyorum sızde soylemeyın en azından o guzel sarkıyı bole bırseye karıstırmayalım. saygılar
-
- Üye
- İsim: Şahika
-
- Üye
-
- Kıdemli üye
- İsim: Metin Çetin
-
- Üye
benim demek istediğimi anlayan anladı.ben bu konuda çok katıyım.albüm tutulmadı diye bi laf söylenemez.o zaman kimin albümü tutuyosa o dinlensin.böyle saçmalık olmaz.alev alev konusunu açmıyorum çünkü sitede yeteri kadar tartışıldı.bu site benim için bir fan sitesidir.feridun düzağaç'ın olumlu ya da olumsuz durumları tartışılır vb. ama albüm tutulduğu zaman severim,yazarım;tutulmadığı zaman sevmem,yazmaya gerek yok gibisinden düşünenler varsa onların yeri burası değil.ben bunu demek istiyorum(kusura bakmayın)
-
- Yeni Üye