mükemmel müzik yapan bi grup özellikle cover yaptıkları parçalar çok güzel olyo ( bkz: çile bülbülüm , son pişmanlık neye yarar ) canlı performansları da iddialı olan bi grup kendine has olan şarkılarını dinlemekten bıkmadığım bi grup v.s. son albümleriyle bir kez daha gönlümüzü fethetmişlerdir
nerde yaşarsan yaşa babam
sevgi aşk hepsi yalan
giderek kanımız zehir olmuş
yoldan çıkan kurda yem olmuş
dost dediğin kalbibi soymuş
halimiz duman aman
gibi bir çok parçaya ruh veren anlatmakla bitiremediğimiz grup yalnızlık paylaşılmaz , haberin yok , bal , ah , manası yok , oje v.s. iyiki varsınız
"haberin yok ben ölüyorum" deyip de beni her dinlediğimde kendimden geçiren bi şarkıya ruh veren grup..ayrıca sahne performansları çok güsel izlerken insan onlarla bi olur kapılıp gidiyo
bi de kaanın gözleri çok güzel...restoranın birinde bi gün şans eseri görme şerefine nail olmuştum
Mekan : Anatolia Gösteri Merkezi / ANKARA
Tarih : 18 Kasım Cumartesi
Saati : 19:00
Bilet Fiyatı : 22.00 YTL ( Kapıda Bilet Fiyatı 25.00 YTL )
Yaş Sınırı Yok ...
Çok sevdiğimiz bu alternatif grubunun iki ana üyesinin askere gitmesi biz dumancıları biraz burukluğa soktu. Ama istenirse asker ocağında bile çalacaklarını ve bu işide seve seve yapacaklarını sölediler...Biz DUMAN'cılara düşün görev ise onların askerde olmasını fırsat bilerek karalamak isteyenlere fırsat vermemek... Arkadaşlar sadece sabredelim...
kaan.. batuhan.. ari.. hepsi ayrı ayrı yetenekli insanlar..
genelden özele inersek kaan..
şebneme karşı hssettiğim herşey onun içinde geçerli
sözleriyle büyülüyo beni..
hiçbir anlamsız şarkıları yok..
başka aleme uçuyorum onu dinlerken..
bazen konserlerin nasıl geçip bittiğini anlamıyorum bile..
çok içten ve sıcak..
mükemmel grup!
bence de harika bir grup ilk dinlediğimde ne dediklerini anlayamıyordum ama neysee şimdi tiryakisi oldum şarkıları canlı performansları hepsi çok güzel