tek başımayım... işte; her zaman insanlardan kaçan ben ile başbaşayım... bir zamanlar bana ufacık gelen evim de, herkes çok uzaklardayken, ben kendime çay demliyorum... üstelik yarısından çoğunun gideceği yer çöp kovası... sigara , bir sigara daha sonra , akşamdan kalan birkaç boş bira şişesi... aynada yorgun suretim , bakıp bakıp dalıyorum gözlerimin içine... İNSANIN KENDİ GÖZLERİNİN İÇİNE BAKA BAKA DELİRMESİ ne tuhaf... hava sıcak -adına küresel ısınma dedikleri- ama ben bazen öyle üşüyorum ki; en kalın battaniyem bile ısıtmıyor yalnızlığımı...
gözlerim de giden sevgilinin ardından kalan bir bakış ; durup durup gülümsüyorum bu terkedilişe , güleriz ağlanacak halimize -senden çok duyduğum bir söz-... kapalı olan telefonumun çalmayışı geliyor aklıma, birden fırlayıp olduğum yerden açıyorum telefonumu -belki'lerin içimden en geçtiği an'larda- yok yine aramamışsın... aramayacaksın da belli...
ne yapmalı bu saatten sonra ; arkadaşları mı aramalı yoksa biraz daha içip sızmalı mı ? içimde iki arada bir derede kalmışlığın belirsizliği... nafile yemek de yenmiyor yalnızken , ışıkları kapatıp yatmalı en iyisi... ama yine o kabuslar sararsa... yine eliyle bastırırsa tam yüreğimin üstüne , hani bana ne olursa olsun da, sen de kaybolursan benimle...
yok... en iyisi sabahın ışıklarını beklemeli , kahve üzerine kahve... en koyusundan -kahveyi sevmesem de- , şarkıları dinleyemiyorum eskisi kadar , kaldıramıyorum... zaten artık PARA İÇİN YAZILIYOR ŞARKILAR... içimin en derininde saklı hazinem;
her yolun sonu sen
her yolun sonu uçurum
her yolun sonunda kendimi
uykularda bulurum...
...
...
...
se.a
bir yalnızlık hali
Re: bir yalnızlık hali
çok güzel olmuş. sitenin kalemi sağlamlarından ellerine sağlık 

gerçekten de çok güzel..
her yolun sonu sen
her yolun sonu uçurum
uykularda buluyorum..
her yolun sonu sen
her yolun sonu uçurum
uykularda buluyorum..
Durup duruken gülümsüyorum bu terkedilişe güleriz ağlanacak halimize...Ben de bazen canım çok acıdığı zamanlarda acı bir tebessümle yakalarım kendimi,yüreğimin üstüne ellerini bastırırlar nefesim kesilir.kesiliyor yine...yazan ellerine sağlık...