En çok sevdiğiniz dizi veya diziler?
-
- Üye
En çok sevdiğiniz dizi veya diziler?
En sevdiniz çizgi filmler başlığını görünce aklıma geldi.Bakalım herkesin vazgecemediği,unutamadığı diziler hangileriymiş??Benim zamanında severek izlediğim ve bende ayrı yeri olan diziler:
Süper Baba ve İkinci Bahar....
Süper Baba ve İkinci Bahar....
-
- Üye
- İsim: ...
-
- Üye
- İsim: gökhan
-
- Üye
-
- Üye
- İsim: songül
-
- Üye
-
- Üye
-
- Admin
- İsim: Ersin
-
- Üye
- İsim: ...
-
- Üye
- İsim: Nilay
Son yıLLarda o kadar çok dizi var ki teLevizyonLarda!! İnsan hangisini izLeceğini şaşırmasının yanı sıra diziLere karşı bir antipati biLe duymaya başLıyor.. Bende de ister istemez oluşan antipatiLer oLuyor maLesef.. İyi diziLer yok mu? Tabi ki var.. ArkadaşLarın da dediği gibi "Çemberimde Gül Oya, Bir İstanbul Masalı.." gerçekten çok güzeL ve hitap ettiği kitLeLerce de kalitesi ortaya çıkmış diziLer..
Unutamadığımız diziLerden bahsediyoruz madem; 2003 yıLında maLesef sadece 13 böLüm yayınLanan bir dizi vardı... "ÖLÜMSÜZ AŞK!!" Konusu bir o kadar enteresan, OyuncuLar B.K.M. oyuncuLarı... Demet AKBAĞ, Şebnem DÖNMEZ, Ufuk ÖZKAN, Tolga ÇEVİK... Senaryo YıLmaz ERDOĞAN.. MüzikLer Muhteşem.. AcıkLı bir hikaye idi.. Her böLümünde de mutLaka gözyaşı vardı.. Kendimden biLiyorum...
Bu güne kadar izLediğim en güzeL diziLerden biriydi.. BeLki de en iyisiydi...
Unutamadığımız diziLerden bahsediyoruz madem; 2003 yıLında maLesef sadece 13 böLüm yayınLanan bir dizi vardı... "ÖLÜMSÜZ AŞK!!" Konusu bir o kadar enteresan, OyuncuLar B.K.M. oyuncuLarı... Demet AKBAĞ, Şebnem DÖNMEZ, Ufuk ÖZKAN, Tolga ÇEVİK... Senaryo YıLmaz ERDOĞAN.. MüzikLer Muhteşem.. AcıkLı bir hikaye idi.. Her böLümünde de mutLaka gözyaşı vardı.. Kendimden biLiyorum...
Bu güne kadar izLediğim en güzeL diziLerden biriydi.. BeLki de en iyisiydi...
-
- Üye
- İsim: nilgün
-
- Üye
Ben daha çok Kıraç'ın müziğini yaptığı dizileri izlemişimdir hep.Mesela Zerda,Bir istanbul Masalı,Yağmur Zamanı,Aliye ve Beyaz Gelincik gibi....
Normalde zaten ben gündüzleri tv izlemem,çünkü doğru dürüst hiçç bir yayın yapılmıyo artık nerdeyse...Sadece akşamları dizileri izlerim işte...Bunların dışında ise asla unutamadığım diziler Süper Baba,Deli Yürek,Gülbeyaz,İkinci Bahar,Kurtlar Vadisi gibi......Ayrıca ibret verici dizileri de çok severim..Mesela Sırlar Dünyası,Beşinci Boyut,Kalp Gözü,Büyük Buluşma,Mavi Rüya gibi.......
Normalde zaten ben gündüzleri tv izlemem,çünkü doğru dürüst hiçç bir yayın yapılmıyo artık nerdeyse...Sadece akşamları dizileri izlerim işte...Bunların dışında ise asla unutamadığım diziler Süper Baba,Deli Yürek,Gülbeyaz,İkinci Bahar,Kurtlar Vadisi gibi......Ayrıca ibret verici dizileri de çok severim..Mesela Sırlar Dünyası,Beşinci Boyut,Kalp Gözü,Büyük Buluşma,Mavi Rüya gibi.......