ewet hadi bakalım...
-
- Takımdan
- İsim: Aslı
-
- Üye
- İsim: bilge
-
- Takımdan
-
- Site Admin
- İsim: Murat
-
- Site Admin
- İsim: Murat
ben soyle COOLl(bu kelimeyi bir daha kullanmiyacam) NİCK(takma ad demek daha dogru olur) KULLANALARA HASTAYİM. SONRA BİR COK YARATİCİ BİR SEYMİS GİBİ FUTBOL GAZATELEİNİN BASLİKLARİ OLUR YA (orn besiktas 5iktas hahahaa) BU TUR TAKMA AD(RUMUZ) KULLANANLARA SİNİR OLUYOM.
SİZLER DE SİNİR OMUYORSANİZ BİR ACAYİP DONGUDUR GİDİYORDURR..(VAH HALİMİZE.)
SİZLER DE SİNİR OMUYORSANİZ BİR ACAYİP DONGUDUR GİDİYORDURR..(VAH HALİMİZE.)
-
- Görevli
- İsim: Burcu
bu forumun amacı galiba birbirimizin avatarları ve takma adları hakıında düşüncelerimizdi. Herkes kendi avatarı için yazmış ben de öyle yapıcam.
Sonbahar, sararıp dökülen yapraklar bana hep yalnızlığı çağrıştırır. Galeride bu avatarı görünce tamam dedim budur.Takma adımla acayip uyumlu olduğu düşüncesindeyim. Sizce de öyle değil mi.
ufak bir yorum da umit_shady nin avatarı için ilk gördüğümde Hayır o benim avatarım diye düşündüm ama paylaşmak, aynı frekansta olmak güzel birşey.
Sonbahar, sararıp dökülen yapraklar bana hep yalnızlığı çağrıştırır. Galeride bu avatarı görünce tamam dedim budur.Takma adımla acayip uyumlu olduğu düşüncesindeyim. Sizce de öyle değil mi.
ufak bir yorum da umit_shady nin avatarı için ilk gördüğümde Hayır o benim avatarım diye düşündüm ama paylaşmak, aynı frekansta olmak güzel birşey.
-
- Üye
-
- Üye
ben neden bu avatarı seçtim bilmiyorum, avatarlar arasında seçim yapmaya çalışırken çok da zorlanmadım, beğendiğim başka avatarlar da vardı ama... kendime en yakın bu avatarı hissetmişim demek ki. psikolojik açıdan da yaklaşırsak, avatarlarımız kişiliğimizi yansıtıyor galiba. ruhumuzu ön plana çıkarıyoruz avatarlarımızla.
dj_ets ile aynı avatarı paylaşabilirdim mesela, ben de çok severim yazmayı, saatlerce yazarım, yazdıkça kendimi bulurum. ama biraz daha hüzünlü bir avatar olsun istedim. sonbahar yaprakları da güzeldi , o da olabilirdi.. ne dersiniz lonely ve umit_shady, değiştireyim mi avatarımı? yok yok, ben memnunum avatarımdan. kim bilir belki birgün kahkahalar atan bir avatarım olur benim de...
dj_ets ile aynı avatarı paylaşabilirdim mesela, ben de çok severim yazmayı, saatlerce yazarım, yazdıkça kendimi bulurum. ama biraz daha hüzünlü bir avatar olsun istedim. sonbahar yaprakları da güzeldi , o da olabilirdi.. ne dersiniz lonely ve umit_shady, değiştireyim mi avatarımı? yok yok, ben memnunum avatarımdan. kim bilir belki birgün kahkahalar atan bir avatarım olur benim de...