Daha sonra,temmuz ayında çıkardıkları Seni Kendime Sakladım isimli 4.albümleriyle de dinleyicilerini bir kez daha coşturmayı başardılar.Sayın Bayan ve Aman Aman şarkılarını Ari Barokas,diğer bütün şarkıları Kaan Tangöze bestelemiştir. DUMAN yine aynı DUMAN...Türk rock müziğini en iyi şekilde yürütebilen nadir gruplardan birisi...Umarım hep öyle kalırlarr...
tüm şarkıları çoo.....k güzell!!!!umarım hep böyle devam ederler,bozulmazlar!!!! ama ben bu aralar YANIBAŞIMDAN'ı ve RÜYANDA GÖRSEN İNANMA'yı dilimden düşürmüyorumm!!!!!
albüm harika benim favorilerim rüyanda görsen inanma ve geçmiş olsun.. sadece koklayacaktım ve aman aman da çok iyi parçalar.. konser performansları da harika ve batu çok tatlı
bir grup erkeklerin (maalesef ve nedense) "kız arkadaş yaparız hacı fena mı" gibi düşüncelerle konserine gittiği bir grup,bu söylediğim kızlar için de geçerli oluo ilginç tabii.Grubun son albümünde de beğendiğim 2-3 şarkı var,soundu değişmeyen istikrarlı bi grup diebiliriz.Ama acaba kendilerini mi tekrarlıyolar die de düşünüyorum bazen.
bi rock arabesk sentezi ancak bu kadar güzel yapılabilir demi ama yürekten, geçmiş olsun, yanı başımdan, manası yok kısacası bütün parçalrı çok güselll