banada öyle geldi rockla fazla ilgisi yok benceBanamı öyle geldi bilmiyorum ama rock müziğe pek benzetemedim.
Çilekeş
-
- Görevli
- İsim: Caner
Re: Çilekeş
-
- Üye
- İsim: nil
evet y.o.k süper bir şarkı bana kalırsa
elimden hiçbişey gelmez hiç mi çarem yok,
karanlık bu sokaklarda sesimi duyan yok
(elimi tutan yok)
elimden hiçbişey gelmez hiç mi çarem yok,
karanlık bu sokaklarda sesimi duyan yok
(elimi tutan yok)
-
- Admin
- İsim: Sinan
y.o.k güzel şarkı evet. sanırım tek sevdiğim şarkıları (gerçi çok dinlemedim bunun dışındakileri)
~
ansızın gelecek gibisin..
-
- Görevli
benimdesanırım tek sevdiğim şarkıları
-
- Görevli
ÇİLEKEŞTEN YENİ ALBÜM KATİL DANS
2005 yılında çıkardıkları ilk stüdyo albümleri olan Y.O.K ile Türk rock müziğine iyi bir giriş yapan ve yaptıkları kaliteli müzik ile büyük bir hayran kitlesine ulaşmayı başaran Çilekeş’in yeni albümü olan "Katil Dans" müzikseverlerle buluştu. Prodüktörlüğünü Tarkan Gözübüyük’ün üstlendiği albümün, kayıt ve mix aşamasında Berk Kula ve Tarkan Gözübüyük, mastering’inde ise Çağlar Türkmen imzası var...
Katil Dans’ın düşünmeyenlerin, politikacıların, oy verenlerin, savaş çığırtkanlarının, televizyon karşısında uyutulanların kulağına kaçacak bir albüm olmasını amaç edinen Çilekeş, bu albüm ile herkesi "Bir Ses Yap"maya davet ediyor.
Şebnem FERAH’ın da "Pervazda Tatil" isimli parçaya vokal yaptığı albümün içeriği şöyledir.
1. Akrep
2. Diril
3. Katil Dans
4. Her Deniz
5. Kulağakaçan
6. Hit Dalaşı
7. Sınır
8. Bir Ses Yap
9. Pervazda Tatil
2005 yılında çıkardıkları ilk stüdyo albümleri olan Y.O.K ile Türk rock müziğine iyi bir giriş yapan ve yaptıkları kaliteli müzik ile büyük bir hayran kitlesine ulaşmayı başaran Çilekeş’in yeni albümü olan "Katil Dans" müzikseverlerle buluştu. Prodüktörlüğünü Tarkan Gözübüyük’ün üstlendiği albümün, kayıt ve mix aşamasında Berk Kula ve Tarkan Gözübüyük, mastering’inde ise Çağlar Türkmen imzası var...
Katil Dans’ın düşünmeyenlerin, politikacıların, oy verenlerin, savaş çığırtkanlarının, televizyon karşısında uyutulanların kulağına kaçacak bir albüm olmasını amaç edinen Çilekeş, bu albüm ile herkesi "Bir Ses Yap"maya davet ediyor.
Şebnem FERAH’ın da "Pervazda Tatil" isimli parçaya vokal yaptığı albümün içeriği şöyledir.
1. Akrep
2. Diril
3. Katil Dans
4. Her Deniz
5. Kulağakaçan
6. Hit Dalaşı
7. Sınır
8. Bir Ses Yap
9. Pervazda Tatil
-
- Yeni Üye
- İsim: Müge
Bütün şarkıları harika çok güzel dinlediğim bir grup. Y.O.K en sevdiğim parçaları sanırım =\ bunu dışında en çok "Siyah , Yetmiyor , Kendimden Geriye" parçalarını seviyorum
-
- Admin
- İsim: Sinan
heh :)) yaklaşık bir yıl geçmiş bu yorumdan, şimdi görünce utandım doğrusu :) her gün dinlemesem eksiklik hissediyorum. ama bu y.o.k albümü için geçerli. diğer albümlerinden hiç hoşlanmadım. tek orta halli şarkı da şebnem ferah düeti olan 'pervazda tatil'sinan yazdı:y.o.k güzel şarkı evet. sanırım tek sevdiğim şarkıları (gerçi çok dinlemedim bunun dışındakileri)
~