tam laf anlatmaya çalışırken sözümün kesilmesinden nefret ederim...
birde haklıyken karşımdakinin çok fazla konuşup hiç anlamadan beni haksız konuma düşürmesi!!! GICIK OLUYORUM
En gıcık olduğum şey hakkımda birilerinin, bir şeylerden tam emin olmadan yalan yanlış konuşmaları!!! Bu güne kadar çok yaşadığım için sanırım en gıcık olduğum durum bu!!
siz şimdi hararetli hararetli bi konu anlatıyosunuz ve konunun en önemli kısmı sonu fakat sizi dinliyenler sizi dinlemekten fazgeçiyo ve sonunu anlatamıyosunuz.
ölürmüsün öldürürmüsün
bende diğer arkadaşların tam aksine ukala insanları daha çok severim napıyım daha sempatik geliolar ama bende anne mağduruyum benim annemde pat die kapayı verir son ses müzik dinlerken ve gıcık olurum artııı en gıcıkolduğum şey kaprisli,bencil,özentii ve dinlemeden yorum yapan insanlar ve daha neler neler yanii herşeye sinir oluom gibi bişe
Benim en gıcık olduğum durum herhangi bir işimi başkasının yapmasıdır.Daha doğrusu karşımdaki kişinin işini iyi yapamadığını düşünürüm(ailem dışında)...Bu sebeple genelde her işimi kendim yaparım ...
En gıcık olduğum durum okulda asistanların biz öğrenciyi adam yerine koymayıp lafı ağzımıza tıkamaları....Aşşağılık komplexi var hepsinde,ezik gelmiş ezik gidecekler işte!!Eziklikliklerini de böle bastırcaklarını sanıolar