Evet!...Pişmanım!...

Derinden Panolarıdır. Lütfen Şiir Yazmayınız.
aksel

Mesaj gönderen aksel »

pişman olduğum yapmayı çok isteyipte yeterli çaba harcamadığım ve hiç istemediğim şekilde kaba olduğum anlar çok fazla. ama bunlar beni ben yapan şeyler ve hatalarımı tekrarlamamak benim için önemli olan. hatalarımı tekrarlarsam pişman olacağım
fotosentez

Mesaj gönderen fotosentez »

çok pişmanım...eğer geri dönebilseydim asla cesaret edip de ilk adımı atmazdım onun benim gözlerime bakıp daha da aşık olmasını bekler sonra da ondan gelecek teklife evet derdim ama yok bi söz vardır...
keşke 1000 tane keşke 1 tane şimdi edebilseydi...
pişmanım hemde çok.onun beni sevmesini beklemediğime pişmanım.onun bana bi kere bile seni seviyorum demesini beklemeden herşeyin bittiğine pişmanım.onunla bir kez olsun rahatça duygularımı dile getirebilmek için ortam bulamadığım için pişmanım.erkenden gidip ona seni seviyorum dediğime pişmanım.çook pişmanım.noolur benim yaptıklarımı yapmayın.elinizde ise ona doya doya sarılın.gözlerinin içine bakarak ona onu çok sevdiğinizi söyleyin.yoksa pişman olursunuz.hemde çok...
Filinta

Mesaj gönderen Filinta »

her insanın hataları olur ve bu hatalardan bisman olur keske dedigimiz olaylar olur tabi keske elimizde öyle bir imkan olsaydıki zamanı geri sara bilseydik :)
fotosentez

ama yokkk ama düşünüorum da iyiki yok.bazen önümüze birden çok yol ayrımı çıktığında birine sapmak zorundayız.kaderimiz yani.ama eğer zamanı geri döndürüp döndürüp o yollara deniye deniye saparsak ne anlamı kalır ki?bence hayatın iyi bi yönü bu sürpriz yapmak şu ana kadar hiç iyi bi sürpriz yapmadı bana ama bekliyorum umudumu yitirmedim daha iyi sandığım şeyleri,mutlulukları yaşamktan bile korkar oldum çünkü sonu var biliorum.ayyyy nereye çektim konuyu herneyse ama doğru diiil mii?bana hep öle oluyoo.pişmanım yaa...doğduğuma pişmanım...aşık olduğuma pişmanım...ilk adımı attığıma pişmanımm...offf ne kadar pişmanmışım :roll:
melissa
Üye
Üye

Mesaj gönderen melissa »

melissa__ yazdı:aslında kimi zaman bi olaya çok üzüldüğümde veya beni beklemediğim bi zamanda resmen hüsrana uğratan şeyler karşısında " keşke " demişimdir çok kez,ama sakinleşince öyle olmağını görüyorum!yaşadığım iyi veyakötü her şeyi yanıma kar kaldığını düşünüyorum!bu yüzden hayatımdaki hiçbir şeyden PİŞMAN DEĞİLİM...
bir zamanlar şöyle birşey söylemişim,
bence sende bi düşün belki bana hak verirsin :wink:
fotosentez

melissa__ yazdı:
melissa__ yazdı:aslında kimi zaman bi olaya çok üzüldüğümde veya beni beklemediğim bi zamanda resmen hüsrana uğratan şeyler karşısında " keşke " demişimdir çok kez,ama sakinleşince öyle olmağını görüyorum!yaşadığım iyi veyakötü her şeyi yanıma kar kaldığını düşünüyorum!bu yüzden hayatımdaki hiçbir şeyden PİŞMAN DEĞİLİM...
bak sölediğin doğru.hatta kabul ediorum sonlarda biraz abarttım doğduğuma pişmanım felan...ama o benim ona ilk açılmamı görcektin.o bana gelmeyince ben ona gittim.normalde çok sessiz bi kızımdır.ama bi cesaret geldi.gittim mektup yazdım verdim eline.işte o da havalandı felan.duygularını gittikçe azalttı.yani diorum ki;keşke bekleseydim de o bana gelseydi.yada bekleseydim de biraz daha baksaydım gözlerinin içine çünkü artık yüzüme bile bakmıyo.ve ben ondan vazgeçeceğime bağlanıyorum.ama sanırım doğru bunun adı pişmanlık değil geriye bakıp da üzülme gibi bişiy.ya naapalım geri dönemiceğimize göre...öğrendik işte bi daha ki ilişkimde hayatta gitmem bi çocuğun ayağına.her pişmanlık bişiy öğretiyo insana.ayyy niyeyse çok mutluyum bugün.inşallah bozulmaz.herşey için yine çok saol.seni seviyorum ablacım. :roll: :? :) :D :lol: :P
hazan
Kıdemli üye
Kıdemli üye
İsim: Mehtap

pişmanım belki

Mesaj gönderen hazan »

yaşamı yalnız seçtiğim için zaman zaman pişman oluyorum. kalabalıkları sevemedim diye pişmanım...
kIzIlgece
Üye
Üye
İsim: bilge

