f.d posteri nasıl bulabilirim?

Feridun Düzağaç Hakkında Sorulan Sorular, Bilgiler, Bildiriler, Konser Duyuruları, Biyografi, şarkı sözleri, albümler, incelemeler.. Feridun Düzağaç Biyografi! - Feridun Düzağaç Şarkı Sözleri!
hseven359
Üye
Üye
İsim: ali

f.d posteri nasıl bulabilirim?

Mesaj gönderen hseven359 »

Ben f.d 'ni posterine sahip olmayı çok istiyorum fakat hiçbir kasetçi de bulamadım..Nasıl temin edebilirim ?
melissa__

Mesaj gönderen melissa__ »

benim gibi konser afişlerini otobüs durağı ve bilimum yerlerden çalabilirsin :lol: çünkü muhtemelen bulamicaksın legal yollardan
yavuz

Mesaj gönderen yavuz »

istanbul akmar da sermişler satıyorlardı bir ara fd de vardı ama 12 milyon diyince birden oha falan oldum
rainbow

Mesaj gönderen rainbow »

YeniMelek konserine gelenler orta boy (pek de orta değil, ortaya yakın) posterlerden edinebildiler. hatta bazı şanslı olanları kartondan büyük boy posterleri de araklayabildiler (: ben bir yerde satıldığını görmedim, ama olur da görürsem (zaten ben de istiyorum) buraya yazarım.
mavi_tebessum

Mesaj gönderen mavi_tebessum »

yaw rainbow ben sinir oldum konser günü , bir çıktım bazıları iki üç tane o kartondan büyük boy afişlerden almış. nasıl kızdım onlara nasıl kıskandım onları ama var ya :evil: neyse ben hiç bulamayacağım diye düşünürken kapıda bir tane küçük boy vardı ben de arakladım :D hiç yoktan iyidir be!
melissa__

valla arkadaşlar ben koskoca ankara da hiç biyerde görmedim poster satıldığını feriduna ait??bulsam artık 12 milyonu da verirdim o dereceye gelmiştim??ama geçen yıl 3 ekim 2003 saklı kent posterini gördüm bi otobüs durağında ve akşam babamla çaldık :lol: büyük boy,boydan feridun 110x70 boyutlarında süper bi postere sahibim :wink:
mavi_tebessum

helal olsun valla melissa.ben olsam ben de çalardım.hem de büyük boy.ohoooooooooo çalınmaya davetiye çıkarmış o poster :lol: :lol:
melissa__

kesinlikle hemde nasıl farkettim biliyo musun,otobüsle geçerken??akşam geri o durağa kadar yürüdüm??artık her sabah feriduna günaydın diyerek kalkıyorum tam yatağımın karşısında :wink: sefam olsun :lol:
mavi_tebessum

sefan olsun valla!sefa yapmak hakkın senin ve seni çok iyi anlıyorum iki defa posterini araklamış biri olarak :lol: :lol: ben de senin gibi her sabah neredeyse ilk defa onun yüzünü görüyorum ve gerçekten çok iyi geliyor.sonra gidiyorum servise biniyorum onun şarkılarını dinliyorum her sabah ve akşam.yani günüm onunla geçiyor neredeyse:D
melissa__

aynen??her dakika....
mavi_tebessum

:D
rainbow

Mesaj gönderen rainbow »

mavi_tebessum yazdı:yaw rainbow ben sinir oldum konser günü , bir çıktım bazıları iki üç tane o kartondan büyük boy afişlerden almış. nasıl kızdım onlara nasıl kıskandım onları ama var ya :evil: neyse ben hiç bulamayacağım diye düşünürken kapıda bir tane küçük boy vardı ben de arakladım :D hiç yoktan iyidir be!
ben de kıskandım inanılmaz, ben görmediğim kaçırdım o büyük boyları, küçük boydan yürüttüm 2 tane (;
mavi_tebessum

sen de bendensin desene :D :D
marjinal

Mesaj gönderen marjinal »

ben yeni melekte o posterlerden alamadığıma yanıyorum. nerden bulmuş o kadar millet anlayamdık arkadaşlarla aval aval baktık etrafa. :lol: hatta millette birbirini yedi orda poster diye ama bulamadılar. görevliye sorduk biz hatta ben poster falan bilmem dedi. işte böyle alan arkadaşlar pek şanslı, kıskandım :D
scalon
Görevli
Görevli
İsim: güLşah

Mesaj gönderen scalon »

arkadaslar, bende gittim yeni melek konserine ama konserde öylesine büyülenmistim ki poster filan görmüyordu gözüm :lol: simdi buraya yazdiklerinizi okudukça "vay bee, neler olmus da ben farketmemisim" diye düsünüyorum :wink: