gercekten aranizda pismanim dedikten sonra hayatinda degisen birsey olduysa lutfen bizimle paylassin. ama pismanlik insani sadece uzer bence pisman olupta degisen birsey olmuyorki... pisman olmak yerine hayattan gereken dersi almaliyiz bence.. bunlar sadece benim fikrim
bi çok şey var pişmanlık duyduğum ama galiba "evet yaptım pişman değilim herkes daha iyisini ister" demek lazım.faydası yok geçmişe hayıflanmanın.aynı hataları tekrarlamamaya çalışmak kafi
evet yıllar önce yapmış olduğum hatalar coktu.cahillik dönemim mi demeliyim o dönemlere bilmiyorum ama çok pişmanım çookkkkk!!!!
inşallah geleceğimde o hatalarım karşıma çıkmaz...
bence pişmanlık budalalıktır sonuçta yaşanan an geçmiş olan olmuştur ve o an içinden öyle gelmiştir ve öyle davranmışsındır bence takılıp kalmamak gerekir ayrıntılara
bir şeyler yaşamadan önce bi yığın düşündüğüm için pişmanım dediğim çok az şey oldu ama malesef bende pişmanlık duyduğum şeyler yaptım herkes gibi..EVET PİŞMANIIIIIIM...doğru pişmamlıklarımızdan ders çıkartmalıyız ama insan kendini tutamıyorkii üzülmeden düşünmeden ders çıkaramıyor..illa içinde bir şeyler acıyacak..
düşünüldüğünde bir kayıtmış,bir budalalıkmış gibi görünebilir ama bu da sevgi gibi aşk gibi üzüntü gibi keder gibi sevinç gibi insanın doğasında olan bişey.ister istemez kalbinizden bi ses siz duymamış olasanız bile demiştir.ah keşke şöyle yapmasaydım,ah böyle olmasaydı,ah geri dönebilsem diye...
20 yaşındayım bu yaşıma kadar hiç pişman olmamaıştım ama şuan öyle bir pişmanlığım warki kendimi nasıl affedeceğim bilmiyorum
o kadar çok pişmanım ki yaptığım şeyden
pişmanlık bu olsa acı weriyo yapmamam gerekirken yaptım we pişmanım işte pişman
bni gerçekten çok seven ve bnm için pek çok şey yapmış bi insana sni artık sevmiyorum diyemeyip sevgi hırsızlığı yaptığım için evet çok çok pismanım... bana olan sevgisinden emin olmadığım halde bile bile yanında olmayı seçtiğim bi başkası için ise hiç pisman değilim iyi ki risk almışım...