Artık anlamaya başladım ağlamak ,sızlamak,kendi kendine moral bozmak....Bunlar boş sonumuz bir avuç toprak..
Bundan sonra sabah kalktığımda herşeye rağmen,her kötü insana rağmen:'GÜLÜMSEYECEĞİM'..:):)
ay ne güzel bir konu varmış burdaaa )) sen hep gül abim yakışır. antisosoyal sen gülmesen de olur abimin fikrini bozma aaa
şaka bi yana evet insan 3 günden fazla çok çok neşeli olamaz ama yine de olumlu düşünmek lazım hep, mesela bugün benden kötüsü olamaz heralde ama yine de burdayım insan problemlerini içine kapanarak aşamaz ki dimi paylaşarak aşar. ben böyle konuşuyorum ama kendi derdimi ne yapcam bilmiorum...
hayata gerçekçi gözlerle bakmak diyelim başka birşey değil o kadar savaş varken açlık varken ben kendi küçük mutluluklarımla gülümseyemiyorum abiniz gülebiliyorsa gülsün lafım yok ben kendi fikrimi söyledim ...
nickim antisosyal diye öyle olduğum sanılmasın ben yıllardır bu sitede farklı bir rumuz ve isimle vardım zaten sadece o an aklıma gelen buydu öyle bir dünyaya açıyoruz ki her sabah gözlerimizi benim çıkardığım pay da gülümseyecek bir yan yok benim olayım bu sadece...