walla bende "kadınlar ne ister" diye bir film izledim.Bu film ilk olarak cine5 te yayınlandı izlenme rekorları kırdı gerçekten benimde çok hoşuma gitti.CD sini bulanların izlemelerini tavsiye ederim eminim memnun kalacaksınız
insanları öncelikle kadın erkek olarak deil,başta insan olarak irdelemek gerektiğine inanıyorum ve şiddetle savunuyorum!!öncelikle bi insan olarak karşımdakinin dinliyorum şeklinde suratıma bakması yerine dinlediğini ve (bence en önemlisi )ilgilendiğini gösteren çözümler üretmeye çabalamasını tercih ederdim!!!
murathan mungan bir çok kitabından anladığım kadarıyla aslında kadınları iyi tahlil eden biridir bende şiirlerini severim ama aptal dediğim zamanlar çok oldu çünkü onun zekası harika olmasına rağmen sapıklık derecesinde bir yaklaşımı vardır kızlar çözmek isteyen erkekler genelde hiç iş tutamamış tiplerdir işte kadınlar ne ister sorusunada benim cevabım kadınlarda erkeklerde ulaşılmazı ister ve kadınlar gizemi sevmezler su gibidir nettir kadınlar ama erkekler gizem ister saklı yönler açılmamış odalar...