Mesaj gönderen kIzIlgece »

Ona kötü davrandığım için pişmanım.
melissa
Üye
Üye

Mesaj gönderen melissa »

fotosentez yazdı:
melissa__ yazdı:
bak sölediğin doğru.hatta kabul ediorum sonlarda biraz abarttım doğduğuma pişmanım felan...ama o benim ona ilk açılmamı görcektin.o bana gelmeyince ben ona gittim.normalde çok sessiz bi kızımdır.ama bi cesaret geldi.gittim mektup yazdım verdim eline.işte o da havalandı felan.duygularını gittikçe azalttı.yani diorum ki;keşke bekleseydim de o bana gelseydi.yada bekleseydim de biraz daha baksaydım gözlerinin içine çünkü artık yüzüme bile bakmıyo.ve ben ondan vazgeçeceğime bağlanıyorum.ama sanırım doğru bunun adı pişmanlık değil geriye bakıp da üzülme gibi bişiy.ya naapalım geri dönemiceğimize göre...öğrendik işte bi daha ki ilişkimde hayatta gitmem bi çocuğun ayağına.her pişmanlık bişiy öğretiyo insana.ayyy niyeyse çok mutluyum bugün.inşallah bozulmaz.herşey için yine çok saol.seni seviyorum ablacım. :roll: :? :) :D :lol: :P
bak gördün mü,iç sesinin sesini biraz yükseltmek bazen çok işe yarar,sıkıldığın zaman yüksek sesle konuş,faydasını göreceksin :wink: bende seni seviyorum güzelim,istediğin gibi bi yıl geçirmen dileklerimle...
fotosentez

saolun inşallah bu yıl hepimize uğurlu gelir.dilediklerimiz hep gerçek olur.mutlu oluruz inşallah.hee ablacım sana şey dicem yani yalnış anlama ama sen psikolog bölümünde felan mı okuyosun yani bak yalnış anlama ama ne biliiim dediklerin çok doğru ve senle konuşmak içimi rahatlatıyo ne biliim güzel yaa önerilerin felan.durumun ne bilmiorum aşık mısın diil misin ama yine de yeni yıl sana çoooook güzel bi aşk getirsin.ağlatmasın diyemem çünkü sevilsen de ağlarsın sevilmesende hep öle oluyo.ama sev ve sevil inşallah.(darısı benim başıma :wink: )mutlu yıllaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrr!!!!! :P
sea_rasmus

Mesaj gönderen sea_rasmus »

snrnm bugüne kadar hiç öle büyük pişmanlıklar duymadım ama tabiki pişman olduum zamanlarda oldu "keşke dostluklarımın ikiyüzlülüü"nü önceden görebilseydim onları tanıyamadıım için çk pişmanım...:(((
fotosentez

sea_rasmus yazdı:snrnm bugüne kadar hiç öle büyük pişmanlıklar duymadım ama tabiki pişman olduum zamanlarda oldu "keşke dostluklarımın ikiyüzlülüü"nü önceden görebilseydim onları tanıyamadıım için çk pişmanım...:(((
boşwer takma her pişmanlık insana başka şeyler öğretiyo.ileride daha bir sürü arkadaşın olucak.ve sen böyle bir ikiyüzlülük gördüğün için arkadaşlarından; ileride daha iyi arkadaşların olucak.çünkü artık yeni gelenleri sınamayı biliyosun.en azından şimdilik birsürü arkadaşın oldu.mesela ben.tanıştığıma memnun olduuuuum... :wink:
son-nefesim
Üye
Üye
Konum: Bir uçurumun kenarındayım...O kadar yokum ki; görmüyorlar...

Mesaj gönderen son-nefesim »

zaman tükenince başlıyor pişmanlıklar...
mavisini çalan bu dünyanın kuşkular...
buket

Mesaj gönderen buket »

evt çok pişmanım! "o"na seni kıskanıyorum dediğim için ve onun şımarmasına neden olduğum için bunu söylediğime çokkkkk pişmanım:((( keşke demeseydim!!!!
aysen_g
Üye
Üye

Mesaj gönderen aysen_g »

evet pismanim ...:cunku 11 senelik en yakin arkadasimin aslinda 11 sene bosuna, onun yanin da oldugumu... simdi anladigima sadece uzuluyorum