fd konserleri

Feridun Düzağaç Hakkında Sorulan Sorular, Bilgiler, Bildiriler, Konser Duyuruları, Biyografi, şarkı sözleri, albümler, incelemeler.. Feridun Düzağaç Biyografi! - Feridun Düzağaç Şarkı Sözleri!
shezofren
Yeni Üye
Yeni Üye
İsim: merih

Re: fd konserleri

Mesaj gönderen shezofren »

11 mart ankara konserine gideceğim ben eskişehir'den...evden kaçıp hemde :D bir sorun olmaz umarim :oops:
Kullanıcı avatarı
Bozcaada
Görevli
Görevli
İsim: Emrah

Mesaj gönderen Bozcaada »

Dün akşamki konsere giden yok mu yahu?
Kullanıcı avatarı
sinan
Admin
Admin
İsim: Sinan

Mesaj gönderen sinan »

scalon galeriye resimleri eklemiş, ama ?
~
ansızın gelecek gibisin..
bozcaadali
Üye
Üye
İsim: Özlem

Mesaj gönderen bozcaadali »

Gülşah gitti canlı bağlandım sayesinde çook teşekkür ediyorum ama moralim çok bozuk olduğu için fazla dinleyemedim :cry:
Kullanıcı avatarı
sehrikalp
Admin
Admin
İsim: Serkan

Mesaj gönderen sehrikalp »

Ben, eşim, ortayaşlıçift, Gülşah ve kardeşi oradaydık. Ortayaşlıçift, nezaket gösterip standlarına davet ettiler ve beraberce izledik konseri.

Şimdi nasıl anlatsam bilemiyorum. Öncelikle bu geceye gelemeyenler çok şey kaçırdı diyeceğim. Neden bilmiyorum FD çok neşeliydi. Etrafa gülücükler saçtı. Sahnenin çevresindekilerle şakalaştı. İstekleri peçetelere yazıp verebilirsiniz, dedi. E tabii peçeteler arka arkaya yağdı. Sanki biraz dalga geçer gibiydi ama peçetelerden şarkılar okudu herhalde. Bu arada bir kişi peçeteye 'Bir sevmek bin defa ölmek demekmiş' yazmış. FD çaktırmadı ama biraz bozuldu sanki. Bu kişi hakkında yorum yapmıyorum, ne denir ki; ne işin var orada.

Ve ve ve... Yine İçimden Şehirleeeeeeeerrr geçiyoooorr.. Avaz avaz söyledim, yine boğazım ağrıyor.
Ve işte konsere gelemeyenleri üzecek bir şey daha: Buralar Soğuk. Ortayaşlıçiftin isteğine hitaben onları da selamlayarak girdi şarkıya. Tabi bütün kafalar bir anda bizim standda. Kim bunlar, der gibi baktı herkes. Lavinya.net'iz kralını da tanımayız, dedim içimden :))) (ki desem de inanmayın:)))

Enstrümanlar muhteşemdi. Taner Keleş paramparça etti beni. Keman deseniz o gürültüde avaz avaz bağırdı buradayım, diye. Hepsinden öte FD büyük bir keyifle söyledi şarkılarını. Bu gözlerinden okunuyordu. Rockhouse ve Balans'takinden daha enerjik, istekli ve keyifliydi. Rockhouse ve Balans konserleri iki saat sürmüştü. Enstrümanlardaki arkadaşlarını tanıtır sonra bir şarkı daha söyler giderdi. İki saat doldu ve yine arkadaşlarını takdim etti. Ben, yine bitti derken, o da ne, FD daha da coştu. Ard arda sıraladı şarkıları. Tam yarım saat daha uzadı konser. E yani resmen mest olduk. Konser bitti hala enerjik. Sahneden bir zıpladı yere ve çekti gitti.

Ses sistemi çok iyiydi. Enstrümanlar ve vokalin sesleri birbirini örtmedi. Her iki sesi de net alabildik. Saat 12 de başlayan konser 02:35'te bitti. Umarım 17 Mart'ta Balans'ta yine böyle keyifli olur. O keyifli olunca konser bambaşka oluyor.

Sevgilerimizle FD. Sana bir kez daha çok teşekkür ediyoruz. İyi ki varsın...
hazan
Kıdemli üye
Kıdemli üye
İsim: Mehtap

Mesaj gönderen hazan »

küçük bir sır vereyim ben konseri izledim hatta yukardaydım sadece aşağıya inemedim . birini gönderip beni almanı isteyecektim ama utandım biraz sanırım halimden benim önüm kalabalık olursa göremezdim . ama avaz avaz şarkılara özellikle çeketten gömlekten çıkıp tişörtle geldiğinde konserin 2. kısmında mest oldum, saçlarını açmak zorunda kalıp estarabimi söylerken artık sesimin çıkmadığını gördüm. son anda çıktı önceden belli değildi . abi kız arkadaşını götürücekmiş benide aldı . yoksa bu halimle kimseye sizlere özellikle yük olmak istemezdim . konuşamadık ama sağlık olsun toparlanınca yürümeye başlayınca aranızda konserde olucam . taner keleş hakkında söylenenler doğru bir ara ciddi anlamda transa geçti gitarda . buralar soğuk, nadas şarkılarında bir ara bende koptum . ömrümde geçen çok yanlız sevgililer günü oldu ama bu kadar mutlu geçirdiğimide hatırlamıyorum . teşekkür ederim :)) :))
ortayaslicift
Üye
Üye

Mesaj gönderen ortayaslicift »

