fd konserleri
-
- Üye
- İsim: Şahika
Re: fd konserleri
Üff bende konsere gitmek istiyorum yaaa.Hem nası oluoda tanışabiliosunuz ya bana kısmet olamadı bi türlü???
-
- Üye
Arkadaşlar ne düşünürseniz düşünün ama ben feridun düzağaç'ı ayıplıyorum.Konser güzel olmasına güzeldi ama konser sonrası insanlara karşı sert bir tavır içindeydi.Bence dinleyicisine iyi davranmalı.Onu yıllardır dinliyorum ve sayısız konserine gittim ama son 2 saklıkent konserinde de aynı tavırı gösterdi.Biraz daha sevgi içinde olmalı.Sonuçta onun için soğukta 4 saat bekledik.Onun için değer ama bu tavrı göstermeye devam ederse bir daha konserlere gitmeme kararı alıcam.
-
- Üye
- İsim: nilgün
ya konser gerçekten de çok güzelmiş
ve sevgili mazonami o pene yerdeymiş ve tam da arkadaşımın önündeymişş benim için alıcakmış ama sanırım sen almışsın
onun başkasını aldığını söylediğinde çok üzülmüştüm.saçma ama üzülmüştüm işte.
ve 18 yaşın altındakiler doğal olarak girememiş ve olay çıkarmaya çalışmışlar ama becerememişler.ben olsam ağlardım galiba

ve sevgili mazonami o pene yerdeymiş ve tam da arkadaşımın önündeymişş benim için alıcakmış ama sanırım sen almışsın

ve 18 yaşın altındakiler doğal olarak girememiş ve olay çıkarmaya çalışmışlar ama becerememişler.ben olsam ağlardım galiba

-
- Üye
evet çok soğuktu..
evet çok kısa sürdü..
evet kızgın gibiydi..
hastaydı ve suratından okunabiliyodu halsizliği, yorgunluğu, yıpranmışlığı.. sanki o kadar şarkının yükü bi anda binivermişti o güzelim surete.. ama çook güzeldi..
gitti sonra! kaldım böle en önde! bakındım böle salak salak, bulutsuz özlemi o sırada sahnede hazırlık yapıyodu.. dedim ne işim var burda.. gitmiş "o" da zaten.. kendimi nası attığımı bilmiyorum kapıya.. sonra da kızılaya kadar nefessiz yürüdüm "deli" gibi ama aklımda ve dilimde hep "ağlarsan düşerim" vardı..
sanki o ağlamış ben de düşmüştüm! güzeldi çook her şeye rağmen.. ne sırada yediğim soğuk, ne kapıdaki kargaşa, ne de bi çok "fd" ile ilgisi olmayıp sırf topluluk konseri olmasından orda olan cıvık gençler..
"o"nu dinlemekti önemli olan, ki oldu!
çok da güzel oldu!
evet çok kısa sürdü..
evet kızgın gibiydi..
hastaydı ve suratından okunabiliyodu halsizliği, yorgunluğu, yıpranmışlığı.. sanki o kadar şarkının yükü bi anda binivermişti o güzelim surete.. ama çook güzeldi..
gitti sonra! kaldım böle en önde! bakındım böle salak salak, bulutsuz özlemi o sırada sahnede hazırlık yapıyodu.. dedim ne işim var burda.. gitmiş "o" da zaten.. kendimi nası attığımı bilmiyorum kapıya.. sonra da kızılaya kadar nefessiz yürüdüm "deli" gibi ama aklımda ve dilimde hep "ağlarsan düşerim" vardı..
sanki o ağlamış ben de düşmüştüm! güzeldi çook her şeye rağmen.. ne sırada yediğim soğuk, ne kapıdaki kargaşa, ne de bi çok "fd" ile ilgisi olmayıp sırf topluluk konseri olmasından orda olan cıvık gençler..
"o"nu dinlemekti önemli olan, ki oldu!
çok da güzel oldu!
-
- Üye
ben gittim izmir konserine feridun abi iyi gözüküyodu ama ben pek önlerde değildim tam görememişte olabilirim ya kötü diyemem güzeldi ama kesmedi çünkü bi vakıf düzenlemiş ve feridun abiden önce başka başka kişiler çıktı işte sezen aksunun şarkılarını falan söylediler bi opera sanatçısı geldi daha sonra feridun düzağaç çıktı ve sadece 5 şarkı söyledi sadece herkes şok oldu zaten lavinya,alev alev,cumartesi ve düşler sokağını,dipteyim sondayım depresyondayım ı söyledi bi dahaki konserimde bütün şarkılarımı söylemek üzere görüşürüz diye ayrılırken herkes bi daha diye bağırmaya başlayınca düşler sokağını tekrar söyleyip gitti ama ben içimden şehirler geçeri duymak istiyodum ondan ama söylemedi 

