EVVEEETTTT NEREDE KALMIŞTIK ?
-
- Takımdan
- İsim: Bedih
-
- Takımdan
:)
haha hasta ben kadaınlar çözülünce kıyamet kopacak derken aslında bir çok kelimeyi kısalttım ama madem anlaşılmadı açıklıyayım o zaman hani bir ayet var kur-anı kerim tamamen çözülünce kıyamet kopacak çünkü kur-anı kerim dünyadaki her şeyi açıklıyor diye. abicim dünyadaki her şey çözülür bir çözüm bulunur da bu kadınlar yine çözülmez çözülürsede en son kadınlar çözülür anlatabildim mi yani kadınların çözülmesinden önce zaten dünyadaki her şey (kadın hariç) çözülmüş olacağından aslında ben bunu anlatmak istedim ohhh beeee
-
- Takımdan
-
- Site Admin
- İsim: Murat
yaw freud gibi bir adam çözememiş başkası da çözemez bence. Hem kadınları ne diye çözecem ki , onlar beni çözsün hem o kadarda zor değil biraz ukalaca, beğenmişçe gelecek afedersiniz ama hayatım boyunca onca kızı sadece yürüyüşüm konuşmalarımla bile etkilemişim hiç bişi yapmadan ki bunun neresi zor oluyor yada çözülemez oluyor.
Beklediklerim kalır uçan uçurumlarda..
.Terazinin Hüznü.
.Terazinin Hüznü.
Adam haklı ki ben oyle biri değilim ondan kaybediyorum..İnsanlara değerlerinden fazla değer vermek mesele bu..KaraDüş yazdı:yaw freud gibi bir adam çözememiş başkası da çözemez bence. Hem kadınları ne diye çözecem ki , onlar beni çözsün hem o kadarda zor değil biraz ukalaca, beğenmişçe gelecek afedersiniz ama hayatım boyunca onca kızı sadece yürüyüşüm konuşmalarımla bile etkilemişim hiç bişi yapmadan ki bunun neresi zor oluyor yada çözülemez oluyor.
Bazı insanlar,kalitesiz,seviyesi düşük ,karakteri yok denecek kadar az olabiliyor.Hayatımda bu tip insanlardan nefret ettiğim kadar hiçbir şeyden nefret etmiyorum.Bunlara bırakın saygıyı selam bile verilmez.Lakin Allahın selamı olduğu için alıyorum.Size bunu hergün onlarca insanın özelime gelmesinden dolayı diyorum.Lavinya.NeT CHAT server sorumlusuyum.Epeyi zamandır da bu işteyim.
Bayan konusuna gelince erkeklerden daha zor gözüküyor ama derinlere inildikçe daha zayıf bir yapı olduğu açıkça görülüyor.Burda bayanlara birşey ima etmek istemiyorum.Ama bu gerçek.Genelleme yapmıyorum.
Saygılarımla...
Bayan konusuna gelince erkeklerden daha zor gözüküyor ama derinlere inildikçe daha zayıf bir yapı olduğu açıkça görülüyor.Burda bayanlara birşey ima etmek istemiyorum.Ama bu gerçek.Genelleme yapmıyorum.
Saygılarımla...
bayanlardan ne kadar nefret ediyorsam onlar beni o kadar...
bayanlar dan nefret etmek çok doğal hemde türk olanlardan gavurları seviyorum ama;) bizimkiler ne kadar da kaprisli oluyo hemde chat te,kromatiklerle sohbete bayılıyolar üstelik çok yalan söyleyenlere daha çok bayılıyolar ki beyaz bmw li prenslerinin kendilerini alıp alice harikalar diyarına götüreceğini düşünüp magnum gibi eriyolar,tabii ki en iyisinin cornetto olduğunu bilmeseler bile,