fd konserleri

Feridun Düzağaç Hakkında Sorulan Sorular, Bilgiler, Bildiriler, Konser Duyuruları, Biyografi, şarkı sözleri, albümler, incelemeler.. Feridun Düzağaç Biyografi! - Feridun Düzağaç Şarkı Sözleri!
mazonami
Üye
Üye

Re: fd konserleri

Mesaj gönderen mazonami »

arkadaşlar bu sitede kaç kişi var
neden fd konserlerine organize olamıyoruz??
neden beraber gidip birlik olamıyoruz??
neden gerçekten büyük bi grup olduğumuzu göstererek fdyi en önden şarkılarını ona karşı söyleyemiyoruz??
neden, neden, neden????
ne olur biraz tanışma programları yapıp birleşelim de konserde çoğunluğu yakalayıp fdnin beğenisini kazanalım, böylece kendisini gerçekten çok iyi hissederek şarkılar söyletelim ve söyleyelim
umarım ciddiye alınır bu öneri, bu durum konser için inanılmaz derecede önemli çünkü.
önemini kavrayamayan varsa ö.m. atabilir ayrıntılı anlatayım:)
Kullanıcı avatarı
Bozcaada
Görevli
Görevli
İsim: Emrah

Mesaj gönderen Bozcaada »

Buldum vaLLa dün akşamki davulcu CENK HAN ALKAYA imiş.

http://sodapop.garaj.org/ hatta bir de grupları varmış...
Dün akşam nasıl şaşırdık!
Bir insan mert abiye bu kadar benzer mi diyorum kendi kendime...
Kullanıcı avatarı
sehrikalp
Admin
Admin
İsim: Serkan

Mesaj gönderen sehrikalp »

Davulcu çok iyi çaldı ama. Bazen kendini kaybettiğini gördüm, çok iyiydi. :)
Bu arada konserde bizden daha fazla kişi olmalıydı görüşüne katılıyorum. Başka zamanlar biraraya gelemiyorsak bile konser günleri gelebilmeliyiz. FD sahnede bambaşka arkadaşlar. Yarattığı atmosfer çok etkileyici. Hele ki yanınızda onu bütün yüreğiyle seven dostlarınız varsa. Orada 25-30 kişi olabilsek en azından. FD yi uçururduk. Şarkılarını söyleyenleri, eşlik edenleri gördükçe nasıl mutlu oluyor bir görseniz. Onu daha da mutlu etmek isterseniz konserlerde çoğunluğu sağlayalım ve FD nin kendi sesini bile duymasını engelleyecek kadar çoğul sesle hareket edip mutlu olmasını sağlayalım. Bize neler verdiğini biliyorsunuz. Bu kadarını esirgemeyelim ondan.
En son sehrikalp tarafından Pazar, Aralık 24, 2006 14:28 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
kemanci
Üye
Üye
İsim: yelda

Mesaj gönderen kemanci »

iyi de mazonami,o istediğin birlik zaten var ki.yazılanları okumadın galıba.bu siteden giden herkesle buluştuk zaten ve en öndeydık sarkıları hep beraber söyledık.organize dıye ben zaten buna derım.ki beraber olmamız konsere ayrı bır güzellik kattı.ve emınım ki bundan sonrakı konserlere de bırlık olup gidicez.isteyen herkese yer var :wink:
kemanci
Üye
Üye
İsim: yelda

Mesaj gönderen kemanci »

evet ınsan uyanır uyanmaz bılgısayara koşunca ne anlatılmak istendiğini tam anlamıyor. :D şimdi anladım,gerçekten keşke daha çok olsaydık fd de kendınden geçerek söylerdı o zman.ki zaten daha önce de dediğim gibi bir ara bozulup lütfen bereaber söyleyelım sarkıları dedı.ama şunu bılıyorum kı buından sonrakı konserlerde bız yıne varız,inşallah daha çok oluruz ve yıne beraber oluruz
scalon
Görevli
Görevli
İsim: güLşah

Mesaj gönderen scalon »

veee biraz rötarlı olarak bende sıra... yanımda çok değerli kişilerin olması, salonun çok da kalabalık olmaması ve önlerden şarkılara eşlik edebilmek konserin güzelliğine güzellik kattı.. tadı damağımda kaldı.. geri dönerken arabada hala şarkı söylüyordum :)

konser harici çalan müzikler feciydi gerçekten. bir süre sonra beyin sulandırıyor.. :?

Serkan Bey'le tanıştık, memnun olduk.