-
- Admin
- İsim: Serkan
Güzel bir konserdi. FD formundaydı. Saklıkent te bir şeylere kızmış olmalı. Hasta gibi görünmüyordu. Ekibiyle beraber çok iyi bir konser verdiler. Siteden Scalon, Bozcaada, Bigmerlin ve Kemancı arkadaşlarımızla tanışma fırsatı bulduk. Salonda bir sürü gereksiz ve konuyla alakasız insan vardı. Konser öncesi ve aralarda çalınan yükses sesli techno parçalarla kendilerinden geçtiler. Bizim için tam bir işkenceydi o parçalar.
Size şu kadarını söyleyeyim, en öndeydik ve bizim grup kadar kendinden geçerek eşlik eden ve konsere adapte olan kimse yoktu. Ağzına sağlık FD. Bu güzel gece ve birbirinden güzel şarkıların için. Özellikle kendime en yakın şarkı olarak gördüğüm "İçimden Şehirler Geçiyor" söylediğin için. İyi ki varsın. Hep böyle kal.
Size şu kadarını söyleyeyim, en öndeydik ve bizim grup kadar kendinden geçerek eşlik eden ve konsere adapte olan kimse yoktu. Ağzına sağlık FD. Bu güzel gece ve birbirinden güzel şarkıların için. Özellikle kendime en yakın şarkı olarak gördüğüm "İçimden Şehirler Geçiyor" söylediğin için. İyi ki varsın. Hep böyle kal.
-
- Admin
Bir şey daha eklemeden yapamayacağım. 15 milyon nüfusu olan İstanbul gibi bir şehirde böyle bir adamın konserinde o salonun tıklım tıklım dolmasını beklerdim. Adım atacak yer kalmamalıydı. Ne yazık böyle bir insanın değerini bilmiyorlar. Adını vermek istemediğim bazı sanatçıların!!! yılbaşı programı masa fiyatlarını okudum da aklım gitti. 300-400 YTL gibi fiyatlar geçiyor adam başı. Siz kimsiniz? O saçma sapan, müzik bile denemeyecek şeylerle ne yaptığınızı sanıyorsunuz? Sizi bu kadar fiyata değer bulan nedir? Ne desek boş ya, boş verin gitsin. Sinirleniyorum yine.
-
- Admin
- İsim: Sinan
:) güzel bi konser sonrasını bozmaya değmez bu şeyler boşverin. bizim gönlümüzde olan değeri yeterli di mi :) kimse beğenmese de farketmez
~
ansızın gelecek gibisin..
-
- Üye
- İsim: yelda
şimdi geldım eve konserden,çok güzeldı güzel olmasına ama 10da başlayacak denen bır konserın 11.20de başlaması kötü oldu.ayakta o techno muzıkle,ne alaka dedırten clubber gençlikle beklemek biraz canımı sıktı ama o kadar güzeldi ki herşey nazarlık dıyorum artık;) gülşah abla(scalon) emrah(bozcaada) bigmerlın ve sehrıkalp abımız de vardı.onlarla olmak ayrı bır zevktı zaten.bana öyle geldi ki orada en kalpten en içten ,en ortamla 'alakalı' grup bızdık.zaten o kadar saçmalayanhlar oldu kı fd bır ara lütfen sarkıları beraber söyleyelım dedı.birsürü fotoğraf da çektım yarın ekleyeceğim.aa neredeyse unutuyordum,fd bır ara kendınden geçtı mıkrofonun tutacağını fırlattı yere:D bır de sarkıyı söylerken mıkrofonu çıktı yerınden:))evet ya çok güzel bır geceydı.babam da nasıl olduysa hiç kızmadı.eğlendınız mı kızım dedı evet dedım,harıka afferın size dedı
bır de hangi sarkı olduğunu hatırlamıyorum ama fd 'zıplayarak söylüyoruz' dedi ve tum orkestra zıplayarak çalmaya başladı ve tabi biz de:D
o sarkı bıtınce doğal olarak ıslık çalmaya başladık sonra bır tutuldu bu ıslık olayı,bir baktım fd,nazlı başar,taner keleş,oya erkaya ve tum salon ıslık çalıyor:D cırcır böceği gibi olduk
ayrıca nazlı başar tam bır usta.neden bılmıyorum ama sıtede pek adı geçmıyor.ama o kadar iyi biliyor kı işini,bır ara sırf kemanı dınlediğimi farkettım.böyle işte:D

