en gıcık olduğum şey biri bana derdini aç der ben başlarım anlatmaya.işte aşığım ve unutamıyoruma gelir söz tam o anda karşımdaki patavatsız;amaaaaan unut gitsin sana çocuk mu yok?der.yahu unutabilsem unuturdum heralde dimi?yaklaşık 1 buçuk aydır unutamıosam eğer bunda bi bozukluk var zaten benim derdim kendime yetiyo.çok gıcık oluyoruuuuuummmmmmmm
çk şey var yaa liste baya uzun
herkesin yannda susmk bilmezkn onn yannda konuşck şey bulamamk , sonra taklit edilmek (yeni bişi alıyosn gelip nerden aldn diyo ertesi gün aynısı ondada var ) , başka daha bi sürü var mesela fd yi anlamaktn yoksun insanlardn nefret ediormmm(ya madem anlamıyosn konuşma )....
ben annemin benim ders çalıştığımı bildiği halde arkadaşlarına bizim ki hiç ders çalışmıyo hep bilgiisayarın başında demesine sinir oluyorum... tiksinç bi durum yaa
tartısmalarda haksız olduğu halde bunu kabullenmeyen insanlar çıkar karsıza hem haksızdırlar hemde sizin düşüncelerinizi dinlemeye tahammul edemezler.işte ''gıcık'' bir durum ve ben bu gün bu gıcık durumu çok yaşadım.sinirden ağladım yaa.
ben sıralamak istiyorum çünkü çok gıcık olduğum şeyler var
çok konuşana,sorduğun soruya cevap vermeyene,yalana,kültablasında kalan izmarite(dökün kardeşim),dağınıklığa(toplayın kardeşim)çok alkol alana,sigarayı abartanlara,geyik muhabbeti yapanlara sonraaaa dur daha vardı,gereksiz kıskançlığa,sürekli küfür ederek ortada dolaşan serserilere,kendini ifade edemeyenlere,laf atanlara,birde söz verip te tutmayanlara,ikilemlere,net olmayan cevaplara(artık ne anlarsan)neyse abartmayım ayıp olmasın herşeye gıcık oluyorum kısacası.ama bunlara gıcık olmayan yoktur die düşünüyorum,bilmiyorum yani
Ben en çok dinlenilmemeye gıcık olurum.Hele de arkadaşlarım beni dinlemiyorsa üstelikte sürekli olarak benim için çok önemli olan şeyler hakkında dalga geçiyorlarsa o zaman çıldırırım...Ya biraz da konuya karşınızdakini düşünerek bakalım...
Benim de en gıcık olduğum şey; ben bir seylerle uğraşırken arkamda birinin durması ve bana birseyler söyleyerek dikkatimi dağıtması.Ne yapacağımı unutuyorum böyle durumlarda sinirden.