BUNDAN 10 YIL SONRA NEREDE,NE YAPIYOR OLMAK İSTERDİNİZ??
-
- Üye
-
- Takımdan
- İsim: Sukru
-
- Admin
- İsim: Serkan
Yaşamıyor olmayı dilerdim. Hayat, hep bittim biteceğim havasıyla geziniyor içimde bir yerde. Ben de bitsin de kurtulayım istiyorum. Bir tad alamadım yaşamaktan. Alana da rastlamadım. Tatlıdır hayat diyenlerin de kendilerini kandırdıklarına inanıyorum. Geçici hevesler, hayatı güzelmiş gibi gösterir bazen. Kanmamak lazım. "Tam zevkine varmışken düşer kalır insan"... Hep bir yalnızlıksa, tümden buysa hayat; sonsuz yalnızlığı ve yok oluşu arzuluyorum işte.
bu kadar umutsuz olmamalısın bence ölümde bi son olmuyo asıl hayat orda başlıyo ben böyle düşünüyorum bu fazla derin ona girmeyeceğim ama hayattayken elimizdekilerle yetinmeyi bilip daha fazlası ve güzeli için çaba göstemeliyiz kendini bırakıp hayattan soyutlarsın herşey senin için bi hayalden öteye gidemez ama ememk verip çabalayınca en azından tutunacak bi dalın olur lütfen bu kadar umutsuz olmayalım 

-
- Üye
- İsim: Sercan
YASAMAK İNSANLARA SUNULAN LUTUFTUR AMA BİLENE...ama yasamayaı bilene...sehrikalp yazdı:Yaşamıyor olmayı dilerdim. Hayat, hep bittim biteceğim havasıyla geziniyor içimde bir yerde. Ben de bitsin de kurtulayım istiyorum. Bir tad alamadım yaşamaktan. Alana da rastlamadım. Tatlıdır hayat diyenlerin de kendilerini kandırdıklarına inanıyorum. Geçici hevesler, hayatı güzelmiş gibi gösterir bazen. Kanmamak lazım. "Tam zevkine varmışken düşer kalır insan"... Hep bir yalnızlıksa, tümden buysa hayat; sonsuz yalnızlığı ve yok oluşu arzuluyorum işte.
bundan on yıl sonra okulu bitirmiş kariyerimi yapmıs tüm bana inancla bakan gözlere hayat budur diye göstermek isterdim..
bi de venedikte huzurlu bi yasam...
-
- Admin
- İsim: Serkan
lütuf... yaşamak bir lütuf mu? Ayın bir aydınlık bir de karanlık yüzü vardır. Dünyadan o karanlık yüzü göremezsiniz. Ben karanlık yüzdeyim. Umutsuzluk senaryoları değil yazdıklarım. Ölümseverlik hiç değil. Keşke o lütuf bana verilmeseydi. Çünkü nereye gidedeğini bilmeyen bir gemiyim ben ve hiç bir rüzgardan fayda yok bana. Çalışıyorum, çabalıyorum. Kendimi yukarılara çekiyorum. Ama vardığım yer neresi olursa olsun, asla; evet işte burası diyemiyorum. Dünya bana göre değil. Yaşamaksa yaşıyorum işte. Sizin gibi değil belki, biraz daha siyah-beyaz, biraz daha flu. Yaşıyorum, sadece.
-
- Kıdemli üye
- İsim: Mehtap
10 yıl sonra
bundan 10 yıl sonra büyük ihtimalle hala takım elbiselerle çalışıyo olucam. ama yinede Amsterdamda nehire penceresi açılan bi evin balkonunda sabah kahvemi içip ardından gitarımla şarkılar söylemek isterdim gülümseme tadında. huzurla...
bide küçük tavsiye yaşamaktan yorulan arkadaşlara; her sabah umutla uyanıp umutla uyuyun kirlenen yaşanmışlıkların ve zamanın inadına. ne kadar kötü bile olsa yaşamaktan vazgeçmeyin hayata dair ne varsa insanlar için lütfen unutmayın. gülümsemeye çallışın...
bide küçük tavsiye yaşamaktan yorulan arkadaşlara; her sabah umutla uyanıp umutla uyuyun kirlenen yaşanmışlıkların ve zamanın inadına. ne kadar kötü bile olsa yaşamaktan vazgeçmeyin hayata dair ne varsa insanlar için lütfen unutmayın. gülümsemeye çallışın...
sehrikalp yazdı:lütuf... yaşamak bir lütuf mu? Ayın bir aydınlık bir de karanlık yüzü vardır. Dünyadan o karanlık yüzü göremezsiniz. Ben karanlık yüzdeyim. Umutsuzluk senaryoları değil yazdıklarım. Ölümseverlik hiç değil. Keşke o lütuf bana verilmeseydi. Çünkü nereye gidedeğini bilmeyen bir gemiyim ben ve hiç bir rüzgardan fayda yok bana. Çalışıyorum, çabalıyorum. Kendimi yukarılara çekiyorum. Ama vardığım yer neresi olursa olsun, asla; evet işte burası diyemiyorum. Dünya bana göre değil. Yaşamaksa yaşıyorum işte. Sizin gibi değil belki, biraz daha siyah-beyaz, biraz daha flu. Yaşıyorum, sadece.
yasamak insanlara verilmiş bi lutuftur bi gorevdir asalaeti kimse tarafından farkına varılmayan bi görev....
yasamak istersin siyah beyaz her nasıl istersen ole yasarsın..ayna misali anlayacagın .aynaya nasıl bakarsan ole görursun ....yasamak ta ole ...
ama bi tek sen degilsin artık herkes melankolik...
-
- Yeni Üye
-
- Üye
- İsim: aysel