f.d posteri nasıl bulabilirim?
yaw scalon aslında ben de farketmemiştim poster falan görmüyordu gözüm.ama böyle elinde koca koca posterlerle o kıskandığım insanlar oradan oraya gidiyolardı ister istemez şöyle bir etrafıma bakındım ve bir de ne göreyim tersten yapıştırılmış bir feridun düzağaç resmi.hemen aldım duvardan ve oradan uzaklaştım 

-
- Görevli
- İsim: güLşah
-
- Takımdan
izmite konsere geldiğinde benim sansımdan olsa gerek!
posterler sadece duraklarda vardı ve reklam panosunda cam levhanın içindeydi!bu yüzden bu yolla hiçbiyerden fd posteri elde edemedim:)ama saolsun burda bir kasetci abim var,saolsun uzunuzunfd posterini buldu bana:)onun haricindede bir postere sahip değilim,işte ufak röportaj resimleri falan var,ama ufakta olsa onu yanımda hissetmeme ve bana hersabah mutluluk vermesine yetiyor!

posterler sadece duraklarda vardı ve reklam panosunda cam levhanın içindeydi!bu yüzden bu yolla hiçbiyerden fd posteri elde edemedim:)ama saolsun burda bir kasetci abim var,saolsun uzunuzunfd posterini buldu bana:)onun haricindede bir postere sahip değilim,işte ufak röportaj resimleri falan var,ama ufakta olsa onu yanımda hissetmeme ve bana hersabah mutluluk vermesine yetiyor!

ben onunla ilgili gazetede veya dergilerde rastladigim haberleri ve resimleri kesip sakliyorum.özellikle vatan gazetesinden ebru drewin onun hakk1nda iki tane çok güzel yazisi var.zaten neredeyse her hafta yazilarinda onun sarkilarindan alinti falan yapiyor.ama maalesef öyle kanki bir kasetçimiz yok
ama yine de uzunuzun feridun düzagaçin afisini de bulmaya çalisicam.

ben ozaman şanslıyım iki tane büyük boy posterim var (kücükler hariç) belki inanmıyacaksınız ama bi posterden dört tane büyük iki tanede küçük boy buldum nasıl mı fd konsere gelmişti bütün müzik marketlerin vitrinlerinde asılıydı rica ettim konserden sonra bi yerde toplanacakmış ordan alabileceğimi söylediler ben dealabildiğim kadar aldım tabi bencillik etmdim alamayan arkadaşlarıma verdim diğerini şehrin en işlek caddesinden çaldım napıyım sadece dötr tane poster varmış ama biliyorum teki bende
ben eskişehirde migros ta fd nin orjinal alt yazılı albümü çıktığı vakit migrosun müzik bölümünde kocaman kartondan arkalığıda olan bir poster aldım.görür görmez hemen yanına gittim adam sana satıyımmı dedi bende olur dadim.5milyona aldım.VE mükemel herşeye değer oanda 10 dese bile alacaktım.FD nin posterlerini konserleri olacağı vakit yada albümü çıkacağı vakit çevrenize bakın bulunuyor.Bende öyle buluyorum. 

-
- Üye