ewet hadi bakalım...
-
- Görevli
- İsim: Burcu
-
- Görevli
-
- Üye
-
- Görevli
-
- Takımdan
- İsim: GÜLDEREN
Re: ewet hadi bakalım...
benim nick im ve avatarım hakkında ne düşünüyorsunuz?..
-
- Üye
- İsim: gonca
uyumlu olmuş bence. divane olmuş harabelerde geziyor bu kız kalbide kırık cam parçacıkları gibibenim nickim ve avatarım hakkında ne düşünüyorsunuz?..
kendi avatar ve nickime gelince. nickimi çok seviyorum. avatarı da galeri de görünce şok oldum çünkü küçüklüğüme çok çok benzettim. aynen böyle bir resmim var. ben küçükken gizliden şekivermişler heralde
-
- Üye
- İsim: MeHMeT
gülderen...
sanırım senin avatarındaki kız odasının camını kırmıs ve annesi odasına geldiğinde annesi görmesin diye cama başını koyup dışarıya bakıyormuş gibi yapıyor
sanırım senin avatarındaki kız odasının camını kırmıs ve annesi odasına geldiğinde annesi görmesin diye cama başını koyup dışarıya bakıyormuş gibi yapıyor
-
- Takımdan
-
- Kıdemli üye
- İsim: Mehtap
Baktım avatarlara kendimi buldum koydum aslında çok ta derin anlamlar yüklemeyi sevmiyorum . ne varki karmaşık , karamsar , hüzünbaz olsun istemiyorum.
-
- Takımdan
- İsim: Ahmet
Gülderen avatarın bana camdan bakan biri bekleyişi çağrıştırıyor, camın kırık olması da isyanı.
-
- Admin
- İsim: Serkan
Hayatımın fon müziği Depeche Mode'un 1990 yılında çıkardığı o muhteşem unutulmaz albümü Violator'un kapağıdır. 18 yıl geçmesine rağmen benim için değerinden hiçbir şey kaybetmemiştir. Hatta diyebilirim ki; daha da değerlidir. Halo, Sweetest Perfection, Clean, World In My Eyes, Policy Of Truth sokaklarda gezinirken - özellikle çok soğuk havalarda - bir numaralı favorilerimdir. O kızıl gül dalı iki yerinden kırıktır. E tabii Violator deyipte Enjoy The Silence dememek anlamsız olur. Ne parçadır o ama.
Je est un autre
-
- Üye
- İsim: burcu
ben de avatarımı degiştirdım bunu gorunce nıye ben daha önce bunu gormemısım dedım kedı fıgurlerını sevıyorum ve sanırım nıck ım benı cagrıstırıyor xxxxxxxx
Admin: Klavyenizdeki Türkçe karakterleri lütfen kullanınız. Bakın kullandığınız takdirde ne kadar güzel oluyor.
Ben de avatarımı değiştirdim. Bunu görünce niye ben daha önce bunu görmemişim, dedim. Kedi figürlerini seviyorum. Nickim beni çağrıştırıyor.
Admin: Klavyenizdeki Türkçe karakterleri lütfen kullanınız. Bakın kullandığınız takdirde ne kadar güzel oluyor.
Ben de avatarımı değiştirdim. Bunu görünce niye ben daha önce bunu görmemişim, dedim. Kedi figürlerini seviyorum. Nickim beni çağrıştırıyor.
-
- Takımdan
- İsim: SERAP
Mum ışığı bana göre, ruhumu dinlendiriyor.Seviyorum avatarımı
-
- Takımdan
sağol ahmet doğrudur isyanlı bir bekleyişe sahip olduğum...
senin avatarında bana özgürlüğü çağrıştırıyor nacizane..
senin avatarında bana özgürlüğü çağrıştırıyor nacizane..