Ben, eşim, ortayaşlıçift, Gülşah ve kardeşi oradaydık. Ortayaşlıçift, nezaket gösterip standlarına davet ettiler ve beraberce izledik konseri.
Şimdi nasıl anlatsam bilemiyorum. Öncelikle bu geceye gelemeyenler çok şey kaçırdı diyeceğim. Neden bilmiyorum FD çok neşeliydi. Etrafa gülücükler saçtı. Sahnenin çevresindekilerle şakalaştı. İstekleri peçetelere yazıp verebilirsiniz, dedi. E tabii peçeteler arka arkaya yağdı. Sanki biraz dalga geçer gibiydi ama peçetelerden şarkılar okudu herhalde. Bu arada bir kişi peçeteye 'Bir sevmek bin defa ölmek demekmiş' yazmış. FD çaktırmadı ama biraz bozuldu sanki. Bu kişi hakkında yorum yapmıyorum, ne denir ki; ne işin var orada.
Ve ve ve... Yine İçimden Şehirleeeeeeeerrr geçiyoooorr.. Avaz avaz söyledim, yine boğazım ağrıyor.
Ve işte konsere gelemeyenleri üzecek bir şey daha: Buralar Soğuk. Ortayaşlıçiftin isteğine hitaben onları da selamlayarak girdi şarkıya. Tabi bütün kafalar bir anda bizim standda. Kim bunlar, der gibi baktı herkes. Lavinya.net'iz kralını da tanımayız, dedim içimden

)) (ki desem de inanmayın:)))
Enstrümanlar muhteşemdi. Taner Keleş paramparça etti beni. Keman deseniz o gürültüde avaz avaz bağırdı buradayım, diye. Hepsinden öte FD büyük bir keyifle söyledi şarkılarını. Bu gözlerinden okunuyordu. Rockhouse ve Balans'takinden daha enerjik, istekli ve keyifliydi. Rockhouse ve Balans konserleri iki saat sürmüştü. Enstrümanlardaki arkadaşlarını tanıtır sonra bir şarkı daha söyler giderdi. İki saat doldu ve yine arkadaşlarını takdim etti. Ben, yine bitti derken, o da ne, FD daha da coştu. Ard arda sıraladı şarkıları. Tam yarım saat daha uzadı konser. E yani resmen mest olduk. Konser bitti hala enerjik. Sahneden bir zıpladı yere ve çekti gitti.
Ses sistemi çok iyiydi. Enstrümanlar ve vokalin sesleri birbirini örtmedi. Her iki sesi de net alabildik. Saat 12 de başlayan konser 02:35'te bitti. Umarım 17 Mart'ta Balans'ta yine böyle keyifli olur. O keyifli olunca konser bambaşka oluyor.
Sevgilerimizle FD. Sana bir kez daha çok teşekkür ediyoruz. İyi ki varsın...