fd konserleri

Feridun Düzağaç Hakkında Sorulan Sorular, Bilgiler, Bildiriler, Konser Duyuruları, Biyografi, şarkı sözleri, albümler, incelemeler.. Feridun Düzağaç Biyografi! - Feridun Düzağaç Şarkı Sözleri!
ortayaslicift
Üye
Üye

Re: fd konserleri

Mesaj gönderen ortayaslicift »

ecem, bdemirel resim konusunda akşama gönderirim, diye MSN ime yazdı. scalon, bozcaadalı, bigmerLin, sarven, sehrikalp, nilay_14 mesajlarınız için teşekkürler, hoşbulduk.

edit:sehrikalp
Kullanıcı avatarı
Bozcaada
Görevli
Görevli
İsim: Emrah

Mesaj gönderen Bozcaada »

OrtayaşlıçiftAlıntı:merhaba konserdeki FDcilerin bahsettiği orta yaşlı çift biziz.bugün lavinya nete girince kendimizden bahsedildiğini gördük.hoşumuza gitti* de teşekkür etmek istedik o kardeşlerimize bu ilk mesajımızı yazmamıza oğlumuz sözer metin (14 yaşında)yardımcı oldu. bu yazıyı şu an ona yazdırıyoruz.o da sizlerden gelen anne babalarıyla ilgili yazılarınızdan mutlu oldu. bu tanışma yazımız olsun.b.demirel'e resmimizi çektiği ve bize gönderdiği için ayrıca teşekkür ediyoruz.konserden çok keyif aldık.bu 9-10 ncu konserimizdi. balance ta görüşmek üzere...

Efendim Hoş GeLdiniz Sefalar Getirdiniz,sizleri aramızda görmek büyük şeref bizler için...

Ne GüzeL şeyler yazmışsınız umutlarımız sizinkiler kadar daim olur inşallah...
Tekrar Görüşmek,Tanışmak üzere...
spectra
Üye
Üye

Mesaj gönderen spectra »

Buluşma yapalım konser öncesi diyorum ne dersiniz ?
bozcaadali
Üye
Üye
İsim: Özlem

Mesaj gönderen bozcaadali »

Ay Gülşahcım aylardan sonra ilk defa iyiyim bugün trombositlerde iyi çıkınca pek bi sevindirik oluverdim,ama gel gelelim konser final haftamda :? napıcam bende gelmek istiyorum aklım sizde :cry:
Kullanıcı avatarı
bdemirel
Takımdan
Takımdan
İsim: Bekir

Mesaj gönderen bdemirel »

resimleri yükledim...
bilginize:)
scalon
Görevli
Görevli
İsim: güLşah

Mesaj gönderen scalon »

canım benim... çok sevindim.. ya konser cuma akşamı.. yetişemez misin? cumartesi geri yollarız seni ;)
bigmerLin

Mesaj gönderen bigmerLin »

Bence de.. Cumartesi gidersin? :wink:
cmrtsi
Üye
Üye
İsim: Aslı

Mesaj gönderen cmrtsi »

sevdiğim bütün sanatçıların konserine gittim... bi f.d.nin konserine gidemdimm... bir türlü nasip olmuyo, hep bi aksilik çıkıyo... :cry:
blackpearl

Mesaj gönderen blackpearl »

Evet bende gidemedim..İzmire gelmişti ayarlamıştım da ama gidemedim..İçime fena oturmuştu.. :cry:
bozcaadali
Üye
Üye
İsim: Özlem

Mesaj gönderen bozcaadali »

Kötüsüde sınavlar hafta sonu gece dönebilsem olur ama o saatten sonra nasıl giderim ben Sakaryaya :cry:
Safkan
Üye
Üye
İsim: Şahika

Mesaj gönderen Safkan »

Ya benimde final haftam ama son 26sında bile olsa sınavdan sora hemen trene atlar gelirimm.çok istiyorum yaaaa.sınav tarihlerimde hala açıklanmadı işin kötüsü.puff açıklanana kadar bilet kalır mı acaba??çok istiyorum yaa hemm hep beraber olurdukkk.nolurr dua edinnnn!!!
gothiquee
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj gönderen gothiquee »

b.demirel
konser esnasında ''senin şarkın'ı yorumlarken, şarkının son bölümünde coğu konserde ki gibi 'söylermisiniz' dedi... net bi uyum gür bi ses bütünlüğü duyamayınca 'uzaylı gibi duruyorsunuz' Smile cümlesinden sonra şarkıya devam etti...

'insan ait olduğu yerlerde şarkı söylemek istiyor' deyip ankarada gercekleşen bi konserinde izleyicilerin şarkılara olan tepkisini dile getirip şarkılara eşlik etmemizi istemişti...

ve ilerleyen şarkılarda daha canlı katılımcı bi kitle görünce 'parfüm kokan yerde de güzel konserler olabiliyormuş' dedi..

bence fd'nin hayranlarından istediği birşey varsa oda; konserlerde feridun, feridun çığlıklarından, şarkı isteklerinden cok, söylediği şarkıları hep bir ağızdan söylemek...olsa gerek...
22aralık saklıkent konserindeydim ve bir arkadaşım sayesinde istanbul konserini de dinledim..
gerçekten şöyle bir fark vardı;ankara'da feridun o kadar memnundu ki şarkılarının hep bir ağızdan söylenmesinden;birçok şarkının girişini biz yaptık adet üzere nakarat söylemektense..
hatta feridun bir sanatçının en mutlu olacağı şey şarkılarının dinleyicileri tarafından söylendiğini görmektir tarzında bir cümle de sarf etti...
bu yüzden istanbul konserini yadırgamasının normal olduğunu düşünüyorum.
Kullanıcı avatarı
bdemirel
Takımdan
Takımdan
İsim: Bekir

Mesaj gönderen bdemirel »

ankaradan örnek verdiği konser bilkent üni. olan seyircilerin katılımın cok düşük olduğu konserdi.

rock house konseride ilk şarkılardan sonra cok iç içe gecen eğlenceli 20 ye yakın şarkının söylendiği herkesin keyif aldığına aldıgına inandığım bi konserdi..
absurdz
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj gönderen absurdz »

Meraba arkadaşlar; yaklaşık iki dakika önce üye oldum bu siteye, ama yaklasık 4-5 aydır konser programlarını buradan takip etmeye calısıyodum ama üye olmak nasip olmadı o zamanlar
Bende sizler gibi sıkı bi feridun düzağaç hayranıyım ve inşallah ayın 26 sında bende balanstayım, aldım biletimi.. Şimdiden bu gruba dahil olmak çok mutlu etti beni.. kendinize çok iyi bakın.. görüşmek üzere..
Safkan
Üye
Üye
İsim: Şahika

Mesaj gönderen Safkan »

ya finaller var ya bende istiyorum yaaa benim yerime de eğlenin a dostlar. puff

edit:sinan
yazım kuralları!