bundan 10 yıl sonra hiç sevmediğim biriyle sadece aile kurabilmek adına mutsuz bi evlilik yapmış ve yine öss sisteminin beni itelediği işte mutsuzi şekilde çalışıyo olurum herhalde (etrafımdaki hayatlaradn yola çıkarak... )
10 yıl değil 11o yıl olsa bişi değişmeyeceyini düşünüyorum
o yüzden hiç bi yerde olmak istemiyorum
artık sürekli istemekten ve isteklerimin gerçekleşmemesinden usandım...
10 yıl sonra ilsu'yu kucağıma alıp geniş ve ferah ve huzur kokan evimin bahçesinde ve diğer çocuklarımla tabi ki bi de eşimle gelecekte daha da mutlu ve huzurlu olacağımızı düşünerek gülücükler atmayı diliyorum..
2 katlı Ve bahceli eVimde otururken.köpeğimle Ve yanımda her kim olursa onlarla hayatın tadını çıkarmak,doyasıya gezmekk Ve coşup coşturmak...sadece kendimi mutlu etmek,başkalarını değil.kendini eğlendirmek isteyen benden uzak dursun birşey Varki duygusal ama mutlu bir insanım canı sıkılanda bana uğrasın beraber dolaşalım... ben burdayım Ve buyum...allaH karetsin ya ben hakettiğim yerde olacağımmm... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ...ceVabı olan beni bulsunnn
güzel bir sahil kasabasına atanmış olmayı istiyorum.öğrencileri tarafından sevilen bir matematik öğretmeni olmak istiyorum genelde sevilmezya ben bunu değiştireceğim, idealistim tabi önce bunun için okulu bitirebilmeliyim
Allah ömür verirde 10 yıl sonrasına ulaşırsam sevgi ve saygının tüketilmediği bir evliliğim,kızım oğlum ve eşimle huzurlu,mutlu bir yaşam sürmeyi dilerdim..
Zor bir soru aslında cevabını tam olarak bilmiyorum ama 10 yıl sonra da yaşıyor olmak güzel olur herhalde... Belki 10 yıl sonra yine burda bu sorunun cevabını arıyor oluruz:)
of of 10 yıl geçer mi ya!ben on yıl sonra güzel bir sahil kasabadında mesleğimi yapmaya başlamışım.hayatımda herşey çok güzel sevdiğim bütün insanlar yanımda ve ailemdeki bütün sorunların bitmiş olmasını istiyorum.tabi bunlardan çok ta huzurlu ve umutlu!