bir yalnızlık hali

Makaleler, Yazılar, Şiirler ve sizin şiirleriniz.
Ayrıca bu panomuzu blog web günlüğü gibi kullanacağız. Lütfen yalnızca kendi yazı, şiir vb yazıları paylaşın.! Başkalarına ait eser ise; lütfen not düşün.
selcukaydin

bir yalnızlık hali

Mesaj gönderen selcukaydin »

tek başımayım... işte; her zaman insanlardan kaçan ben ile başbaşayım... bir zamanlar bana ufacık gelen evim de, herkes çok uzaklardayken, ben kendime çay demliyorum... üstelik yarısından çoğunun gideceği yer çöp kovası... sigara , bir sigara daha sonra , akşamdan kalan birkaç boş bira şişesi... aynada yorgun suretim , bakıp bakıp dalıyorum gözlerimin içine... İNSANIN KENDİ GÖZLERİNİN İÇİNE BAKA BAKA DELİRMESİ ne tuhaf... hava sıcak -adına küresel ısınma dedikleri- ama ben bazen öyle üşüyorum ki; en kalın battaniyem bile ısıtmıyor yalnızlığımı...

gözlerim de giden sevgilinin ardından kalan bir bakış ; durup durup gülümsüyorum bu terkedilişe , güleriz ağlanacak halimize -senden çok duyduğum bir söz-... kapalı olan telefonumun çalmayışı geliyor aklıma, birden fırlayıp olduğum yerden açıyorum telefonumu -belki'lerin içimden en geçtiği an'larda- yok yine aramamışsın... aramayacaksın da belli...

ne yapmalı bu saatten sonra ; arkadaşları mı aramalı yoksa biraz daha içip sızmalı mı ? içimde iki arada bir derede kalmışlığın belirsizliği... nafile yemek de yenmiyor yalnızken , ışıkları kapatıp yatmalı en iyisi... ama yine o kabuslar sararsa... yine eliyle bastırırsa tam yüreğimin üstüne , hani bana ne olursa olsun da, sen de kaybolursan benimle...

yok... en iyisi sabahın ışıklarını beklemeli , kahve üzerine kahve... en koyusundan -kahveyi sevmesem de- , şarkıları dinleyemiyorum eskisi kadar , kaldıramıyorum... zaten artık PARA İÇİN YAZILIYOR ŞARKILAR... içimin en derininde saklı hazinem;

her yolun sonu sen
her yolun sonu uçurum
her yolun sonunda kendimi
uykularda bulurum...

...
...
...

se.a
marziye
Üye
Üye
İsim: marziye

Re: bir yalnızlık hali

Mesaj gönderen marziye »

çok güzel olmuş. sitenin kalemi sağlamlarından ellerine sağlık :wink:
selcukaydin

Mesaj gönderen selcukaydin »

teşekkür ederim marziye...
valerie
Üye
Üye
İsim: Melek

Mesaj gönderen valerie »

gerçekten de çok güzel..

her yolun sonu sen
her yolun sonu uçurum
her yolun sonunda kendimi
uykularda buluyorum..
zorask
Yeni Üye
Yeni Üye
İsim: Sinem

Mesaj gönderen zorask »

Durup duruken gülümsüyorum bu terkedilişe güleriz ağlanacak halimize...Ben de bazen canım çok acıdığı zamanlarda acı bir tebessümle yakalarım kendimi,yüreğimin üstüne ellerini bastırırlar nefesim kesilir.kesiliyor yine...yazan ellerine sağlık...