Çok güzel bir konserdi.Scalon,kardeşi,Şehrikalp,eşi masamızı şereflendirdiler.Hazan keşke sende gelseydin yanımıza mutlu olurduk.F.D.bu aralar çok mutlu,daim olsun.Bizi öyle bir bütünleştirdiki kelimeler yetersiz kalır. Scalon bize birde birer süt ikram etti sağolsun. Balansın intikamını aldık.Hemde öyle bir aldıkki.Dağıttık desek yeridir.Belki neşemize bozulanlarda olmuş olabilir.Onlarda kusurumuza bakmasınlar hem sevgi hem hınç biraraya gelince ölçü geçici rafa kalkıyor.Lay lay lom konserlerinde bile bu kadar uçtuğumuzu hatırlamıyoruz.Kafamıza göre Şarkı klibi çektik(Hayriye)ben(Hakan)oynadım.Çaktırmadan!F.D.yide oynattık klipte.Resimler yanında promosyon oldu.Çıkışta biraz dinlenelim diye otururken F.D.arkadaşlarıyla gitmek için kapıdan çıkışta bizi öyle görünce'Neyapıyorsunuz burda böyle?'diye halimizi sordu.Resim çektirdik.En güzel 14 Şubatımızdı.Seni böyle gülerken görmek bizi keyiflendiriyor.Hep böyle kal .... Teşekkürler sevgili F E R İ D U N...
Kullanıcı avatarı
yagmurlar
Takımdan
Takımdan
İsim: Aslı

Mesaj gönderen yagmurlar »

Yaa çok üzüldüm şimdi gidemediğime :(
yaskaman

Mesaj gönderen yaskaman »

öyle anlattınız ki hakikatten çok güzel geçmiş.
hazan tekrar gelir de kendini esirgersen bizden, bozuşuruz. :wink:
çok şanslıymışsınız hepiniz.
Kullanıcı avatarı
carizma
Takımdan
Takımdan
İsim: Sinan Seyda

Mesaj gönderen carizma »

Keşke sizinle orda olabilseydik.Çok güzel anlatmışsınız herşeyi.Sanki bunları ben yaşıyormuşum gibi hissettim.Feridun abiyle 14 Şubatınızı geçirmek harika bir duygu olmalı.İnşallah bizde bir gün sizinle bu duyguyu yaşarız. :)
bozcaadali
Üye
Üye
İsim: Özlem

Mesaj gönderen bozcaadali »

O gece yaşadığım üzüntülere rağmen böyle bir konser olması beni çok mutlu etti ve o gece ki hüzünümü unuttum diyebilirim :wink: bende gelicem bir daha ki konsere ama önlerden bi yere sandalya koycam zıplamak yasak, yorulmak yasak çıkışta hastaneye gitmemek adına bir tedbir almam lazım :lol: ortayaşlıçift bir daha ki konserde de katılımınızı rica ediyorum :oops: , sehrikalp abi çok güzel anlatmışsın sanki o konserde bende vardım gibi oldu ayy insan gidemese de böyle anlatımlarla mutlu olabiliyor :D
scalon
Görevli
Görevli
İsim: güLşah

Mesaj gönderen scalon »

serkan abi ve hakan abi gerçekten konseri çok güzel anlatmışlar :) bana söyleyecek pek de birşey kalmamış.. gerçekten feridun bey çok keyifliydi.. enerjisini de tüm izleyicilere yansıttı... biraz buruk olsa da mutlu ayrıldım konserden...
konserin arasında üst kata çıkmıştım ama ortamın karanlığı dolayısıyla seni göremedim hazan... keşke farkedebilseymişim.
sebebini henüz çözemediğim bir şekilde turkcell hattım hiç kimseyi aramadı konser boyunca.. başta bahar olmak üzere arayamadığım arkadaşlarımdan özür dilemeyi bir borç bilirim :oops: gerçekten kabahatim yok çünkü :(
ortayaslicift
Üye
Üye

Mesaj gönderen ortayaslicift »

KONSERE GELMEYENLERE KENDİ ADIMIZA BİZE EN ÖNDE YER BIRAKTIKLARI İÇİN TEŞEKKÜR ETMEYİ UNUTMUŞUZ,14 ŞUBAT'IMIZDA ONLARDA KATKI SUNDULAR RAHAT ,TORPİLLİ KONSER AYRICALIĞINA...SAĞOLSUNLAR,VAROLSUNLAR... BOZCAADALI MERHABA...SENİNLE RIDDIM DA GÖRÜŞMEYİ ÇOK İSTİYORDUK FAKAT SEN SÜRPRİZ OLARAK GELEMEDİN,BİZ ÇOK ÜZÜLDÜK.HAZAN'INDA ORADA OLDUĞU HALDE YANIMIZA GELMEMESİNE KIRILDIK.BİR DAHAKİ KONSERDE İNŞALLAH ODA OLUR. BALANS HARİÇ İLK KONSERDE GÖRÜŞMEK ÜMİDİYLE.SEVGİYLE KALIN...
Kullanıcı avatarı
Bozcaada
Görevli
Görevli

Hakan abi ben 2 haftadır hastaydım yeni yeni iyileşebildim.
Ç.Kale'deydim o yüzden gelemedim Rıddım'a.
!7 Mart'ta görüşmek üzere...
Kendinize iyi bakın.
Kullanıcı avatarı
Bozcaada
Görevli
Görevli

Yasin Balans'a gideriz dostum gene :P :wink:
Kilitli