fd konserleri
Re: fd konserleri
Ben de bir şeyLer yazayım.. İstanbuL'dayken fırsatım oLmamıştı.. Bugün döndüm Bozcaada'ma.. Konser gerçekten çok güzeL ve özeLdi.. Siteden arkadaşLarımızLa tanışma fırsatımız oLdu.. Çok memnun oLduk.. Konserde mutLu oLduğum, çok hoşuma giden bir şey vardı.. Bizim grubun sağ tarafında yaşLarı tahmin ediyorum ki; 50'Li yaşLardadır.. Bir çift vardı.. Konserin başLamasını sabırsızLıkLa bekLer gibi bir haLLeri vardı.. O zaman o haLLeri dikkatimi çekmişti.. YanLız konser başLadıktan sonra farkettim ki, bütün şarkıLarını bağıra bağıra, içtenLikLe, hissederek, ezbere söyLediLer.. O kadar sevindim ki onLarı gördükten sonra.. Grçekten diğer konserLerde görmediğim, aLışıLageLmiş bir durum değiLdi.. Diğer arkadaşLarın da bahsettiği gibi konserin başından itibaren davul çaLan arkadaşa takıLmıştık.. Gerçekten çok benziyo ama.. O da ayrı bir sürpriz oLdu bizim için..
Özet oLarak Konser çok güzeLdi.. ArkadaşLarımızLa birLikte oLmak çok güzeLdi.. O'nun gözLerinin içine bakarak şarkıLarını söyLemek çok güzeLdi.. "Beyaz" çok güzeLdi.. Her şey ama her şey çok güzeLdi.. Umarım en kısa zamanda tekrar birLikte oLuruz..
Özet oLarak Konser çok güzeLdi.. ArkadaşLarımızLa birLikte oLmak çok güzeLdi.. O'nun gözLerinin içine bakarak şarkıLarını söyLemek çok güzeLdi.. "Beyaz" çok güzeLdi.. Her şey ama her şey çok güzeLdi.. Umarım en kısa zamanda tekrar birLikte oLuruz..
-
- Üye
- İsim: Basak
: fd konserleri
selam,
sizi tanimlayabildim, tam ortada cosan gencliktiniz deÄil mi? hatta fd tam çıkınca birinizle selamlaÅtı. orta yaÅlı çifti bende farkettim. birde sizin saÄınızda benim solumda sürekli sigara içen ve sahneye üfleyen kızlar vardı, onlar sizden deÄildi, deÄil mi? Duman altında bıraktılar adamı...
2.yarıda birkaç sıra arkaya geçtim. yanımda sunucu deniz arman vardı. o da büyük bir içtenlikle Åarkılara eÅlik ediyordu.
sizi tanimlayabildim, tam ortada cosan gencliktiniz deÄil mi? hatta fd tam çıkınca birinizle selamlaÅtı. orta yaÅlı çifti bende farkettim. birde sizin saÄınızda benim solumda sürekli sigara içen ve sahneye üfleyen kızlar vardı, onlar sizden deÄildi, deÄil mi? Duman altında bıraktılar adamı...
2.yarıda birkaç sıra arkaya geçtim. yanımda sunucu deniz arman vardı. o da büyük bir içtenlikle Åarkılara eÅlik ediyordu.
-
- Admin
- İsim: Serkan
Bakın ya kimler de çıkıyor ortaya. Gelseydiniz ya yanımıza. Bir daha ki konserlerde böyle olmasın. Daha çok olmalıyız.
Ha bu arada bizim grupta sigara içen yoktu.
Ha bu arada bizim grupta sigara içen yoktu.
Bence de.. Bir dahaki konserLerde organize oLaLım Lütfen.. Kendimizden biriLeriyLe oLunca konser daha güzeL geçiyor..
-
- Üye
çok kıskanıyorum
-
- Görevli
- İsim: güLşah
hehe evet o coşanlar bizlerdik keşke gelseymişsiniz yanımıza.. o sigara içenler sanırım cenk han beyin arkadaşlarıydı. çünkü konser öncesi yanyanaydılar.. bizle alakaları yok yani
-
- Görevli
- İsim: Emrah
Ortadakilerin içinde ben de vardım...
Öndekilerle bizim alakamız yoktu. 50 li yaşlardaki çift geceye renk kattı. Feridun Abi onlara baka baka söyledi bir ara...
Amca sarhoş'u istedi bir ara... Feridun Abi de üzerine alındı
Ben mi sarhoşum gibi espri yaptı gülüştük...
