bence türkiye'nin en iyi rock grubu süper ötesi bunlar favorilerim HABERİN YOK ÖLÜYORUM -SAYIN BAYAN -SADECE KOKLAYACAKTIM ...vs. oo bi sürü yaa yaz yaz bitmesss
EN sevdiğim rock gruplarından biridir duman...
Çok çok severim...
ilk albümü daha kimsede yoktu ben demolarını dinlemiştim o gnden beri hastasıyım...
İlk albümden :hatun
İkinci albümden:ah
üçüncü albümden:yürekten favori parçalarım...
hepsi güzel hiç biri kötü değil ama bunlar birazCIK daha iyi
duman 16 aralıkta trabzondaydı gercekten muthişti konser ama su kızların batuhan batuhan diye bagırmalarından nefret ediorm bazıları sadece dumanı batuhan için dinlior
Yani ben pek sevmem aslında Duman'ı. Bir önyargım var belki solistin tipinden tavrından ama şarkılarının da çoğu güzel.. Bir de zaten Türkiye'de bu kadar yüksek satış oranları yakalamış bu kadar kalabalık kitleleri arakasından götürmüş bir grup için benim yorum yapmam sanırım yersiz olur..
ben dumanı yeni yeni dinlemeye başladım ve hoşuma gitti yani kenndilerine ait tarzları var kimseye özenmiyorlar örneğin solistin yorumu çok hoşuma gidio adamın kendine ait felsefesi var bir yorumu var sanırım acıklı bir geçmişi varmış tam bilmiyorum ama bide en iyi şarkıları herşeyi yak ve seni kendime sakaldım...