F.D.severler
-
- Yeni Üye
F.D.severler
ben bu siteden haberdar olmadan önce insanlara F.D. dinlerken neler hissettiğimi anlatmaya çalışıyordum...
o şarkıları dinlerken gönül tellerimin nasıl titreştiğini, sol eliyle mikrofonu tutup sağ elini yüzünün yanına kaldırıp avuç içini seyirciye döndürüp ,gözlerini kapadığı anda benim nasıl boşluklarda kaybolduğumu , ne tür hisiyatların bende hasıl olup beni baştan aşağı sardığını anlatmaya çalıştım...bunları onlara anlatmam elbettek imkansız...bana hep çok depresif söylüyor diyorlar ama öyle değil işte...uçak sarkısını dinlerken çocukluğuma gidiyorum..masumiyet ve saflık...hepsi "O"nda biraraya gelmiş..hissedebilmeyi hissediyorum onu dinlerken...ve her şarkı bittiğinde ben de bitiyorum o sözlerle birlikte...ve yeni bir şarkıda yeniden başlıyorum...gönlüm yorulmuyor onu dinlerken..kendini buluyor...
beni anlayacağınızı umudediyorum...sizleri seviyorum.. çünkü sizler de benim gibi F.D.seversiniz....
o şarkıları dinlerken gönül tellerimin nasıl titreştiğini, sol eliyle mikrofonu tutup sağ elini yüzünün yanına kaldırıp avuç içini seyirciye döndürüp ,gözlerini kapadığı anda benim nasıl boşluklarda kaybolduğumu , ne tür hisiyatların bende hasıl olup beni baştan aşağı sardığını anlatmaya çalıştım...bunları onlara anlatmam elbettek imkansız...bana hep çok depresif söylüyor diyorlar ama öyle değil işte...uçak sarkısını dinlerken çocukluğuma gidiyorum..masumiyet ve saflık...hepsi "O"nda biraraya gelmiş..hissedebilmeyi hissediyorum onu dinlerken...ve her şarkı bittiğinde ben de bitiyorum o sözlerle birlikte...ve yeni bir şarkıda yeniden başlıyorum...gönlüm yorulmuyor onu dinlerken..kendini buluyor...
beni anlayacağınızı umudediyorum...sizleri seviyorum.. çünkü sizler de benim gibi F.D.seversiniz....
-
- Takımdan
- İsim: Haldun
Seni ve dolayısıyla beni anlayan insanların arasına hoşgeldin.
Bu arada forumun bu başlığını Feridun Düzağaç ın konserlerinde onun hangi hareketi sonrası konser moduna geçtiğimizi paylaşarak değerlendirebiliriz. Mustt_Excalibur çok güzel bir detay yakalamış. Benim için de konserlerin vazgeçilmezi Feridun Düzağaç ın şarkıları söylerken hafiften sağa sola sallanmaya başlaması, yani bu bir çeşit dans ama sırf ona mahsus ve oldukça etkileyici benim için, konser havasına sokuyor...
Bu arada forumun bu başlığını Feridun Düzağaç ın konserlerinde onun hangi hareketi sonrası konser moduna geçtiğimizi paylaşarak değerlendirebiliriz. Mustt_Excalibur çok güzel bir detay yakalamış. Benim için de konserlerin vazgeçilmezi Feridun Düzağaç ın şarkıları söylerken hafiften sağa sola sallanmaya başlaması, yani bu bir çeşit dans ama sırf ona mahsus ve oldukça etkileyici benim için, konser havasına sokuyor...
-
- Üye
- İsim: ali
özellikle cumartesi şarkısında <<gülme incinirim>> kısmını söylerken çok etkilenmiştim.
Dream tv deki sunucu dream10 da sıra feridun'u anons etmeye geldiğinde ''Duyguların adamı'' lafını kullanmıştı..bence çok doğru... bi de arkadaşlar trt türk de her hafta bi konser gösteriliyor perşembe ve pazarları..onları takip edin...ben son 2-3 ayda 3-4 defa fd'nin Yedikule Hisar konserine denk geldim..
Dream tv deki sunucu dream10 da sıra feridun'u anons etmeye geldiğinde ''Duyguların adamı'' lafını kullanmıştı..bence çok doğru... bi de arkadaşlar trt türk de her hafta bi konser gösteriliyor perşembe ve pazarları..onları takip edin...ben son 2-3 ayda 3-4 defa fd'nin Yedikule Hisar konserine denk geldim..
-
- Üye
-
- Üye
-
- Üye
- İsim: alper
Re: F.D.severler
hseven359 demiş ya
---
Lütfen Türkkçe yazım kurallarına uyunuz.
Duyuru ve Kuralları Okuyunuz.
turkce-ye-uygun-yazim-dili-ve-kelimeler ... t3569.html
duyuru-f4.html
ben de aynı şekilde, şarkının o kısmını harbi güzel söylüyorözellikle cumartesi şarkısında <<gülme incinirim>> kısmını söylerken çok etkilenmiştim.