İnşallah biz de o yaşlarda Feridun Abi'yi yine canlı canlı seyretme fırsatı buluruz... en azından 30larda
Öndekilerle bizim alakamız yoktu. 50 li yaşlardaki çift geceye renk kattı. Feridun Abi onlara baka baka söyledi bir ara...
Amca sarhoş'u istedi bir ara... Feridun Abi de üzerine alındı
Ben mi sarhoşum gibi espri yaptı gülüştük...
İnşallah biz de o yaşlarda Feridun Abi'yi yine canlı canlı seyretme fırsatı buluruz... en azından 30larda
-
- Üye
- İsim: Sarven
Arkadaşlar,26 Ocak 2007 Cuma günü saat 22:00'de Feridun Düzağaç Balance'ta. (Beyoğlu)
-
- Görevli
- İsim: Emrah
Gene ordayız... İnşallah...
-
- Üye
- İsim: yelda
biraz daha ayrıntılı bılgıyı nerden alabılırız acaba?? tabı kı ben de orda olacağım da mesela bıletlerı nerde satlıyor ve adres ne gibi
-
- Takımdan
- İsim: Bekir
mrb arkdaşlar sitede yeniyim...
rock house'de unutamaycağım bir konserdi.. herşey ama herşey cok güzeldi bunu video ve resimlere tekar tekrar bakınca daha iyi anlıyorum..
teşekkürler fd ve arkdaşları, teşekkürler size...
kanatimce, siyah şapkalı sık bayın grubu sizdiniz..
'' ne zaman seyirciler duymak istedikleri şarkıları söylerler, o andırki insanlar konserden sıkılmışlardır'' sözünün ışığında 26 ocakta görüşmek üzere...
rock house'de unutamaycağım bir konserdi.. herşey ama herşey cok güzeldi bunu video ve resimlere tekar tekrar bakınca daha iyi anlıyorum..
teşekkürler fd ve arkdaşları, teşekkürler size...
kanatimce, siyah şapkalı sık bayın grubu sizdiniz..
'' ne zaman seyirciler duymak istedikleri şarkıları söylerler, o andırki insanlar konserden sıkılmışlardır'' sözünün ışığında 26 ocakta görüşmek üzere...
-
- Admin
- İsim: Serkan
Sen neredeysen biz oradayız. İstanbul'da verdiği her konsere bir engelimiz olmazsa mutlaka gideceğiz. Bu defa daha kalabalık arkadaşlar. Yıkalım o salonu.
E biletimizi de aldık. Bkz. Biletix.
E biletimizi de aldık. Bkz. Biletix.
-
- Üye
- İsim: yelda
bakın bizim grubu şöyle tanıyabılırsınız.evet emrahda şapka vardı.ama şıkmıydı onu bılemıcem sonra ben bordo atkılıydım ki çok dkkat çekıyor normalde,sonra en orta ön masa bızımdı ve bağıra çağıra eslık ettık tam da onun istediği gibi.yanı o ortadakı grbutuk biz.bir dahakı konserde siz de gelın çekınmeyın.hem yanlış insana sorsanız lavınyadan mı dıye en fazla ne olur ki?? lavinya ne yaa gibi bir cevap alırsınız ya da hayır denır.bu yüzden dığer konserde daha kalabalık daha etkılı olmak için gelın yanımıza
bu arada serkan abı ne hızlısın yaa,hemen bılet de almış
bu arada serkan abı ne hızlısın yaa,hemen bılet de almış
Bu hafta da konser oLduğunu biLseydim geLmezdim Bozcaada'ya.. Bu sefer ben oLamayacam arkadaşLar.. Mecburen.. Giden arkadaşLara iyi eğLenceLer..
-
- Takımdan
- İsim: Bekir
tamam ortamın en aktif grubun sizin olduğunuz kesinleşti..
herkesin dikkatini çeken o şirin çiftin ortalarına fd'yi alıp fotograflarını cekildikten sonraki seviçleri daha bi başkaydı...ve ilerleyen konserde de yine yerlerini alcakları ihtimali cok yüksek:)
nasipse 26 ocakta görüşmek üzere...
herkesin dikkatini çeken o şirin çiftin ortalarına fd'yi alıp fotograflarını cekildikten sonraki seviçleri daha bi başkaydı...ve ilerleyen konserde de yine yerlerini alcakları ihtimali cok yüksek:)
nasipse 26 ocakta görüşmek üzere...