bır de hangi sarkı olduğunu hatırlamıyorum ama fd 'zıplayarak söylüyoruz' dedi ve tum orkestra zıplayarak çalmaya başladı ve tabi biz de:D

-
- Admin
ya şimdi düşündüm de, acaba toplu gidilebilecek konserlere ufak bi afiş filanla mı gidilse
lavinya.net filan yazan türden
lavinya.net filan yazan türden

~
-
- Üye
neden 

-
- Admin
-
- Admin
İçimden Şehirler Geçiyor'u o sahneden inmeden defalarca sabahlara kadar söylese bıkmadan dinlerdim. Ne güzel yorumladı be, hala kafamın içinde uğulduyor.
-
- Üye
zaten içimden şehırler geçiyor onun da en çok sevdiği şerkıymış.zaten duyduysan o şarkıdan önce kendım için bırşey söyleyebılırmıyım dedi.bu arada nazlı başarla konuştum telefon falan aldım keman hocamı değiştirmeyi düşünüyorum.
o da hocalık yapıyormuş da 

-
- Görevli
- İsim: Emrah
Sıra bana geldi.
Öncelikle 22.00 da başlaması gereken konserin 23.20 de başlaması kötüydü. Çok bekledik beklemeyi bırakın Mekanın adı rock house adamlar durmadan club tarzı müzikler çaldılar
FD daha iyiydi. Çok içten isteyerek söyledi şarkıları. GüzeL insanlarla bu şarkıları içten dinlemek konseri tadına doyulmaz hale getirdi. Serkan(sehrikalp) abimizle tanıştık. Sitenin 4 moderatörü konserdeydi daha ne olsun
Deli'yi söylemeden Hoşçakalın dedi gitti. Sonra herkes Bidaha Bidaha diye bağırınca tekrar sahneye geldiler. Deli ve Benim hala umudum var'ı söyledi son olarak. Çok içtendi gerçekten. İzin verirseniz kendim için bir parça çalmak istiyorum dedi,İçimden Şehirler Geçiyor'u çaldı.
"Cumartesi" ayrı bir güzeLdi bence...
Mazeretim Var,Sakın Gelme ve Estarabim çaldılar.
Davulda MERT ALKAYA yoktu. Sanırım Mert Abinin kardeşi ya da ikizi vardı.
Çok kalabalık değildi. Bu da bizim için avantajdı bence. En alakalı grup bizdik gerçekten.
VaLLa kelimelere sığmıyor daha fazlası...
Ben Yanımdaki herkese teşekkür ederim,birlikte böyle bir konser izlememiz çok anlamlı oldu.
Scalon ve bigmerlin,Her şey için çok teşekkür ederim...
iyi ki varsınız...

Öncelikle 22.00 da başlaması gereken konserin 23.20 de başlaması kötüydü. Çok bekledik beklemeyi bırakın Mekanın adı rock house adamlar durmadan club tarzı müzikler çaldılar

FD daha iyiydi. Çok içten isteyerek söyledi şarkıları. GüzeL insanlarla bu şarkıları içten dinlemek konseri tadına doyulmaz hale getirdi. Serkan(sehrikalp) abimizle tanıştık. Sitenin 4 moderatörü konserdeydi daha ne olsun

"Cumartesi" ayrı bir güzeLdi bence...
Mazeretim Var,Sakın Gelme ve Estarabim çaldılar.
Davulda MERT ALKAYA yoktu. Sanırım Mert Abinin kardeşi ya da ikizi vardı.
Çok kalabalık değildi. Bu da bizim için avantajdı bence. En alakalı grup bizdik gerçekten.
VaLLa kelimelere sığmıyor daha fazlası...
Ben Yanımdaki herkese teşekkür ederim,birlikte böyle bir konser izlememiz çok anlamlı oldu.
Scalon ve bigmerlin,Her şey için çok teşekkür ederim...
iyi ki varsınız...