fd konserleri
-
- Yeni Üye
Re: fd konserleri
feridun düzağaç'ın bozcaada'da konseri var mı? Varsa ne zaman bir bilgisi olan var mı? eğer eylül ayının ilk haftalarında ise katılmam mümkün olabilir
Geçen yıl eylül ayında konseri vardı Bozcaada'da.. Fakat bu yıl olması biraz zor gibi.. Keşke olsa.. Onu en sevdiği yerlerden birinde dinlemek daha bir keyifli oluyor..
-
- Üye
Sevgili EMRAH Bozcaada'da konser müjdesi bekliyenler çoğalıyor.Artık bir güzellik yaparsında oradaki etkin dostlarını harekete geçirip konser örgütlersin
Özlem senin için özellikle dilerim konser olsun.Okulu hallettin,konser hakkın.GİBİ GİBİ ne olacak bakalım?
Özlem senin için özellikle dilerim konser olsun.Okulu hallettin,konser hakkın.GİBİ GİBİ ne olacak bakalım?
-
- Görevli
- İsim: Emrah
sabreden derviş muradına eremeden ne olur bu sene bilemem
Ben zannetmiyorum konser olacağını adada...
Ben zannetmiyorum konser olacağını adada...
-
- Üye
- İsim: MuraT
evet hakan abi "gibi gibi" yi abimiz boşuna söylememezlik yapmıyomuş konserlerde, yazokulumu bitirdim konseri hakettim sanırım kesin olmamakla birlikte ağustosta bir istanbul konseri daha gözüküyor, istanbul'u yakın olarak kabullenebilirsem gelmeye çalışacağım
-
- Yeni Üye
- İsim: Bilal
Şile'ye gidemedim zaten..Umarım hepimiz için uygun bi zamanda bozcaada da konser olur...yolculuk bile eğlenceli geçer:)
-
- Üye
- İsim: MuraT
Taner Abimizin onayladı 23 ağustos istanbul acıbadem konseri hayırlı uğurlu olsun, gelme isteğim var ama beni bağlayan noktalar da var kısmet diyelim...
-
- Üye
- İsim: rüya
acıbadem konseri ile ilgili bilgisi olan varmı.doğruluk derecesi nedir acaba ,acayip sevindirik oldum.hayırlısı inşallah
-
- Üye
- İsim: Özlem
Ahh Hakan Abi keşke olsa ada da konser en azından gidebildiğim yerde olması güzel olur bende hakettiğimi düşünüyorum, gibi gibiye gelince zamanında abi söylemedi, şimdi de ben dinlemiyorum sırayla
-
- Takımdan
- İsim: Taner
23 Ağustos konseri Altunizade Açık otopazarı alanı Saat 21:00'da gerçekleşecektir ve Ücretsizdir.
-
- Üye
- İsim: gökhan
müthiş bir haber orada olmak dileğiyle
-
- Üye
- İsim: rüya
merhaba ,bize çok uzun gelen bir aradan sonra, Altunizade de ki Feridun Düzağaç konserine gittik.ve Lavinya.net sitesinden Hakan bey ,eşi Hayriye hanım ,gülşah ,bekir ve muharremle tanışma ve sayelerinde konserden dahada zevk alma şansı yakaladık.
sizlerle tanıştığımıza memnun olduk,diğer konserlerde de aynı coşkuyu yakalayabilmek ve görüşmek üzere.
bu arada konser sonrası çekilen fotoğraflar için mail adresimizi versek ,muharrem (yanlış hatırlamıyorsam) arkadaşımız gönderir mi acaba fotografları bizede.şimdiden teşekkürler konserlerde görüşek üzere sevgiyle kalın,selamlar
sizlerle tanıştığımıza memnun olduk,diğer konserlerde de aynı coşkuyu yakalayabilmek ve görüşmek üzere.
bu arada konser sonrası çekilen fotoğraflar için mail adresimizi versek ,muharrem (yanlış hatırlamıyorsam) arkadaşımız gönderir mi acaba fotografları bizede.şimdiden teşekkürler konserlerde görüşek üzere sevgiyle kalın,selamlar
-
- Takımdan
- İsim: Bekir
Özlediğimiz,güzel gecen, yirmiyi aşkın şarkının söylendiği, yine beraberce keyifle doya doya dinlediğimiz konserdi. RUDER1 bizde sizinle tanıştığımıza memnun olduk (: ama kadro eksikti, misal Sevgili Emrah’sız uzun süreden sonra ilk konserdi.eksikliği hissedildi.İlerleyen konserlerde telafi etmek üzere...Teşekkürler herkese. (fotoğraflar ulaştırılacaktır bilginize.(:
-
- Görevli
- İsim: güLşah
Keyifle dinlediğimiz bir konserdi her zamanki gibi. Ücretsiz bir konser olması sebebi ile Feridun beyi dinlemekten ziyade farklı (!) amaçlar için orada bulunan bir takım kişilik(siz)ler olmasına rağmen güzeldi.. Bekir'in de dediği gibi kadro eksikti.. Daha nicelerinde daha da kalabalık olmak dileği ile..
-
- Görevli
- İsim: Emrah
Ne kadar çok sizlerle olmak istediysem de olmadı.
Sonraki konsere inşallah Bekir'cim...
Gülşah'a da sonsuz teşekkürler...
Sonraki konsere inşallah Bekir'cim...
Gülşah'a da sonsuz teşekkürler...