FD ARAMIZDA MI?
-
- Üye
-
- Üye
-
- Üye
-
- Yeni Üye
Ben kesinlikle burda olduğunu ve okuduğunu düşünüyorum. Bi düşünsenize siz olsanız merak edip girip bakmaz mısınız hele site böyle içten bi siteyse... Siteye yazmıyodur sanırım çünkü eğer yazıyo olsa sürekli yazanlardan biri olurdu bence, onun için de çok fazla zaman ayırabilecek durumda değildir herhalde. Ama yine de kuşkulanmıyor değilim... ***Feridun Abicim buralardaysan Seni çok Seviyoruz...*** yani değilsen de seviyoruz tabi, yanlış anlama.
-
- Üye
arkadaşlar çok üzgünüm,hele de feridun düzağaç ın bu siteden haberdar olup konserinde" beni ...........com siteden takip edebilirsiniz"(yine bi fd fanatk sitesi) demesi beni çok üzdü...Bozcaada yazdı:Tekrar yineliyorum.
Feridun Abinin sitemizden haberi vardır.
Konserde özellikle konuştuk burrrcu da vardı sitemizden.
Belki yaza doğru bir sohbet bile gerçekleştirebiliriz. Site üzerinden
Öyle bir gönül borcumuz var Lavinya.Net'e dedi. Çanakkale'de.
Yazı iple çekiyorum...
-
- Site Admin
- İsim: Murat
farkda orada zaten dostum. biz bu zamana kadar kendisine "senin asıl olduğun böyle böyle bir site açtık duyuru yaparmısın" diye bir talebimiz 3 yıldır olmadı. bu yüzden hem neye üzülüyorsun ki bilen biliyor burayı geliyor zaten merak etme. google den bile kaldırdım komple şu an hiç yok gene bulunup geliniyor tavsiye sitelerden geliniyor vs. .ecem yazdı:arkadaşlar çok üzgünüm,hele de feridun düzağaç ın bu siteden haberdar olup konserinde" beni ...........com siteden takip edebilirsiniz"(yine bi fd fanatk sitesi) demesi beni çok üzdü...Bozcaada yazdı:Tekrar yineliyorum.
Feridun Abinin sitemizden haberi vardır.
Konserde özellikle konuştuk burrrcu da vardı sitemizden.
Belki yaza doğru bir sohbet bile gerçekleştirebiliriz. Site üzerinden
Öyle bir gönül borcumuz var Lavinya.Net'e dedi. Çanakkale'de.
Yazı iple çekiyorum...
Beklediklerim kalır uçan uçurumlarda..
.Terazinin Hüznü.
.Terazinin Hüznü.
-
- Site Admin
- İsim: Murat
birde unutmadan arkadaşlar bu site sadece feridun düzağaç'a yönelik değil unutmayın bunu zaten hemen her bölümde belirtilmiştir: "Bu Site Fan Sitesi türünde ( Feridun Düzağaç ) ağırlıklı olup, Özdemir Asaf ın Lavinya şiirine istinaden yapılmıştır. " bunun da o da farkındadır yani AĞIRLIK LAVİNYA TEMASI ÜZERİNDEDİR BU BÖYLE BİLİNE ARKADAŞLAR...
Beklediklerim kalır uçan uçurumlarda..
.Terazinin Hüznü.
.Terazinin Hüznü.