fd gibisi yok!!!!
-
- Takımdan
- İsim: Sinan Seyda
-
- Üye
bence de yok fd gibisi mutlaka takip ettiğim bütün şarkılarını dinlemek istedğim tek insan değil takip ettiğim bikaç sanatçı ve grup da var ama her ruh halimle dinleyebildiğim ve şu ana kadar neredeyse her gün dinlesem de sıkılmadığım nadir sanatçılardn biri fd nin bambaşka olmasının nedeninin işini severek yapıyo olduğunu düşünüyorum bi albüm yapayım da para kazanayım sıkıntısı olmadığını görüyorum ve böylece şarkılar üzerinde onları en güzel hale getirene kadar çalışıyo aceleye getirmiyo fd gerçekten harika=))
-
- Üye
-
- Yeni Üye
dert yükleme belalısı '' kalbimin '', neden vurur gece soloları , istemezmi nefes alsın bu yürek , herkes yendi diye odamı yenecek kalbimi .....
ne kadar kirlilik varsa hayattan yana kusmama yardım eden kırılgan düş erbabı...
sesindeki tını ile kalbime masaj yapan kelimeleri ile anlam katan bir yol arkadaşı , hayatımın resimlerine müzik biçen sanatçı.
saklı sinsi gece karanlığına bulaşmadan kimi zaman sataşmadan atmayan kalp ,
kalbindeki sanatçı olma hevesine hayran olamama korkum varken ruh hanemde ^^^ ne kadar uzaklık varsa kilometre cinsi yada kalpmetre cinsi araya döşemeli...
ne kadar kirlilik varsa hayattan yana kusmama yardım eden kırılgan düş erbabı...
sesindeki tını ile kalbime masaj yapan kelimeleri ile anlam katan bir yol arkadaşı , hayatımın resimlerine müzik biçen sanatçı.
saklı sinsi gece karanlığına bulaşmadan kimi zaman sataşmadan atmayan kalp ,
kalbindeki sanatçı olma hevesine hayran olamama korkum varken ruh hanemde ^^^ ne kadar uzaklık varsa kilometre cinsi yada kalpmetre cinsi araya döşemeli...
-
- Üye
- İsim: defne