şimdiye kadar hiç bölüm kaçırmadıgım bi dizi var gülbeyaz
okadar çok diziye demişimdir ki bunu hiç kaçırmadan izliiim ama nafile her haftann aynı gunu tv basına oturamıyorm
haziran yazdı:şu anda yayınlanan dizilerin hepsi saçma..dikkat edersiniz, konuları ne kadar farklı olursa olsun işlenişleri hep aynı..bir de sonradan saçmalayanlar var onları hesaba bile katmıyorum..en güzel diziler eskilerde kaldı bence.
şimdi sırf diziler değil, televizyonda olan herşey birbirinin aynısı ya da bir değişik versiyonları..insanlardaki saçmalama ve bozulma televizyona da yansımış..
evet katiliyorum ama HEPSİ sacma diyemeyiz... gercekten tiyatrocularla oynayan ve dogal rol yapan diziler de var... roller bazen o kadar dogal oluyor ki gercek saniyosu o derece... ornek vereyim yabanci damat tab sacma taraflari vardir bence ama bence televizyondaki en kaliteli dizi...
yedi numara vardı trt1 de.ne zaman tekrarları yayınlansa sıkılmadan izlerdim. tabi bi de cemberimde gül oya vardı.izlediğim en başarılı ve kaliteli dizilerden biriydi.
televizyonla arası ii olan biri diilim ama eskilerden süper baba,şehnaz tango çok hoş dizilerdi,son dönemlerden de çemberimde gül oya harikaydı.Öğretici bi yanı vardı o dizinin.Şimdi dizi takip etmiyorum.
izlediğim ve hayatıma çok şey katan bir dizi vardı bu dizi değildi aslında bir uyanıştı benim için tabiki oyuncularıyla çağan ırmak'ıyla bir numara olan çemberimde gül oya her bölümü benim için bir babam ve oğlum filmiydi...
yerlı dızıler-super baba ,ıkıncı bahar,baba evı,yedı numara,delı yurek,sasıfelek cıkmazı ,avrupa yakası,en son babalar duyar ve son olarak ayrılsakda beraberız sonuna kadar ızledıgım ve cok sevdıgım yerlı dızıler.
yabancı olarakda-alf,southpark,couplıng,seınfıeld,my name ıs earl,kanıt pesınde,prıson break devamlı ızledıgım ve cok sevdıgım yabancı dızıler.