Artık anlamaya başladım ağlamak ,sızlamak,kendi kendine moral bozmak....Bunlar boş sonumuz bir avuç toprak..
Bundan sonra sabah kalktığımda herşeye rağmen,her kötü insana rağmen:'GÜLÜMSEYECEĞİM'..:):)
Bugün hep gülümseyeceğim:):):)
-
- Üye
- İsim: selçuk
-
- Üye
- İsim: dilan
Re: Bugün hep gülümseyeceğim:):):)
hah şöylee
-
- Yeni Üye
- İsim: cem
en fazla üç gün...
-
- Takımdan
- İsim: Ahmet
antisosyal, nickinin hakkını veriyorsun
-
- Üye
- İsim: gonca
ay ne güzel bir konu varmış burdaaa )) sen hep gül abim yakışır. antisosoyal sen gülmesen de olur abimin fikrini bozma aaa
şaka bi yana evet insan 3 günden fazla çok çok neşeli olamaz ama yine de olumlu düşünmek lazım hep, mesela bugün benden kötüsü olamaz heralde ama yine de burdayım insan problemlerini içine kapanarak aşamaz ki dimi paylaşarak aşar. ben böyle konuşuyorum ama kendi derdimi ne yapcam bilmiorum...
şaka bi yana evet insan 3 günden fazla çok çok neşeli olamaz ama yine de olumlu düşünmek lazım hep, mesela bugün benden kötüsü olamaz heralde ama yine de burdayım insan problemlerini içine kapanarak aşamaz ki dimi paylaşarak aşar. ben böyle konuşuyorum ama kendi derdimi ne yapcam bilmiorum...
-
- Takımdan
- İsim: GÜLDEREN
çok klasik olucak ama ne demişler hayatı gözyaşlarınla ödüllendireceğine kahkahalarınla cezalandır...
ve birde; somurturken gülerkenden çok daha fazla kas çalışırmış. yorma kendini.. değmezz..
ve birde; somurturken gülerkenden çok daha fazla kas çalışırmış. yorma kendini.. değmezz..
-
- Yeni Üye
hayata gerçekçi gözlerle bakmak diyelim başka birşey değil o kadar savaş varken açlık varken ben kendi küçük mutluluklarımla gülümseyemiyorum abiniz gülebiliyorsa gülsün lafım yok ben kendi fikrimi söyledim ...
-
- Üye
- İsim: gonca
haklısın yine ama ben dedim ya insan hep mutlu olamaz zaten . peki karamsar olmak ii bişey mi? en azından deneriz mutlu olmayı...
-
- Üye
- İsim: Şahika
hepimiz her sabaha gülümseyerek uyansak ve öyle devam edebilsek keşke
-
- Yeni Üye
nickim antisosyal diye öyle olduğum sanılmasın ben yıllardır bu sitede farklı bir rumuz ve isimle vardım zaten sadece o an aklıma gelen buydu öyle bir dünyaya açıyoruz ki her sabah gözlerimizi benim çıkardığım pay da gülümseyecek bir yan yok benim olayım bu sadece...