aslında kimi zaman bi olaya çok üzüldüğümde veya beni beklemediğim bi zamanda resmen hüsrana uğratan şeyler karşısında " keşke " demişimdir çok kez,ama sakinleşince öyle olmağını görüyorum!yaşadığım iyi veyakötü her şeyi yanıma kar kaldığını düşünüyorum!bu yüzden hayatımdaki hiçbir şeyden PİŞMAN DEĞİLİM...
kavuşmak yoksa,aşklar yalan!Yalan aşkı gerçek sanıp yaşamaktan pişmanım.Herkes hayatından memnun, 'olursa olur,olmadıysa başkası olur' felsefesiyle yaklaşıyor aşk konusuna,ama ben memnun değilim.Keşke bana bir ayrıcalık tanınmış olsaydı,hayatıma ve kalbime tek bir kişi girseydi,...beni çok sevsevseydi de hiç gitmeseydi.İmkansız bu biliyorum,ama keşke öyle olsaydı.
içimden söylediğim olmuştur belki ama hiç 'pişmanım'die bi itirafta bulunmadım,içimden söylediklerimi de bi süre sonra aşmayı başarabilmişimdir,çünkü geçmişe,olup bitmişe bakarak insan hiçbişey elde edemiyo,hep ileri bakmak gerek ama herzaman da yapamıyoruz sanırım
tabı kı pısmanım dedım hemde bırcok defa .....ama olmusla olmuse care bulunmuyor ....bu pısmanlıklardan ders almak gerekır.....ben aldım ve aynı hataları bıdaha yapmadım ve hala yapmamaya calısıyorum .....evet cok pısmanlıgım oldu ....herkesın oldugu gıbı ...
Evet, ben de pişmanlık duyuyorum yaptığım hatalar yüzünden. Bir daha aynı hataları yapmayacağım, bir daha aynı hatalar yüzünden pişman olmayacağım. Ama o aynı hatalar bir daha hiç karşıma çıkmadı ki! Yaptığım hataların, bana bundan sonrası için hiç faydası olmadı ki!... Ders almakla yetindim sadece..
Bundan sonra da pişmanlık duyacağım, yapacağım hatalar yüzünden, biliyorum... Bazen pişmanlık duymak gerekiyor ama değil mi?
Evet Pişmanım AMA büyüdüğüm için; çocuk kalıp dertlerden uzak olmak,Sürekli birşeylere araştırıcı gözüyle bakmak.hayattan zevk almak varken ben büyüdüm ve noldu sonuç acı,mutsuzluk,hayatın zorluğu.Keşkee ahh keşke hep küçük kalabilseydim:(
EVET...PİŞMANIM ....agresif bi insan gibi davranıp en ufacık bi şeye hemen sinirlendiğim ve bu yüzden çok değer verdiiim bi insanı kaybettiim için pişmanım!!!!
sadece bir kere yaptığım şeyden dolayı pişman oldum. aslında bundan da mutluluk duyabildim. çünkü pişmanlık insana yaptığı hataları gösteriyor. hatalarını tekrarlayıp üzcü sonuçlar çıkmasına engel oluyor.