EUROVISION
-
- Üye
gçenlerde Feridun Düzağaç ''estarabim'' gibi bi anlamı olmayan eğlenceli şarkılar yapmak düşüncesinde olduğunu belirtmişti arkadaşlar böyle bi ortamda böyle bi düşünce gerçekleşebilir zaten EUROVISION a katılsın demedim Feridun un bu tür düşünceler içinde olduğunu düşünerek acaba böyle bi işe o ortamda kalkışmak istermi diye geçirdim içimden ama oy birliğiyle bu da çürütüldü yorumlar için teşekkürler
-
- Üye
-
- Kıdemli üye
- İsim: Metin Çetin
-
- Üye
-
- Takımdan
- İsim: Ahmet
Re: EUROVISION
Mor ve Ötesi grubunun Deli isimli parçasıyla katıldıgımız Euorvizyon da yine varlık gösteremedik. Çarkı güzel olabilir ama sahne performansları bence çok kötüydü. Oraya çıkıldığında izleyiciler görsel birşeyler de bekliyorlar. Br dahaki sefere artık...
-
- Üye
- İsim: dilan
ama performans mükemmel olsaydı da kazanamayacaktık.varlığım kadar eminim...bence çok boş bir olay bu eurovision.müzik falan yarışmıyor...bence yani...
-
- Üye
- İsim: Ali Ercan
..Bu örovizyon denen şeyde yarışan müzik falan değil..
Tamamen SİYASET yarışıyorr... ne yazık ki
Tamamen SİYASET yarışıyorr... ne yazık ki
-
- Takımdan
- İsim: Ahmet
Bu şarkıyla bu kadar...
-
- Takımdan
- İsim: GÜLDEREN
evet bu olay siyasi malesef... ama ben birinci olan şarkıyı beğendim ritimleri hoşuma gitti açıkcası bence haklı bi kazanç onlarınki.. tabi elbette gönül ülkemizin birinci olmasından yana malesef bu defada olmadı.. önümüzdeki yarışmalara bakıcaz artık ...
-
- Üye
- İsim: aLp
Komşu komşuya veriyor.. olmaz ki
böyle oylama olmazki..
böyle oylama olmazki..
-
- Görevli
- İsim: Burcu
ben seyretmedim. canlı performansı çok iyi olan birini seçmeliydiler sesi çıkmamış Hadise'nin Şebnem Ferah olsaydı yeri göğü inletirdi
-
- Üye
- İsim: Ayşe Nur
Mfö katılsa yeniden ne güzel olurdu
-
- Üye
- İsim: aslıhan
valla kimse kusura bakmasın norveç sonuna kadar hak etti bu yarışmayı... ben bu sene 06 yzdım 1514 e oy gönderdim ...portekizin birinci olmasını istedim çünkü hadise nin performansında iş yoktu bence... ama alexander rybak iyiki biriinci olmuş adam hem keman çaldı hem şarkı söyledi var mı bunun ötesi?üstelik acayip yakışıklı:Dferidun abimize gelince bence katılmasın diyorum.
-
- Üye
- İsim: Ayşe Nur
Bence vokal açısından İngiltere birinci olmalıydı.Sonra Moldova ve Ermenistan da çok farklı ve güzeldi bence.Estonya da güzeldi.İzlanda ikinciliği hak etti.Norveç üçüncü olabilirdi...Biz yine dördüncü ama Azerbaycan üçüncü
olacak kadar güzel değildi bence..
olacak kadar güzel değildi bence..