BU ARADA ARKADASLAR DUMANIN YENI GELECEK ALBUMUNDE SAGLAM PARCALAR VAR.BU YIL ANKARADA YAPTIGI KONSERLERDE 1-2 SİNİ OKUMUSTU BAYA ETKİLENDİM ÖZELLİKLE "SENİ KENDİME SAKLADIM" DIYE BIR PARCASI VAR INSANI ALIP GOTURUYOR WALLA...
yeni albümü çıktı mı bilmiyorum ama mp3 ü var bende sıkı bi albüm olmuş gerçekten."özgürlüğün ülkesi", "seni kendime sakladım", "aman aman", "melek", "yanıbaşımdan".. aklımda kalanlar.benim favorimse seni kendime sakladım.."özgürlüğün ülkesi"de protest bir parça ve gayet hoş..aslında hepside dinlenesi şarkılar.şiddetle tavsiye edilir..
abi ne yaptın ya yeni albüm çıktı hem de temmuzda yine aynı duman.Sounduyla,solistin arabesk tarzı keş yorumuyla.Ben pek beğenmiyorm açıkçası birkaç şarkı dışında.
Kiolmetre taşı olabilecek şarkıları var bu arkadaşlarımızın. Ama son kasetlerinde bir " rüyanda görsen inanma" yorumu var ki, insanı içmeden sarhoş ediyor, yerin dibine sokup yerin altını görmenizi sağlıyor. Aşk hakkında olmaması çok önemli ve insanın kendisine yaptığı çok güzel bir özeleştiri olabilecek sözlere sahip. Bir de " cover yapmadan da rock arabesk uyumu sergilenebilecegini gostermistir" şeklinde bir yorum vardır hakkında ki son derece doğrudur bu da...
ELESTİRİYE ACİK BİR GRUP.
GELECEKTE BELKİ BUNDAN ON SENE SONRA HATİRLAYACAGİM NADİR GRUPLARDAN BİR TANESİ.
BEN BOYLE MUZİK BİLMEM DEDİM YABANCİ GELMİSTİ AMA SİMDİ ARTİK O BANA HİTAP EDEN SOZLER YOK MU HER SEYİYLE" BEN"
çok güzel bir grup.gerçekten onca grubun arasında başarısı ile su üstüne çıkabilecek derece başarılı buluyorum onları.hele o şarkıları....HERŞEYİ YAK... SENİ KENDİME SAKLADIM...çok güzeller