Yelda'cım o zıplayarak söyledikleri parça Mazeretim Var.. her söylediklerinde zıplarlar zaten :) orkestra olarak çok şirin gözüküyorlar o zaman.. Beyaz'ı söylemesi benim için sürpriz oldu açıkçası.. özeldir benim için..

bu konserdeki kadroyu daha da kalabalıklaştırarak daha nice konserlerde görüşmek isterim arkadaşlar.. Harikaydık!..

Not : emrah'cımm canım benim.. sen de iyi ki varsın.. ;) bir sonraki konsere baharı da alıcaz inşallah yanımıza..
Kullanıcı avatarı
Bozcaada
Görevli
Görevli

İnşallah :roll:
SONBAHAR
Üye
Üye
İsim: BAHAR

Mesaj gönderen SONBAHAR »

çok saolasın ablacım herşey için bu konserde yanınızda olmayı çok isterdim olmadı inşallah diğğer konserlerde hep yanınzda olurum :oops:
scalon
Görevli
Görevli

Mesaj gönderen scalon »

inşallah baharcım ;)

başka bir not: dün gece son iki şarkıya kadar, baterideki isim mert alkaya'nın abisi cenk han alkaya imiş :)
ben bir tek feridun düzağaç'ın abisine ikizi kadar benzediğini sanırdım.. hayatımda gördüğüm, birbirine bu kadar benzeyen ikinci kardeş çift de (artık o ne demekse, siz anladınız) mert bey ve cenk han bey.. ciddi ciddi tartıştık aramızda "mert bey mi bu? yok değil ya.. o ise, bi gariplik var yüzünde ama neresinden kaynaklanıyo acaba o gariplik" diye... :D
nymph
Yeni Üye
Yeni Üye
İsim: Dilek

Mesaj gönderen nymph »

Rock House Konseri'nde ben de vardım!!!
Konseri anlatmak için yeterli bir ifade ne yazıkki bulamadım.
kusursuzdu diyebilirim özetle!
Şarkılarda yine boğaz patlatana kadar eşlik ettim!

Sevgili Feridun Düzağaç
iyi ki varsın! şarkılarında hayatın içinde zaman zaman kaybettiğim kendimi yakalıyorum!
Rahatlıyorum!!!
Seni seviyorummm!

Nice konserLeri avaz avaz söylemek dileğimle...
scalon
Görevli
Görevli

Mesaj gönderen scalon »

hep beraber dilek'cim ;)
Kullanıcı avatarı
Bozcaada
Görevli
Görevli

"Arkadaşlarını başıma sen sarıyosun" :lol: :lol: :lol:
Teşekkürler dilek ablacım...

Rahat dur konser sonlarında ama şok oluyo,sonra benim üstüme kalıyor. :P :P :P :P :P :P :P
nymph
Yeni Üye
Yeni Üye
İsim: Dilek

Mesaj gönderen nymph »

tutamadım kendimi ne yapayım!!! :oops:
tamam tamam söz!
bi' daha otoparkta vukuat yok!!! :wink:
bozcaadali
Üye
Üye
İsim: Özlem

Mesaj gönderen bozcaadali »

Harikasınız be dostlarım inanın o gece aklım hep konserdeydi Yelda ve Emrah bilir başladı mı diye aradım ama dinlemek kısmet olmadı bir türlü umarım bir daha ki konsere :cry:
sarven
Üye
Üye
İsim: Sarven

Mesaj gönderen sarven »

Arkadaşlar bende o gece muhteşem konserde yerimi almıştım,arkadaşımın ayağı alçıda olduğu için konsere arka tarafta oturarak katıldık.Bütün şarkılara arkadan eşlik ettik.Yalnız yukarıda arkadaşların bahsettiği gibi Feridun Düzağaç ve ekibini beklerken Rock House adına yakışır müzikler çalmadı,müzikten çok insanın beynini yoran gürültü vardı.Bu arada değinmeden geçemiyeceğim Feridun ikinci yarıya beyazla başladı bazı saygısız arkadaşlar uğultu derecesine varan koyu sohbetteydi önde olan arkadaşlar sanırım bunu fark etmedi.Hatırlıyorum da Yeni Melek konserinde bu tip saygısızlık yapan arkadaşlara Feridun çok güzel bir cevap vermişti.''Konuşmak isteyen arkadaşlar dışarıdaki kafede benden bir kahve içebilirler''diye.
Bu konserde yine derin anlamlar taşıyan bir mesaj daha verdi,istek parça isteyenlere genelde konserin akışından sıkılanlar istek parça ister anlamında çok doğru bir cümle sarfetti.Sonuç olarak güzel bir geceydi bu geceyi bizlere yaşatan ve yaşatacak Feridun Düzağaç ve ekibine teşekkür ederim.
Tüm Lavinyacılara mutlu bir yıl ve güzel bir bayram dilerim.
Kilitli