fd konserleri
-
- Yeni Üye
- İsim: ceyda
Re: fd konserleri
terapi niteliğinde konserlerden bi de istanbula istioruz:(
-
- Üye
- İsim: rüya
son kasedinin gala konserine yeni melekte gittiğimde " ohh be yeni kasedi çıktı şimdi istanbulda birçok konseri olur hepsine gideriz "diye sevinmiştim .ve koca bir sene geçti nerdeyse sadece yeni melek konserine gidebildim.ve yavaş yavaş umudumu yitirmek üzereyim:(( galiba birdaha konserine gidemiycem.gidebilenler bol bol eğlenip ,tadını çıkarsın...
-
- Üye
bozacaada nında dedıgı gıbı sabretmekten baska caremız yok .en kısa zamanda canakkaleye beklıyoruz .hemde 4 gozlee.
-
- Yeni Üye
- İsim: Bilge
Hayat öyle büyük hedefler koyuyor ki yolun sonuna, azmetmen,çalışman ve belki de savaşman gerek; ve hayat bazen öyle büyük ödüller vaad ediyor ki sana, yapman gereken hepsinden daha zor,SABRETMEK...
-
- Admin
- İsim: Sinan
ee lavinyacılar dünkü saklıkent konseri gerçekleşti mi giden yok mu :( kimse fotoğraf çekmedi mi bizlerle paylaşmayı düşünmüyor musunuz
:)
:)
~
ansızın gelecek gibisin..
Gitmez miyiz,gittik tabi : ) Gerçekten çok güzel bir konserdi ve 200 civarı fotoğraf çektim.Fakat her zamanki gibi doğrulama kodu sorunu yaşıyorum.Hiçbirini gönderemedim Ayrıca videoya da aldım,onu nasıl gönderebilirim?
Bu arada konserde lavinya.net üyesi arkadaşlar var mıydı?Sadece 1 kişiyle tanışabildik.
Ama mükemmel bir konserdi,kaçıranlar veya gelemeyenler 16 Aralık'taki konsere mutlaka gelsinler bence
Bu arada konserde lavinya.net üyesi arkadaşlar var mıydı?Sadece 1 kişiyle tanışabildik.
Ama mükemmel bir konserdi,kaçıranlar veya gelemeyenler 16 Aralık'taki konsere mutlaka gelsinler bence
-
- Admin
- İsim: Sinan
video da aynı şekilde gönderilebilir, ancak müzik konusunda filan telif hakkı sorunu çıkabilir tam olarak emin değiliz.
her yolladığınız resim için doğrulama koduna tıklayın yeni doğrulama kodu çıkacak. yani ilk yolladığınız resim için doğrulama kodunu girip yolladınız diyelim, sonraki resim için yine aynı doğrulama kodu görünecek ancak siz bu doğrulama koduna bir defa tıkladıktan sonra yeni bir doğrulama kodu yüklenicek. bu doğrulama kodunu gireceksiniz.
bu yöntemi deneyin, yine problem yaşarsanız, [email protected] veya [email protected] adreslerinden birine gönderiniz..
paylaşımcılığınız için teşekkürler
her yolladığınız resim için doğrulama koduna tıklayın yeni doğrulama kodu çıkacak. yani ilk yolladığınız resim için doğrulama kodunu girip yolladınız diyelim, sonraki resim için yine aynı doğrulama kodu görünecek ancak siz bu doğrulama koduna bir defa tıkladıktan sonra yeni bir doğrulama kodu yüklenicek. bu doğrulama kodunu gireceksiniz.
bu yöntemi deneyin, yine problem yaşarsanız, [email protected] veya [email protected] adreslerinden birine gönderiniz..
paylaşımcılığınız için teşekkürler
~
-
- Yeni Üye
bende saklıkent konserindeydim bir sürü fotoğrafda cektim göndermeyi başarabilirsem sizlerle paylaşıcam etrafımda feridun sever bir arkadaşım olmadığı için tek başıma gitmek zorunda kaldım lavinya netten arkadaşlarla tanışırım diye düşünüyodum ama neyse harika bir konserdi 16 aralığı iple çekiyorum!
-
- Takımdan
- İsim: elif
ya saklıkent konserlerinin biletleri daha pahalı oluyo ya normalde,bizim bu beytepe konseri için aldığımız biletlerle girmemiz garip değil mi? sonuçta iki katından bile fazla normal fiyatlar.ayrıca hacettepe konserine katılacak olan sanatçıların hepsi yine yer alıyor mu bu organizasyonda? yani feridun abimizin bu konserde yer alacağı kesin dimi? sanki o katılamayacakmış gibi bi söylenti vardı da......
Sevgili odysseia,16 Aralık'taki konseri hakkında kendisiyle konuştum.''Konser olacak evet ama beytepe diye biliyorum.''dedi.Burada yayınlanan bilginin kesinliğine dayanarak Saklıkent diye biliyoruz konseri.Ancak organizatörü de Saklıkent'te olacağını söyledi.Bulutsuzluk Özlemi ve Moğollar da var konserde...
-
- Üye
arkadaşlar konser çok ta harika olmamasına rağmen yine de güzeldi.Tabi en kötü olay da feridun düzağaç'ın sahneden giderken kafama mikrofon atmasıydı bu arada 16 aralık konseri saklıkentte olacak.Bu bilgi KESİNDİR!!!Eğer siteden konsere gelecek arkadaşlar varsa sıranın en başında bekleyen kimse onun yanında buluşabilirler (her konserdeki gibi yine ordayım )
-
- Yeni Üye
işte bu haberler süppeerr !! bir hacettepeli olaraktan tabi ki en başta gidenlerdenim umarım bir ayda 2. konseri güzel olur ...yane ankara ya da bu yakışır 1 ayda 2 kere feridun düzağaç hoşgeldin iyi ki geldin
-
- Yeni Üye
evet süper bende en önde olucam! bu arada ronal feridunun mikrofonu düşürdüğü kişi senmiydin bende ordaydım talihsiz bir kaza herneyse ikinci bir konser! valla ne diyelim şanslıyız