fd konserleri

Feridun Düzağaç Hakkında Sorulan Sorular, Bilgiler, Bildiriler, Konser Duyuruları, Biyografi, şarkı sözleri, albümler, incelemeler.. Feridun Düzağaç Biyografi! - Feridun Düzağaç Şarkı Sözleri!
nemesis
Yeni Üye
Yeni Üye
İsim: ceyda

Re: fd konserleri

Mesaj gönderen nemesis »

terapi niteliğinde konserlerden bi de istanbula istioruz:(
RUDER1
Üye
Üye
İsim: rüya

Mesaj gönderen RUDER1 »

son kasedinin gala konserine yeni melekte gittiğimde " ohh be yeni kasedi çıktı şimdi istanbulda birçok konseri olur hepsine gideriz "diye sevinmiştim .ve koca bir sene geçti nerdeyse sadece yeni melek konserine gidebildim.ve yavaş yavaş umudumu yitirmek üzereyim:(( galiba birdaha konserine gidemiycem.gidebilenler bol bol eğlenip ,tadını çıkarsın...
nwtzk
Üye
Üye

Mesaj gönderen nwtzk »

bozacaada nında dedıgı gıbı sabretmekten baska caremız yok .en kısa zamanda canakkaleye beklıyoruz .hemde 4 gozlee.
frozen
Yeni Üye
Yeni Üye
İsim: Bilge

Mesaj gönderen frozen »

Hayat öyle büyük hedefler koyuyor ki yolun sonuna, azmetmen,çalışman ve belki de savaşman gerek; ve hayat bazen öyle büyük ödüller vaad ediyor ki sana, yapman gereken hepsinden daha zor,SABRETMEK...
Bozcaada

Mesaj gönderen Bozcaada »

Dostlar hep ocaktan sonra olur ç.kale de konser...

ok? :wink:
Kullanıcı avatarı
sinan
Admin
Admin
İsim: Sinan

Mesaj gönderen sinan »

ee lavinyacılar dünkü saklıkent konseri gerçekleşti mi giden yok mu :( kimse fotoğraf çekmedi mi bizlerle paylaşmayı düşünmüyor musunuz

:)
~
ansızın gelecek gibisin..
SevGi

Mesaj gönderen SevGi »

Gitmez miyiz,gittik tabi : ) Gerçekten çok güzel bir konserdi ve 200 civarı fotoğraf çektim.Fakat her zamanki gibi doğrulama kodu sorunu yaşıyorum.Hiçbirini gönderemedim :( Ayrıca videoya da aldım,onu nasıl gönderebilirim?
Bu arada konserde lavinya.net üyesi arkadaşlar var mıydı?Sadece 1 kişiyle tanışabildik.
Ama mükemmel bir konserdi,kaçıranlar veya gelemeyenler 16 Aralık'taki konsere mutlaka gelsinler bence :wink:
Kullanıcı avatarı
sinan
Admin
Admin
İsim: Sinan

Mesaj gönderen sinan »

video da aynı şekilde gönderilebilir, ancak müzik konusunda filan telif hakkı sorunu çıkabilir tam olarak emin değiliz.

her yolladığınız resim için doğrulama koduna tıklayın yeni doğrulama kodu çıkacak. yani ilk yolladığınız resim için doğrulama kodunu girip yolladınız diyelim, sonraki resim için yine aynı doğrulama kodu görünecek ancak siz bu doğrulama koduna bir defa tıkladıktan sonra yeni bir doğrulama kodu yüklenicek. bu doğrulama kodunu gireceksiniz.

bu yöntemi deneyin, yine problem yaşarsanız, [email protected] veya [email protected] adreslerinden birine gönderiniz..

paylaşımcılığınız için teşekkürler
~
ansızın gelecek gibisin..
amber
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj gönderen amber »

bende saklıkent konserindeydim bir sürü fotoğrafda cektim göndermeyi başarabilirsem sizlerle paylaşıcam :) etrafımda feridun sever bir arkadaşım olmadığı için tek başıma gitmek zorunda kaldım lavinya netten arkadaşlarla tanışırım diye düşünüyodum ama neyse :) harika bir konserdi 16 aralığı iple çekiyorum!
Kullanıcı avatarı
odysseia
Takımdan
Takımdan
İsim: elif

Mesaj gönderen odysseia »

ya saklıkent konserlerinin biletleri daha pahalı oluyo ya normalde,bizim bu beytepe konseri için aldığımız biletlerle girmemiz garip değil mi? sonuçta iki katından bile fazla normal fiyatlar.ayrıca hacettepe konserine katılacak olan sanatçıların hepsi yine yer alıyor mu bu organizasyonda? yani feridun abimizin bu konserde yer alacağı kesin dimi? sanki o katılamayacakmış gibi bi söylenti vardı da......
SevGi

Mesaj gönderen SevGi »

Sevgili odysseia,16 Aralık'taki konseri hakkında kendisiyle konuştum.''Konser olacak evet ama beytepe diye biliyorum.''dedi.Burada yayınlanan bilginin kesinliğine dayanarak Saklıkent diye biliyoruz konseri.Ancak organizatörü de Saklıkent'te olacağını söyledi.Bulutsuzluk Özlemi ve Moğollar da var konserde...
RONAL
Üye
Üye

Mesaj gönderen RONAL »

arkadaşlar konser çok ta harika olmamasına rağmen yine de güzeldi.Tabi en kötü olay da feridun düzağaç'ın sahneden giderken kafama mikrofon atmasıydı :( bu arada 16 aralık konseri saklıkentte olacak.Bu bilgi KESİNDİR!!!Eğer siteden konsere gelecek arkadaşlar varsa sıranın en başında bekleyen kimse onun yanında buluşabilirler :lol: (her konserdeki gibi yine ordayım :wink: )
jeida
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj gönderen jeida »

işte bu haberler süppeerr !! bir hacettepeli olaraktan tabi ki en başta gidenlerdenim :wink: umarım bir ayda 2. konseri güzel olur ...yane ankara ya da bu yakışır 1 ayda 2 kere feridun düzağaç hoşgeldin iyi ki geldin :)
amber
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj gönderen amber »

evet süper bende en önde olucam! bu arada ronal feridunun mikrofonu düşürdüğü kişi senmiydin :) bende ordaydım talihsiz bir kaza :( herneyse ikinci bir konser! valla ne diyelim şanslıyız :)
Bozcaada

Mesaj gönderen Bozcaada »

:hehehe: