Yaşamıyor olmak yeterli gibi geliyor bana.10 yıl sonra da muhtemelen hayattan iice bezmiş olacağım için Tanrı katını tercih ederim.Ya da toprak altı hiç farketmez!!!
YAŞIYORSAM EĞER ON YIL SONRA SANIRIM HAYATI TİYE ALAN AMA YİNEDE GERÇEKLERİ BİLİP İŞİMDE KARİYER SAHİBİ OLMUŞ VE HEYCANI VE HİÇ BİR ZAMAN MONOTONLAŞMAYAN BİR EVLİLİĞE SAHİP OLURDUM AMA HAYATTAN ZEVK ALMAYA DEVAM TABİKİ...
dedetor yazdı:Yaşamıyor olmak yeterli gibi geliyor bana.10 yıl sonra da muhtemelen hayattan iice bezmiş olacağım için Tanrı katını tercih ederim.Ya da toprak altı hiç farketmez!!!
yaa dedetor eğer doğruysa yaşın daha 18. Bu yaşta hayattan bu kadar bezmene, 10 yıl sonrası için tahmininin sadece ölüm olmasına sebep ne bilmiyorum. Seni bezdiren neyse at bir kenara boşver biraz. hayatın güzellikleri saymakla bitmez içlerinden birini seç ve " ben 10 yıl sonra ........ olmak istiyorum" de. Ben boşluk doldurmacaya başlıyorum. " Ben 10 yıl sonra Türkiye'nin en saygın bankalarından birinde üst düzey yönetici olmak istiyorum." hadi sıra sende devamını bekliyorum tamam mı.
vanessacığım umarım sana da cevap olmuştur
10 yıl sonra çabalarımın sonucunu elde etmiş olup üniversiteden mezun olmuş kariyer sahibi mutlu bi evlilik sürdüren mutlu bi bayan olmak isterdim....(inşallah olur)
şimdi 16 yaşındayım..on yıl sonra ölmessem inşallah 26 yaşında olurum...o zamanda zaten darren hayesle düet yapıyo oluruz heralde albümümüz çıkmış olur.....