TAMAMEN KATİLİYORUM. BEN BU DURUMA HEMSİNİR OLURUM HEM DE ZEVK ALİRİM(TABİ EKMEKTE USTUME YOKTUR.) TABİ EKİLMEK BİRAZ KOYSADA N'APALİM BASA GELEN CEKİLİR.monalissa yazdı:biriyle bi yere gitmeye karar verip,hazırlanıp tam evden çıkacakken bi tlf; ya kusura bakma bi işim çıktı gelemicem yada erteleyelim denilmesinden nefret ederim
En gıcık olduğunuz durum nedir?
-
- Görevli
- İsim: Burcu
en gıcık olduğum şeylerden birincisi doğruluğuna emin olduğum bir konuda birisinin karşıma geçipde yok efendim o öyle değil böyle demesi.
ikincisi de yeni bir ortama girmişim herkesin birbiriyle konuşması, "aaa orda şu olmuştu hahahaha, bilmem ne hihihihihi" Sen de tabi bilmediğin için ortada kalıyorsun.
halbuki "geçen gün bilmem nereye gittik orda ... arkadaş bunları söylemişti" deseler. ben de biliyim değil mi yaaa
ikincisi de yeni bir ortama girmişim herkesin birbiriyle konuşması, "aaa orda şu olmuştu hahahaha, bilmem ne hihihihihi" Sen de tabi bilmediğin için ortada kalıyorsun.
halbuki "geçen gün bilmem nereye gittik orda ... arkadaş bunları söylemişti" deseler. ben de biliyim değil mi yaaa
sinir olduğum bir şey daha;tipik türk insanı sayesinde hayatımızı başkalarına yönlendirmek zorunda kalmak!örneğin,şunu giysem konu komşu ne der,şöyle yapsam nasıl karşılanır meselesi!hadi ben bunlara bel bağlamayan bi insanım ama toplum içinde insanların huzursuz edilmesine dayanamıyorum ki kendimde karşılaşıyorum çünkü!ya işiniz var veya tamamen zevki olarak giyiniyosunuz güselce iki dirhem bi çekirdek sokağa çıkıyosunuz veeeee.....bum!bütün bakışlar üzerinizde!kardeşim hiç mi kadın görmedin ömründe,ne bakıyosun yani!nerde yaşıyosun dağda mı?ya da bi buluşma için bi mekanın önünde bekliyosunuz bi anda etrafınızı yamyamlar sarıyo,bi abluka falan!
bunlara dayanamıyoruummm
bunlara dayanamıyoruummm
Bizim evde halamın kedisi var ortalıkta aptal aptal dolaşmasına gıcık oluyorum kardeşim .Mesela geçen gün arkadaşla oturduk film seyrediyoruz Tam filmin en güzel ve en romantik sahnesinde .Mırrr diye fırladı yerinden ..Ay bide görseniz kedi diyorum ama sevimsiz aptal aptal sesler çıkararak gezen besele bi yaratık işte bi işe yaradığı yok sinirimi bozmaktan başkaa ): Aptal hayvan yaa ...