---
duyuru-f4.html
-
- Üye
- İsim: gökhan
Şarkıları eliyle söylüyor sanki konuşmasa ellerini oynatsa mimikleriyle bize şarkıyı anlatır gerçekten çok özel...
---
duyuru-f4.html
---
duyuru-f4.html
-
- Yeni Üye
- İsim: esra
gerçekten insanın içi bir tuhaf oluyor o söylerken...ne güzel ben bunu kimseye anlatamamıştım daha önce ama burada herkes beni anlıyor...
-
- Üye
- İsim: Burcu
Kimse anlamadı beni;o şarkıları dinlerken nasıl bir ruh hali içine girdiğimi;birkaç kişi istisna...Bazıları ne dedi biliyor musunuz?Ben onun şarkılarında ne demek istediğini anlayamıyorum Bu yüzden dinlemiyorlarmış.Dinlemesinler Kendileri kaybeder.
-
- Yeni Üye
- İsim: kiipi
"SEVGİ"
Bu siteye bayağıdır üyeyim ama hiçbir şey yazamadım FD ye birtek ben hayranım sanıyodum..Yani tv ekranlarında pek görünmediği için olacak çevremde benden başka tanıyan yoktu. Kendi çabamla sevdimeye çalışıyodum. Sonra bu siteyi buldum. Nereden başlayacağım, ne yazacağım, bu kadar sevgi sözcüğünü nasıl yazacağım derken, bu kalabalğı gördüm. Hem FD nin bu kadar seveni olduğunu öğrenmeme sevindim ama aslında çok da üzüldüm. Çünkü o benim düşlerimin özeliydi. O güzel müzikleri sadece ben dinliyorum veya o güzel yazıları sadece ben okuyorum sanırken, bu kalabalığı farketmem beni hüsrana uğrattı. İlk önce kardeşimi Fd sever yaptım, benden çok sevip elimden alıcak die korkarken, şimdi sizleri öğendim. Ve öğrenince birden dilim ve elim tutulu. Siteye yazacak bişeyler bulamadım. Kabuğuma çekildim uzaktan okuyorum sadece Benim en sevdiğim sözleri, şarkıları vs sizler de seviyormuşsunuz, ayrıca benden fazla olarak onunla karşılaşıp, tanışma fırsatı yakalayanlarınız bile var. Ve bir FD hayranı olarak(aşığı da diyebilirim)öğrenmem beni hayal kırıklağına uğrattı.
Onu dinlemeden uyuyamıyorum.. telefonum bu yüzden hep açık kalıyor, yatağımda kayboluyor, yere düşüyor vs vs bu FD hayranlığı zararlı olmaya başladı ( bu da işin şakası...)
İçimi döktüm rahatladım...umarım tekrar yazmaya cesaretim olur..hepinize SEVGİLER
---
Düzenleme : Adventureman
Lütfen türkçe imla ve yazım kurallarına uyunuz.
Site duyurularını okuyunuz.
Sanatçının özel hayatı ile ilgili olan içerik silinmiştir.
Onu dinlemeden uyuyamıyorum.. telefonum bu yüzden hep açık kalıyor, yatağımda kayboluyor, yere düşüyor vs vs bu FD hayranlığı zararlı olmaya başladı ( bu da işin şakası...)
İçimi döktüm rahatladım...umarım tekrar yazmaya cesaretim olur..hepinize SEVGİLER
---
Düzenleme : Adventureman
Lütfen türkçe imla ve yazım kurallarına uyunuz.
Site duyurularını okuyunuz.
Sanatçının özel hayatı ile ilgili olan içerik silinmiştir.
-
- Takımdan
- İsim: suat
herkes dinleyeemez elbette:)
-
- Üye
- İsim: Burcu
Seda ablacım.Benim yaşadığım bir çok şeyi sende yaşamışsın.Ben de kimse dinlemiyor zannediyordum.Herkes dinleyemez elbette.Çoğu şarkı sözünü anlayamıyorlar ki...Ne demek istedi?...Çevremde tanıdığım çok az kişi dinledi severek.Bir doktor , iki hemşire,iki de arkadaşım,iki öğretmenim(bunlar gerçekten dinlediklerine inandıklarım)...Bir kaç da dinlediğini zannedenler var Neyse...Telefonum da şarkıları var.Bilgisayarım yokken gece tel.den dinlerdim.Ama bu güzellikleri paylaşmanın harika olduğunu anladım.Bence sen de aynı duyguları paylaştığın insanlar olduğuna sevinmelisin...
-
- Yeni Üye
- İsim: kiipi
seviniyorum
Tabi ki dediğim gibi baştan çok büyük bir hayal kırıklığına uğradım.O sadece benim sanıyodum falan filan....Düşünsenize kardeşime ben sevdirdim elimden alıcak diye ondan bile kıskanıyordum..Ama dediğin gibi picasso cum seviniyorum artık ...çünkü o bu sevgiyi hakeden nadir SANATÇIlardan öyle değil mi??