geçenlerde ist a gitmeden burda gece 11.45 filminin son günüydü ve gidemedim belediye sinemasında
daha sonra içeri gittim film afişini satıyomusunz dedim (beleşe vermezler diye dedim ) 5ytl dedi
ferdidun için istiyosan ben sana feridun post vereyim dedim
2 tane aynısından aldım 5 ytl verdim elimde 1 adet fazladan var
burdan bi ark a söledim istemiyom dedi ama ark larına sorcak
bide bi tanıdık var orda çalışan afişi bedavaya getirmek istiytom o tanıdık isteyecek olmasa verces artık parayı
ya ben de elazığda bulamadım. ümidi kestim artık burda bulmaktan. ne olur arkadaşlar fazladan varsa ben de istiyorum. bi f.d ci gönderemez mi bana da...
sokaklardan toplayabilirsiniz ben her konser önceleri yapıyorum bunu.bide çanakkalede kalıyorum konserin biletlerini satan dükkanlar var onlara poster gönderiliyo ben onlardan orjinal alt yazılının afişini para vermeden aldım büyük boy ve gıcır gıcır çok güzel.sizde öyla elde edebilirsiniz
Sürekli alışveriş yaptığın tercihan küçük bir kasetçiden -böylece seni tanıması daha kolay olur - edinebilirsin bence. Ben şimdiye kadar hiç bir yerde yerde bulamadığım posterleri -hem de bedava olarak- elde ettim.
Çanakkale RAKSOTEK ağladım dün akşam verdiler yeni albümün posterini çanakkaleli arkadaşlara duyrulur bide isterken albümü burdan aldım deyin almadıysanız bile...
(yanlış anlşamayın ben normalde böle bir insan değilim ama feridun abimin posteri için bile yapmıycam şey yok?)